Info

Onsdag Idag har jag inte haft springkläder på mig en endaste gång. Bara gått runt såhär hela dagen. Det hör inte till vanligheterna. Men dels så har jag sovit så galet dåligt flera nätter, eller rättare sagt: jag kan inte somna på kvällarna. Hur trött jag än är så är det som att jag blir pigg så fort jag lägger mig i sängen. Fast det är ju bara lur för egentligen är jag jättetrött. Dessutom har jag haft lite ont i en fot. Därför: hel vilodag idag. Klok som en uggla eller nå´t. Däremot har det inte varit vila från något annat i tillvaron. På morgonen träffade jag Pekka. Jag har verkligen längtat efter att ses och prata. Både om Berlin och tiden framåt. Det blev en hel del snack, väldigt kul och inspirerande. Och som vanligt gick jag därifrån med ny energi, och delvis en ny plan. Ja planen är väl inte helt färdig än men de första stegen och tankarna. Det kommer innebära en del nytt för mig. Inga jättegrejer egentligen men jag är ett vanedjur så det känns ändå som mycket nytt. Och det känns spännande! Jag lär få återkomma till det längre fram.

Sen hängde jag på jobbet hela dagen. Ni ska bara veta vilken aktivitet som pågår på 6:e, 7:e och 8:e våningen i det här huset. Det ser bedrägligt stillsamt ut från utsidan.

Onsdag Efter jobbet gav jag mig iväg med Uma på blå glasögonjakt. Uma hittade sitt par direkt, hon bara stegade rakt fram till de som hade rätt blå färg. Jäkla gullig och plirig ser hon ut i dem. Och nu måste jag ändå göra lite reklam för SmartEyes för det här tycker jag är en fantastisk grej. Alla barn får ett par glasögon gratis! Bågar och glas, rubbet. Fint, va? Och jag skiter fullständigt i om det är ett knep för att få föräldrar att komma till butiken. Det är fint. Punkt.

Onsdag Det var min löpfria dag. Men imorgon är jag redo att hoppa i nylontightsen igen! Jo, en till sak: bloggen. Jag gillar verkligen att skriva varje dag. Men saken är att jag har lite svårt att hinna med ibland. Även om jag tycker om att sitta uppe och uggla och skriva så borde jag nog lägga mig tidigare. Kroppen behöver det, och jag behöver ju kroppen för att kunna springa. Så nu gör jag som i somras: det blir söndagsinlägg! Testar det ett tag och ser hur det känns. Jag kommer sakna er i veckorna men ni vet ju var jag finns. Förhoppningsvis springer och sover jag lite bättre, och skriver mer fokuserat. Vad tror ni om det? Det blir bra va? Fint. Vi säger så. Hörs på söndag! Ja, förutsatt att jag har internet då, för vid det laget är jag på byråresa i Marbella. Men jag har näsa för nät så det brukar läsa sig. GOD NATT.

Kommentarer

22 kommentarer

Post a comment
 1. Linda L #
  oktober 16, 2013

  Det blir bra, ser fram emot söndag! Sov gott!

 2. oktober 16, 2013

  ”Ingen skärmtid nära läggdags” tjatar vi på barnen – gäller säkert vuxna också… Släck ner och sov gott!

 3. Ann #
  oktober 16, 2013

  Tråkigt för oss, men att du mår bra är huvudsaken! Sov gott!

 4. Amanda #
  oktober 16, 2013

  Klok som en uggla.

 5. Alva #
  oktober 16, 2013

  Det blir bra med söndagsinlägg! Vissa bloggläsare (jag, hehe) skulle nog behöva minska sitt surfande och sin läsning av bloggar också.

 6. Jennie #
  oktober 17, 2013

  Kommer att sakna dina inlägg men såklart viktigt att lyssna på kroppen (och knoppen! 🙂 )
  Syns på söndag!

 7. Daniel #
  oktober 17, 2013

  Hej Tove! Tippar på att du pratat om överträning med Pekka, för det låter verkligen som det. Var rädd om dig och våga vila, och då menar jag helvila.

 8. NIKE #
  oktober 17, 2013

  Då har vi något att se fram emot på söndagar!
  Tack för att du inte ger upp bloggen!

 9. MarieV #
  oktober 17, 2013

  Okej, men inte jättebra….för oss, men säkert för dig, och det är ju viktigast.

 10. Pernilla #
  oktober 17, 2013

  Det blir jättebra Tove! Kommer sakna dina inlägg varje dag, men kommer se fram emot söndagar destumer! Sov gott och lev väl! Löpar-kramar😀👍

 11. oktober 17, 2013

  näää men TOVE!! HUR ska jag klara mig utan dina blogginlägg varje dag…Jag får alltid ett gott leende på läpparna med din blogg, Du är verkligen en rolig jäkel i dina blogg inlägg…. sov gott Nattuggla

 12. Elina #
  oktober 17, 2013

  Klok som en bok!! Ta hand om dig och tänk på dig själv. Jag tyckte sommar sammanfattningarna på söndagarna var ett bra koncept. Så kör på det!! Låter smart! Kram Elina

  • oktober 21, 2013

   Bra Elina! Vi kör på det! Kram på dig.

 13. oktober 17, 2013

  Kommer också verkligen sakna dina dagsinlägg men huvudsaken är att du har det bra!

  • oktober 21, 2013

   Tack, det var snällt sagt! Jag kör såhär ett tag men sen får jag se. Man kan ju ändra sig hur många gånger som helst när man är chef över sin blogg!

   • oktober 21, 2013

    Yes man är direktören för det hele!

 14. Saga #
  oktober 17, 2013

  Kommer att sakna dig och längta ihjäl mig till söndagarna, men jag tycker verkligen du gör helrätt. Hoppas du får ordning på sömnen, det är en viktig pusselbit i livet! Kram!

 15. Pernilla #
  oktober 18, 2013

  Åh, då får man lite att längta till om söndagarna!! Både din blogg och solsidan. Söndagar som jag annars inte är så förtjust i kommer att bli mysdagar:)

 16. oktober 20, 2013

  Du är värd all vila du kan få, inget snack om den saken!

 17. marie svensson #
  oktober 20, 2013

  Var rädd om dig Tove!
  Kram Marie

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS