Info

När veckorna rullar på fort så känns det som att det alltid är fredag. Det ska man i för sig inte klaga på i och med att fredagen är en riktigt bra dag. Har såna barndomsminnen från när jag var liten och släntrade hem från skolan på fredagseftermiddagarna. När jag kom hem låg en rykande färsk Kalle Anka och väntade på mig i brevlådan. Åh, känslan att lägga sig i sängen med kläderna på och läsa den, det var tider det. Och på kvällen blev det ostbågar och Dallas och sen somnade man i soffan. Nu tänker jag att det är likadant för våra barn när de knatar hem på fredagseftermiddagen, den där känslan av frihet och mys och hela helgen framför en. Nog om detta. Idag sprang jag på lunchen. Hade först tänkt att köra tröskel men ändrade planerna för jag var så sugen på ren och skär distans, och tänkte kroppen skulle få vila sig lite efter tre hårda pass på raken. Jag försöker att i alla fall vara lite klok såhär efter Berlin. Men åh, vilken dag! Vädret! Flygplanet där borta såg ut som det skulle köra in i husen några sekunder senare, så lågt flög det.

Fredag Själv flög jag förbi de flesta som var ute och sprang, mest för att det inte finns något värre än att ligga och trycka nära folk. Då är det ens plikt att kuta om! Det kändes skönt att bara få springa såhär mitt på dagen när kroppen är lite piggare jämfört med på morgonen. Sprang ut till Solna och vände tillbaka och sen en liten extrabit på andra sidan kanalen innan jag vände tillbaka mot jobbet. På sommaren brukar det vara fullt av folk som hänger här vid vattnet. Nu var det helt dött. Poff. Alla borta.

FredagFredag Totalt 15 km. Sen åt jag en alldeles för dålig lunch. Bara en liten macka! Inget att rekommendera. Inte så många timmar senare var det bara att byta om igen. Kändes ju som att håret precis torkat. Men vadsjutton, bara att svida om.

Fredag En gammal favorit i öronen som är så jeeeekla bra. Och det var bra med lite extra pepp för när jag ska kuta hemåt startar jag nämligen alltid löpningen i det småsega motlutet på Torsgatan. Och sen segar jag vidare på Odengatan som också lutar. Men sen får man lite nerför, ja innan det går uppåt igen… Men hallå. Det var sol. Fredag. Spring. Mycket mer än så kan man inte begära, herregud vilka krav!

Fredag Fast det var rätt skönt att vara framme vid dagis.

Fredag Hem med laser-Uma.

Fredag Totalt 10 km. Nu blir det ostbågar. Men inget Dallas. Däremot kan det nog sluta med att man somnar i soffan. Men vänta. Innan ostbågarna, ja alternativt medan jag äter dem, ska jag ”njuta” av paketet som kom idag.

Fredag Jag har redan två foam rollers men inte någon såhär hård. Jag har liksom gjort hela resan från en oräfflad, till en räfflad, till den här som beskrivs på detta vis: You may prefer the black RumbleRoller if you’re primarily using it on thicker muscles like glutes or hamstrings, are trying to dig deeply in around the hip capsule, are working on scar tissue from prior surgeries, or are accustom to rolling on PVC pipe. Otherwise, we strongly recommend the blue.

Fredag Jag kanske tar kål på mig själv på kuppen i och med att jag valde den svarta. Vi får se. Hur som helst kan jag konstatera att jag fått aningen annorlunda fredagsnöjen nuförtiden. Ajöss!

Kommentarer

8 kommentarer

Post a comment
 1. oktober 11, 2013

  Har också en svart Rumble roller! Var lite orolig för att den skulle vara för hård och efter första gångerna hade jag blåmärken på hela benen! Men sedan har jag dels vant mig och delt lärt mig lite mer hur jag ska göra så nu kan jag inte leva utan den. Har/haft problem med myrkrypningar i benen efter träning men kör med rollern på kvällen när de börjar komma och då går de över fortare än kvickt. Har även sedan jag köpte den kunnat träna på utan ont för första gången på ett halvår så ja, jag är frälst. 😀

  • oktober 12, 2013

   Det låter ju väldigt bra! Testade den igår och gaah, så ont där i början. Men man vänjer sig som tur är…

 2. oktober 11, 2013

  Oj, den var läskig 🙂 Fortsätter nog ha lite ont i min höft ett tag till.

  • oktober 12, 2013

   Haha, förstår dig!

 3. Stefan #
  oktober 11, 2013

  Ostbågar – check (OLW klassiska)
  Tv soffan – check (Rio nästa)
  Rumble rollet – ? (tortyr eller….)
  Hoppas du skriver en liten recension om den sen:-)

  • oktober 12, 2013

   Absolut, jag får göra det!

 4. Eva #
  oktober 13, 2013

  ”Not for beginners” – Hahaha.
  Jag måste säga att den ÄR bra! Dock har jag börjat få träningsvärk i axlarna av alla konstiga positioner jag ligger i för att komma åt MEN då blir det ju en win-win situation: mjukare ben OCH starkare armar/axlar 😉
  Rock and rolling indeed!

  • oktober 13, 2013

   Ja herregud, den tar om man säger så. Varvar mellan min gamla och den nya i början…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS