Info

Torsdag Jag var uppe extra tidigt imorse för att hinna med backintervaller. Jag och tidningskillen. Var nära att fråga om han kunde vara med på bilden men fegade ur. Här är hans bil i alla fall.

Torsdag Sen masade jag mig iväg. Kändes verkligen som att det var mitt i natten. Som uppvärmning sprang jag bort mot Centrum, förbi det röda hjärtat i det svarta.

Torsdag Sen förbi kyrkan – inget för mörkrädda! Buuuuuu!

Torsdag Därefter framme vid backen. Tur att jag hade reflexväst på mig när jag skulle springa sådär mitt i gatan. För det var rätt mörkt om man säger så.

Torsdag Jag satte igång. Det var ett tag sen jag körde backe så trots att jag var morgonseg så kändes det kul att ge sig på den jäkeln. Upp och ner. Upp och ner. Upp och ner. Sådär höll jag på, som en hamster i ett hjul. Men mörkret, det är inte bra för farten. Tycker alltid det går aningen långsammare när det är mörkt ute (trots att det känns som att det går fort), som om kroppen automatiskt tar det lite försiktigt för att inte snubbla. Men på sista backen var jag rejält trött. När jag väl var klar började det äntligen ljusna.

TorsdagTorsdag Totalt 13 km. Sen hem till apelsinjuice.

Torsdag Trots att inget lopp är på gång så dricker jag juice varje dag, käkar D-vitamin och sköljer näsan med koksalt. Allt jag kan för att mota alla miljarder förkylningar som är i luften. Efter detta så var det dags för jobb i glashuset. Utanför var det färg överallt.

Torsdag På eftermiddagen hade jag ett möte i stan och när det var klart så passade jag på att låna toaletten och byta om.

Torsdag Stan var alldeles grå.

TorsdagTorsdag På vägen smet jag in på Chokladfabriken. Det vet ju alla, att regnar det måste man äta choklad.

Torsdag Och sen, sen sprang jag hem genom stan. I allt det där svartvita dök Humlegården upp – och den var i alla fall i färg. Så vackert.

TorsdagTorsdag Totalt 10 km. Tycker benen har kämpat på bra de här dagarna i och med att kroppen ännu är lite post marathon trött. Jag har förstått att somliga tar säsongsvila? Det gör inte jag. Bara att nöta vidare! Hej.

Kommentarer

14 kommentarer

Post a comment
 1. Elin #
  oktober 10, 2013

  Om löpning i mörker och att man tror att det går fortare än det gör: http://blog.svd.se/maratonbloggen/2012/11/16/darfor-kanns-lopning-i-morker-mer-fartfylld/

  Du är inspirerande!

 2. Eva #
  oktober 10, 2013

  Hahaha, det där med tidningsbudet var jag med om förra året när jag hade en period då jag körde morgonpass med start 04:30. Vi hälsade dock aldrig på varandra.
  Sen vackra höstbilder; ser människor överallt som tar kort på träd med vackra höstfärger på löven. Förmodligen att lägga upp på Instagram. Blir tvärtom och tar inga bilder alls på det trots att det är bland det vackraste jag vet.
  Tre veckor tills vi åker idag. Nu börjar min sjukdomsnoja BIG TIME! Kommer cykla i ur och skur till jobbet – inga spårvagnsfärder här inte!!!

  • oktober 10, 2013

   Äsch Eva, du får knäppa lite höstkort du med! Bara du inte lägger upp dem på FB eller Instagram, haha. Ja du, nu får du skölja näsan och spruta Coldzyme och käka ingefära och cykla. Det är det värsta med lopp man ser fram emot – sjukdomsnojan innan! Avis på dig som har ditt spännande lopp kvar!

 3. Pernilla #
  oktober 10, 2013

  Ha ha, jag håller med! Säsongsvila, nej det är bara att köra på, vila får man göra när man måste 😉 Otroligt härliga bilder!! 🙂

  • oktober 10, 2013

   Eller hur! Bara att pinna på. Och tack, naturen är tacksam att fota just nu!

 4. oktober 10, 2013

  Nästan all min träning har skett i mörker (sen kväll, natt och tidig morgon), vilket jag föredrar. Verkar som att man får ut mer av mörkerträning än den i ljus. För mig går det snabbare och det känns också så. Snart blir det uppstart av en riktig hemsida och omstart av bloggen! Nu ska jag ut och springa, tredje passet sedan den 3/10! Beach is back liksom 😉 De´ru!

  • oktober 12, 2013

   Kul att du ska starta upp bloggen igen! Hmm, märkligt med mörkret. För mig känns det bara som att det går fortare…

 5. oktober 11, 2013

  Kul att se dig kuta i långa tights och långärmad…när jag kör kort shorts o tshirt fortfarande!!! För en gång skull (?) kanske är det bättre väder under hösten i Götet än Sthlm 😉
  Bara att luta… Håller med bara!

  • oktober 12, 2013

   Lite kyligt i luften är det men rätt skönt att få dra fram lite andra kläder!

 6. oktober 11, 2013

  Och då menar jag ”kuta” inte ”luta”…

 7. Linda L #
  oktober 11, 2013

  Hu, vad mörkt!

 8. annika.sorenson@comhem.se #
  oktober 12, 2013

  Lite säsongsvila här då jag är väldigt mörkrädd och inte kan springa ute snart 😦 Kör vidare på bandet, men det går smärtsamt trögt. Inte alls samma sak som att springa ute.

  • oktober 13, 2013

   Ja bandet är segt… bara i nödfall för min del. Kämpa på!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS