Info

När jag skulle sätta på mig klockan och ge mig av imorse så var den irriterande nog inte laddad. Fast den varit på laddning hela natten. Jag gillar Garmins klockor på alla sätt och vis, men just laddningsfunktionen är inte optimal. Den glappar ofta och har man otur så har klockan istället för att laddas upp laddats ur. Och eftersom jag på lunchan skulle köra tempo ville jag inte vara utan den. Tog fram min andra klocka som var igång. Ut genom dörren.

Tisdag Men när jag kommit hundra meter så annonserade klockan att den hade låg batterispänning. Sen la den ner. Zzzipp! Spelade i för sig ingen roll på morgonturen, där var tiden ändå inte viktig. Och distansen kan jag i sömnen. Jag pinnade på och känslan av att kuta utan klocka var ju väldigt skön. Borde göras oftare. På Lidingöbron släcktes gatubelysningen exakt klockan 06:50. Framme i stan köpte jag lite bröd.

Tisdag Och kaffe eftersom jag måste ha det exakt 60 sekunder efter att jag slutat springa.

Tisdag Totalt 10 km.

Tisdag Sen ner i omklädningsrummet. Passerade som vanligt den här apan som är ett konstverk i Bonnierhuset. Jag gillar honom fast det är synd att han ska behöva må så illa varje dag.

Tisdag Förr i tiden när jag åkte tunnelbana till jobbet så var det en perfekt stund att i lugn och ro kunna surfa, läsa nyheterna och kolla lite bloggar. Just det där har jag så otroligt lite tid för numera, särskilt då jag oerhört sällan sitter stilla i en tunnelbanevagn. Men ett litet sånt fönster har jag och det är när jag ligger och stretchar. Idag blev det ”musslan” som ska vara bra för höften. Och så lite nyheter ovanpå det.

Tisdag Sen jobbades det på för fulla muggar. Det är intensivt just nu. Men det är det å andra sidan nästan jämt. I alla fall så var lunchen fri så då bytte jag om. Nyckel på ena dojan och Berlin-pluppen på den andra. Och på armen en nyladdad klocka!

Tisdag Ner till mitt gamla hederliga springställe.

Tisdag Där körde jag sen ett tempopass. En kort paus mellan de två blocken. Puh. Jag håller för övrigt på att tappa mitt hårband ser jag.

Tisdag Sen fräste jag vidare. Det var en hel del spurtisar ute idag, jag tänker att vissa kanske körde sista intervallerna inför Hässelbyloppet. Jag hade förresten en vag tanke om att kuta just Hässelbyloppet. Det är ju ett väldans prat om hur flackt och härligt det är och sånt gillar man om man matat mycket asfalt, som jag gjort på sistone. Men sen när knät började trilskas så bestämde jag mig för att hoppa över det. Lite irriterande för jag tror att jag nog skulle kunna kuta milen fortare än jag gjorde på Gotland i somras. Men ändå känns det rätt. Nu är närmsta planen att börja växla upp träningen igen och se hur knät reagerar. Vi får se. Förutom det så tar det ändå tid att dra iväg på tävlingar, även om det bara är ett millopp så ska man förbereda sig och ladda och så går typ hela söndagen. Som jag hellre vill ägna åt familjen och långpass såhär precis efter Berlin. Nog om det!

Tisdag Totalt 12 km med upp- och nedjogg. Så skönt att känna att farten finns kvar i mig. Ibland kan man inbilla sig att man helt tappar den efter ett marathon. Tillbaka till jobbet för mer jobb. Idag har jag för övrigt strosat runt i mina mockasiner. Jag har demonstrerat dem tidigare på bloggen men låt oss kika på dem igen.

Tisdag De gör sig inte alls bra på bild ju! Ser ut som trämockasiner! Men i verkligheten så är det rätt eleganta måste jag säga. Jag känner mig så tassande italiensk i dem. Asch, nu blir det mer jobb. Medan jag foam rollar mig själv och rehabbar så smått. Får se hur den kombon funkar. Hej.

Kommentarer

2 kommentarer

Post a comment
  1. Ulrika #
    oktober 9, 2013

    Var köper du alla snygga löpartights? Vill också ha mönstrade löpartights! Du har alltid väldigt fina träningskläder o grattis till den fina tiden på maran!

    • oktober 9, 2013

      Hej Ulrika! Oj, jag köper dem lite överallt. Stadium brukar ja fina från sitt egna märke, H&M och Nike. Och ibland även Gina Tricot, tro´t om du vill!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS