Info

Det är faktiskt skönt med lite ro i kroppen såhär efter ett stort lopp som man satsat mot. Det har varit några saker jag har längtat efter att hinna med, som inte fick plats där sista veckorna innan Berlin. Men idag var det dags för några av dem.

Lördag Som att äta frukost i lugn och ro med hela familjen. Nästan alltid ger jag mig ut på tidiga förmiddagspass på lördagarna och äter därför oftast innan alla andra för att hinna smälta maten. Men inte idag.

Lördag Och sen hängde vi framför brasan en stund. Ah, det har jag längtat efter. Sen drog vi in till stan. Jag och Ruben skulle nämligen klippa oss. Det har jag inte hunnit med sen slutet av april. Och Ruben, han har haft världens längsta hår. Väldigt fint fast han har knappt sett något på fotbollsträningarna. Och det är ju inte så bra. Så idag skulle saxen fram på oss båda. Innan:

Lördag Själv skulle jag klippa topparna som var helt galet slitna. Och så skulle jag bleka håret lite här och där, mest för att mitt rosa balsam ska få fäste. Känner man sig någonsin så ful som när man sitter såhär hos frisören? Hela håret frissigt och aluminiumfolie i hela skallen.

Lördag Dessutom tar det hundra år att göra några små slingor. Resten av gänget fick åka hem medan jag satt kvar som någon slags rymdgubbe. I för sig väldigt avkopplande, jag höll verkligen på att somna i stolen. Det är inte ofta jag bara sitter såhär alldeles still. När jag till sist var klar så bytte jag om på toaletten. Det har verkligen börjat bli helt normalt för mig att byta om på olika ställen.

Lördag Fast lite synd om min frisör som hade fixat håret så fint, att jag direkt skulle sätta upp det i en ful tofs och svetta sönder det. Men så är det. Sen sprang jag genom stan och tog en extrasväng ut på Djurgården i det grå vädret. Idag lite längre men fortfarande lugn fart.

Lördag Totalt 20 km. Sen blev det en rusch hemma för att hinna med allt till kvällen för då kom braiga kompisar på middag. Det har jag också längtat efter! Jaa ni, det finns faktiskt inget att klaga på vad gäller denna dag. Ja, det skulle vara smågnället från knät då men nu skiter vi i det. Och jo, såhär fin blev Ruben. Han ser hård ut!

Lördag God natt.

Kommentarer

7 kommentarer

Post a comment
 1. oktober 6, 2013

  Wow! Att du fortfarande är ute och löptränar, jag skulle bara njuta av känslan att vara bäst efter Berlinmaran ett tag till! (:

  • oktober 6, 2013

   Jag njuter medan jag kutar!

 2. Fia #
  oktober 6, 2013

  På vilken salong klipper du dig? Är på ständig jakt efter en frisör till mitt bråkiga hår.

  • oktober 6, 2013

   Moc på Åsögatan! De har bra hand med stökiga hår!

   • Fia #
    oktober 7, 2013

    Ah, tack. Då har jag testat den också men då låg den på Bondegatan om jag inte minns helt fel. Kanske får ge den en chans till!

 3. Jennie #
  oktober 6, 2013

  Han ser riktigt hård ut 🙂
  Vad är det för ryggsäck du har när du springer? Den verkar rymma det mesta..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS