Info

Jorå, då var det bara en dag kvar. Jag inser att många trott att det är idag jag ska springa men nix. Starten går imorgon, söndag, kl 08:45. Så lite tid kvar att angsta/ladda. Igår laddade vi med att åka till Paris Bar för att äta middag.

Fredag Jag hade tur och hamnade bredvid en ung Yves Saint Laurent!

Fredag Olle var mäkta nöjd med restaurangen eftersom han ansåg att stämningen förde tankarna till Weimar-republikens tid på 1920-talet som lär varit de fria tankarnas och de roliga festernas tid i Berlin. Men jösses så trött jag var, så när vi ätit upp var det marsch tillbaka till hotellet och ner i sängen. Och sen sov jag så otroligt skönt. Minns att jag vaknade på natten och hann reflektera över det, att jag just sov så skönt. Ni vet, sängen, kudden och täcket var i perfekt konsistens. Mycket glad över detta när jag vaknade för det betyder att det inte gör så mycket om jag sover dåligt i natt, kroppen fixar det ändå. Hur som helst, jag klev upp och drog ut i den berlinska morgonen som det inte var något fel på.

Lördag Jag var rädd för att frysa så jag drog på mig en lufsig munktröja som jag annars aldrig springer i utan endast myser i.

Lördag Längs Tiergarten förbi ambassaderna.

Lördag Såg den här fina bilen.

Lördag Joggade lugnt och gjorde några fartstegringar. Då fick jag syn på ett gäng snabba afrikaner och jag blev så nyfiken på att veta hur snabbt de kör sin jogg. Så jag följde efter dem! Synd att min kamera inte gillar dunkelt ljus och rörelse i kombination men där framme är i alla fall gänget.

Lördag Och de sprang inte alls fort, jag skulle gissa på 5:00-tempo eller kanske ännu långsammare. Nu vet man det. Efter ett tag vände jag om och det är då det händer! Vem kommer springandes mot mig om inte… Haile Gebrselassie! Två meter ifrån mig! Han var så fokuserad och tittade ner i marken men jäklar vilket klipp i steget, en lätthet och styrka i kombination som jag aldrig tidigare skådat. Och jag sprang flinandes vägen tillbaka till hotellet men hann se lite annat fint.

Lördag Jag gillar de här fasta pingisborden.

Lördag Sen blev det frukost!

Lördag Därefter låste jag in mina värdefulla prylar i kassaskåpet. Undrar om det är ofta skor ligger där inne?

Lördag Jag blandade lite sportdryck att dricka under dagen.

Lördag Och spökade ut mig med läppstift dagen till ära.

Lördag Sen drog vi till Mitte och mina ögon såg allt det här:

Lördag 1. En mäktig symaskinsaffär.

Lördag 2. Lugna gator.

Lördag 3. En rolig lekplats.

Lördag 4. En neonskylt jag ville ta hem men vad sjutton står det? Får googla det.

Lördag 5. Ett hotell som hade rumsnumren på gardinerna. Sånt gillar vi!

Lördag 6. De här rosa rören som jag älskar med Berlin! Vi bara målar dem! I vilken färg? Rosa!

Lördag 7. En fin gammal Citroën som var till salu. Jättebra baggageutrymme, vi blev sugna på att slå till!

Lördag 8. Typiska husfasader, som den här.

Lördag 9. Och det här märket som jag tyckte passade mig så bra just idag. No worries. Precis så ska det vara. Herregud, jag ska bara ut och kuta lite. Jomenvisst vill jag gärna springa bra. Gärna bättre än i Stockholm. Men det är inte allt, det här loppet. Bara att fokusera och känna peppen och njuta av denna underbara stad i 42 km. Så. Nog om det. Därefter satte vi oss och drack juice.

Lördag Olle läste i sin bok som han älskar och jag klottrade ner lite jox inför imorgon. Små hålltider för det ena och det andra som ska ske innan starten imorgon bitti. Tja, så mycket är det inte men jag gillar att skriva ner allt steg för steg; som t ex när jag ska äta frukost och när jag ska smörja in mig under armarna med vaselin. Och annat livsviktigt. Nej, nu ska jag koppla ner mig helt. Njuta av pianospelaren på hotellet som spelar Coldplay-covers. Jag lovar, han är riktigt vass! Hej då från nr F4870.

P.S. Tack igen för allt pepp, stoppar ner det i dojorna och lite i knät också så det håller imorgon.

Kommentarer

25 kommentarer

Post a comment
 1. Alva #
  september 28, 2013

  Stort lycka till imorgon!

 2. Pernilla #
  september 28, 2013

  Lycka Till!! Du kommer att äga gatorna 🙂

 3. Matilda #
  september 28, 2013

  Lycka till! 🙂

 4. Li #
  september 28, 2013

  Kör så det ryker Tove! Håller på dig.
  /Li

 5. Andreas #
  september 28, 2013

  Haha löpardojor i kassaskåpet! Det har varit intressant att läsa om din uppladdning. Kör så det ryker imorgon!

 6. Henric Ståhl #
  september 28, 2013

  Stort lycka till imorgon Tove!!! Håller tummarna.

 7. Karin #
  september 28, 2013

  Lycka till imorgon Tove!

 8. september 28, 2013

  Kram till imorgon!

 9. Anonym #
  september 28, 2013

  Wohlfühlen ist Hauptsache betyder: Välmående är huvudsaken. En mycket bra skylt att ta hem!
  Spring så skorna ryker i morgon!
  /Farmaceut-Fia

  • Saga #
   september 29, 2013

   Tyckte också att det stod det först, men tittar man närmare står det ”hautsache” = ”hudsak” / ”hudangelägenhet”. Kan vara reklam för nåt hudvårdsmärke…? Hur som helst är den riktigt snygg!

 10. september 28, 2013

  Stort lycka till imorn!!

 11. Mia #
  september 28, 2013

  Tack för all inspiration! Stort lycka till i morgon, håller alla tummar att du blir nöjd med din prestation!!

 12. Monica #
  september 28, 2013

  Håller tummarna för dig imorgon! Heja dig!!!

 13. Fredrik #
  september 28, 2013

  Kör hårt och njut av loppet! Du har förberett dig på ett alldeles ypperligt sätt, glöm inte det när det börjar kännas i benen i slutet och tankarna lätt skenar iväg.

 14. NIKE #
  september 29, 2013

  Du slår dina personliga rekord idag Tova !! DU ÄR OTROLIG bara 1 km kvar !!!!!!!
  knät o fot o allt haller i mål yeeeee
  Sista tampen nu…………

 15. NIKE #
  september 29, 2013

  YES ! MÅL ! ETT STORT GRATTIS TOVE !!! WHOW vilken TID! DU ÄR BÄST!
  Kramar Karin

 16. Anonym #
  september 29, 2013

  Grattis Tove!!! Fy f vad du är grym!! Njut nu ordentligt du är helt otrolig. Tack för en spännande förmiddag 🙂
  Kram Philippa W

 17. september 29, 2013

  GRATTIS!!! Har följt dina tider hela vägen. Och de nämnde dig på Eurosport som bästa Svenska när Isabellah Andersson verkar ha brutit. Nu ska jag ut och springa 7km. 🙂

 18. september 29, 2013

  Snyggt jobbat Tove. Allt slit ger verkligen resultat! Inponerande

 19. ibearman #
  september 29, 2013

  Stort grattis till dig. Du är en sann inspiration och det är roligt att se dig som bästa svensk och att du slog Stockholms tiden. 👍👊

 20. Amy #
  september 29, 2013

  WOW, grattis till resultatet!! Starkt! 😀

 21. elinaeels #
  september 29, 2013

  GRATTIS FANTASTISKA TOVE!!! 2:52:54!!! Rock’n’roll!!!

 22. Malin #
  september 29, 2013

  Fantastiskt!!!! Grattis grattis grattis!

 23. MarieV #
  september 29, 2013

  Dj-lar vilken tid! Här pratar vi inte putsning. stort grattis!

 24. Jennie #
  september 29, 2013

  Jösses!! Du är helt otrolig Tove 🙂
  Grattis!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS