Info

Allvarligt. Jag sov så sjukt dåligt i natt. Jag jobbade intensivt framför datorn in i det sista och sen därifrån rätt ner i sängen. Det som händer när jag då äntligen ska sova, är att jag inte gör det. Eller, jag somnar men sen liksom jobbar jag vidare i sömnen, vaknar från och till och kommer på nya grejer… men det är ju värdelöst för det är ju oerhört sällan man löst eller förbättrat något på det viset. Det enda som händer är att man vaknar trött. Dessutom skulle jag iväg med katterna tidigt på morgonen. De skulle nämligen till veterinären för vaccination samt sövas för att ta bort tandsten. Hets, hets men klockan åtta var de inlämnade och jag kunde fortsätta jobba. Nu på riktigt och inte i sömnen. Dock med tungt huvud. På lunchen blev det äntligen lite spring!

Tisdag Snabbpjuck inklusive skåpnycklar på!

Tisdag Bort mot Rörstrandsgatan och tunneln…

Tisdag  … och ner till vattnet.

TisdagTisdag Sprang 6 km i lagom fart. Bra känsla i kroppen, känns som att benen börjar bli laddade! Huvudet var däremot fortfarande trött. Efter detta var jag sugen på lite fart så jag körde 7×250 meter här.

Tisdag Absolut inte full sprutt men det var skönt att ruscha så smått utan att slita på kroppen. Nedjogg på det så det hela landade på 9 km. Stretchade sen här för att komma in i Berlin-mood.

Tisdag Imorgon kör jag ett kort tempopass, ett sånt som jag gillar att springa såhär dagarna innan. Men nu, nu blir det böcker och brasa för att komma in i kvällsstämningen och sen förhoppningsvis sova riktigt bra. Sånt som är allra viktigast den här veckan. Och jo, det gick bra med katterna. Såhär såg de ut när vi körde hem.

Tisdag Dock informerades jag om att vi (jag) bör borsta tänderna på dem. Varje dag! Hallå, jag har haft katter i hela mitt liv men aldrig borstat några tänder på dem! Men jaja, bara att köpa läget och åka och införskaffa två små barntandborstar. Jag som precis började se ljuset i tandborstningstunneln med tre barn… Ajöss!

Kommentarer

One Comment

Post a comment
  1. Marie #
    september 25, 2013

    Jag har föjt din blogg i över ett år nu och imponeras av din träningsmängd och dina resultat. Stort lycka till i Berlin. Jag håller tummarna för att du inte kommer att känna av ditt knä och att du får ett piggt och snabbt lopp.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS