Info

Onsdag Ok… Det var lite mörkt när jag klev ut genom dörren. Inte en kotte i sikte.

Onsdag Senaste tiden har jag försökt undvika att lägga mina kvalitetspass såhär i ottan, men den här veckan är det så det får bli. Började med uppvärmning och efter en stund började det ljusna så smått.

Onsdag Och jag var faktiskt inte helt ensam, det var några fler ute och sprang. Man märker att Lidingöloppet närmar sig! När kroppen kändes så vaken den kunde bli så var det dags för tempopass. Tänkte att jag får väl aldrig någon fart på benen vid den här tiden, dessutom med ett gnällande knä i sällskap. Men jorå. Det gick! Inte lika fort som när jag springer senare på dagen men jag fick nog ut det jag skulle av passet hur som helst. Sprang 5 km, en minuts vila och sen 5 km till. Kändes så skönt att kuta runt på Lidingö istället för in mot stan.

Onsdag Totalt 13,5 km.

Onsdag För övrigt säsongspremiär för jacka idag, inte för att det var så kallt utan för att jag var sugen på att vara en röd leopard. Sen åkte jag till fotograferingen i Hammarbyhamnen och hade kul. När det var dags att bege sig hemåt bytte jag om.

Onsdag Troligtvis det sista dubbelpasset jag kör innan Berlin. Snyft. Det tar faktiskt emot att dra ner på springet, jag mår inte bra av det. Börjar bara noja och må dåligt och gudvetallt, men jag vet ju att jag måste minska antalet mil för att kunna prestera vettigt. Jahapp. Sen lämnade jag Hammarbyhamnen bakom mig.

Onsdag Sprang förbi mina föräldrars fina glaskontor och där nere längs vattnet brukar jag springa på söndagarna!

Onsdag På Götgatan höll jag på att bli galen av alla fotisar och cyklister. Släpp fram mig!

Onsdag Men som tur var hade jag ju inte så bråttom. Dagens tempo var ju avklarat och det här var bara lite kravlös distans. Dessutom med en ovanligt tung ryggsäck på ryggen.

Onsdag Totalt 13,5 km. Och kolla vad Ruben och Olle hade gjort när jag kom hem. Äntligen!

Onsdag Ajöss.

Kommentarer

11 kommentarer

Post a comment
 1. Linda L #
  september 18, 2013

  Får hoppas att knäet skärper till sig nu när det får lite mer vila framöver så du är på topp nästa helg (tror iofs du kommer vara på topp även med en krånglande knä). Ser härligt ut med brasa!

  • september 19, 2013

   Ja jag hoppas knät är ok när jag ska springa. Så länge det inte gör galet ont så kutar jag på bäst jag kan. Tack för pepp!

 2. september 19, 2013

  Knäproblemet är det samma sida som fd. fotproblemet?

  • september 19, 2013

   Ja det är ju det…Och det kan absolut spela in men jag tror jag faktiskt det beror på att jag är så galet stel i mina muskler. Borde stretcha mer. Borde gå på hårdhänt massage. Men hur hinna allt?!

   • september 19, 2013

    Kan ligga i styrke-rölighets-balansplanet (jag har nästan inte alls missat några stretchningar sedan 1985 och har nära nog varit skadefri fram tills januari 2012 då jag fick hälsporren (snart upp i två år nu..). Kan rekommendera boken Idrottarens stretchbok (Alter 2000). Då dina besvär är på samma sida kan det som jag har varit inne på tidigare hänga samman med en benlängdsskillnad, även om den är ganska liten. Skulle inte bli förvånad om det är så och att besvären är på det kortare benet. Sedan tycker jag att du har flera stora obalanser i din träningsregim som jag inte tror håller i längden, men jag är ju inte din tränare så jag väljer att inte kommentera dessa.

   • september 19, 2013

    Bra tips på bok! Ska genast skaffa den. Kan erkänna att jag emellanåt slarvar med stretchen fast ganska duktig har jag varit. Det där med olika längd på benet har jag både hört och läst väldigt skilda åsikter kring och känner själv att jag borde haft mer problem av det med tanke på hur mycket jag springer, om det var ett problem. Sen är det ju bara så att jag sprungit väldigt mycket. Då kommer det skador och skvanker. Vad gäller min träning så finns det även där olika skolor, vägar och åsikter såklart. Man får testa sig fram för att lära sig och det finns inget recept som passar alla. Jag kommer säkerligen ändra mitt upplägg framöver, men man måste också våga testa lite. Hej så länge!

 3. Rolf #
  september 19, 2013

  Tittar in då å då, då har Tove hunnit 1000 pass mellan. Hänger inte med där. Bild på södermälarstrand de är del av min extratransportrunda. Undrar om du springer där och ner vid Vikingterminalen under Danvikstullbron himla bra där. Lite bättre än Götgatan.
  PB på halvmaran – Tack Tove!

  • Rolf #
   september 19, 2013

   Bild på södra Söder menar jag. /Rolf

  • september 19, 2013

   Grattis till PB, snyggt jobbat! Jag brukar kuta där under Danvikstull men nu körde jag Götgatan s!om lite omväxling

 4. Anonym #
  september 21, 2013

  Synd att jag inte gillar löpning Tove, utan något att löpa efter, typ en mönstrad boll 🙂 Men jag önskar dig verkligen lycka till på alla plan i framtiden. Hade jag då, under mina yngre år, varit den jag är idag så hade jag kysst dig om och om igen, aldrig låtit dig gå och kanske, kanske, förändrat allt. Nu är saker och ting precis som de skall vara dock, och inget övrigt finns att önska…utöver din välgång. Må väl!

  • september 21, 2013

   Haha, ojojoj! Bollar och kyssar och hela rasket. Hur som, hoppas att du, vem du än är, också mår bra och att livet är fint!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS