Info

Jag vet ju helt logiskt att tiden går exakt lika fort varje dag. Inga konstigheter med det. Men denna vecka känns som att den rusat fram. Jag tror det har att göra med att Berlin närmar sig. Och på ett vis vill jag ju att tiden ska gå fort men samtidigt är det bara en vecka kvar till att, förhoppningsvis, toppa formen. Den där formen som jag hoppas finns där någonstans. För nu börjar ju även tiden för tvivel. Som jag i för sig lärt mig dyker upp ungefär såhär dags. Har jag tränat rätt? Gjort något överhuvudtaget rätt? Kan jag ens springa längre!? Ni vet hur man ibland kan börja tänka på sin andning och så börjar man liksom fråga sig hur man egentligen gör det, andas alltså. Så kan jag bli med löpningen den där sista tiden, att jag börja tänka på stegen, kroppen och krånglar till allt. Men men. Det är två veckor kvar vare sig jag vill eller ej. Om exakt två veckor tar jag och Olle flyget till Berlin. Och sen på söndagen kl 08:45 (tidigt!) smäller det. Vad gäller Berlin så bytte jag hotell igår. Nu bor vi på ett hotell bara 800 meter från starten vilket känns fantastiskt! Det andra stället var inte heller så långt bort men ändå, att slippa irra mig fram tidigt på morgonen samt inte trötta ut benen, ja det är optimalt. Men än så länge är det bara fredagen den 13:e och denna fredag gick till såhär:

Fredag Jag vaknade inte av väckarklockan utan från fartygstutande i dimman. Gick upp och sprang till jobbet.

Fredag Det här vädret är lustigt. Det var så kvavt att jag kände mig andfådd, trots att jag sprang lugnt och fint.

Fredag Totalt 10 km. Bäst av allt var att jag stannade på Kaffeverket och köpte med mig havregrynsgröt efteråt. Just gröt kan jag sakna när jag inte äter frukost hemma. Man kunde ta den med sig i en sån här liten burk.

Fredag Så den käkade jag när jag kom till omklädningsrummet. Medan jag stretchade. Precis när jag låg där på golvet och käkade gröt med ena handen och höll i benet med den andra, så kom en kvinna in, som jag inte träffat tidigare. Hon blev lite förskräckt (Obs! Jag var inte naken alltså!). Det var bara att förklara och sen var så att säga isen bruten och vi babblade på om en massa grejer. I övrigt invigde jag idag hösten på allvar genom att 1) dra på mig mina nya skinnbrallor och 2) ha Converse på fötterna. Här står jag och poserar i vårt mötesrum. Även det ser underligt ut om någon kommer in.

Fredag Converse har jag tidigare haft året runt, snudd på sovit i, men efter min plantar fasciit fick de stå orörda. Istället har Nike Free varit som fastklistrade på mina fötter och i somras byttes de i sin tur ut mot sandaler. Så nu när Conversen kom fram till slut igen så kändes det ändå höstigt. På lunchen var det som att det satt en magnet på S:t Eriksbron som drog mig ditåt. Till det här stället som jag babblat om en massa gånger:

Fredag Där åt jag en sån här wrap med pulled pork och drack morots- och ingefärsjuice. Satt och blickade ut över S:t Eriksgatan och njöt av avgaserna.

Fredag Möten och grejer på eftermiddagen och sen en till springtur till dagis.

Fredag Alltid lite sent ute, bara att hålla tempot! Men tänk vad mycket kul man ser när man springer. Idag kom en kille på en moppe åkandes, där bak satt en annan kille. Han som körde (rätt fort) sträckte ut sin hand för att göra high five med mig när jag kom springandes bakom Sophiahemmet. Jag fegade ur och fick göra tummen upp istället, blev plötsligt rädd att jag skulle slå så hårt att han skulle vingla till. Det är ju ändå fredagen den 13:e idag.

Fredag Totalt 10 km. Vi skulle haft min syster med familj på middag ikväll, men ett av deras barn var snorigt och tyvärr får man inte komma hem till oss då. Tyvärr är det så nu och jag ska tillägga att detta var jag otroligt tydligt med när vi bjöd in dem tidigare i veckan. Sjuk = portförbjuden. Även om det hostas överallt så gör jag mitt bästa för att hålla familjen frisk. För blir en sjuk så… ja, ni kan kedjan. Detta betyder att jag tvingades äta en dubbel portion spaghetti vongole ikväll.

Fredag Och jättemycket glass!

Fredag I övrigt två saker:

1. Dessa låg i brevlådan idag.

Fredag Vi är ju i Berlin då. Kan man sälja dem på svarta marknaden tro? I för sig är vår bil här och barnen och mina föräldrar, men en av lapparna kanske jag kan tjäna en hacka på?

2. Dessa köpte jag på Granit idag.

Fredag Det är svarta klisterark i A4-storlek som man kan sätta på vägen. Och sen fyller man i alla aktiviteter och gympakläder och jox som ska packas. Otroligt präktigt men bra. De är redan fullklottrade. Nä, nu är det fredagkväll. Avslutar med Kuba som njuter av höstsolen.

Fredag Hej då!

Kommentarer

6 kommentarer

Post a comment
 1. september 13, 2013

  Asså – hejja allt! Springet, resonemanget (hotell med endast 800 m t starten för att spara på benen, gröten, lunchen, (kanske inte jelly på avgasinsupandet), portförbjudna snorisar, svarta, präktiga klisterpapper och vongole. I’m such a fan. Bisous och god kväll!

  • september 13, 2013

   Söta Elin! Vi ses snart! God kväll!

 2. Fredrik #
  september 13, 2013

  Läste först att du ”isade bruden” som kom in i omklädningsrummet och hickade till….:) Bra blogg och bra sprunget!

  • september 14, 2013

   Haha! Tack Fredrik!

 3. september 13, 2013

  Bra jobbat som vanligt! Häng på lite till…snart är vi där, vännen! Kram från en trött-K

  • september 14, 2013

   Hej tröttis. Kämpa på för nu är det inte långt kvar! Sen står vi där redo för världens bästa marathon! Kram till Götet!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS