Info

Torsdag Började dagen med att springa till jobbet. Lika bra att väcka kroppen direkt så det var den här i lurarna. Ibland är det roligt att lyssna på sånt som verkligen inte matchar den ljuva miljön.

Torsdag Trots musiken tog jag det lugnt, ville spara krafterna till dagens andra pass. In till stan och Kaffeverket! Totalt 10 km.

TorsdagTorsdag Sen promenixade jag till jobbet med mitt pick och pack. Stretchade noga, duschade och sen började jobbdagen. Idag lite extra tidigt för att hinna allt. På lunchen körde jag mitt andra pass.

Torsdag Uppvärmning och sen körde jag tempopass. Ni vet när man fått hoppa över ett fartpass (som jag fick igår), då plötsligt finns det inget man hellre vill än att få känna farten, svetten, känslan! Så det var skönt även om kanske inte höften och knät längtade efter det lika mycket som huvudet. Spurtade på. Första korta pausen tog jag här, med snor under näsan.

Torsdag Sen vidare på nästa block. Ser ofta en kille som fräser på i full fart här, borde berömma hans fart men det är ju omöjligt när man själv ger järnet. Däremot fick jag hejarop av en dam på cykel! Nästa paus blev nästan på ungefär samma ställe.

Torsdag Kort paus och sen iväg igen! Obs! Jag tog korten i vilan, annars hade det blivit rejält suddigt!

TorsdagTorsdag Klar! Passet bestod av 3×5 km och fasiken vad skönt det kändes att hålla tempot enligt plan! Sånt där som psyket behöver när man har små skavanker. Totalt 19 km. Tillbaka och duschade snabbare än någonsin men sen fick jag tyvärr äta filmjölk framför datorn för något annat hanns inte med. Och stretcha gjorde jag under bordet. Folk trodde att jag tuppat av när de såg mig ligga där under. Men känslan var på topp! Höften lite irriterad men knät var tyst och det tackar jag för. Snälla kroppen, kämpa på in i det sista nu!

Senare på kvällen så var det ingen ordning på kylskåpet, alldeles tomt och trist. Så när jag tog mig samman och åkte och handlade lyxade jag till det och köpte en färdig fiskgryta i fiskaffären. Ryktet säger att den är grym men vi har inte testat förrän nu. Man får en burk fond, en burk fisk, en burk räkor och en burk aioli. Till och med en matklåpare fixar det!

Torsdag Och jaa! Den var oerhört god!

Torsdag Annars så är en ny glass precis gjord. Jag har denna gång försökt kopiera en av mina favoritglassar, nämligen Häagen Dazs Mint leaves and chocolate. Smakade lite när den var klar och jag kan säga som så, att jag är inte riktigt där än… men snart så! God afton.

Kommentarer

One Comment

Post a comment
  1. september 13, 2013

    Just nu känns som att magen vill inte äta mycket. Fast med såna bilder blir man rätt hungrig!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS