Info

Det var overkligt imorse. Så dimmigt var det. Nio grader och alldeles vitt.

Måndag Mina fötter längtade efter mjukt underlag och min näsa ville känna skogsdoften, så jag sprang inte in mot stan utan ut mot Elfvik. Förbi båtarna.

Måndag Och vidare in i det vita.

MåndagMåndag Det var så vackert och höstigt, att jag nästan smällde av. Alldeles tyst, bara jag, dimman och alla höstdofterna. Jag tog det väldigt lugnt, för höftens och knäets skull. Sprang och tänkte på, att förra året precis vid den här tiden, så bråkade min vänsterfot med mig. Alltid är det något när det gäller… grrrrr. Men ahh, jag kunde bara inte sluta ta kort, allt var som målningar.

MåndagMåndag Sen vände jag hemåt igen. Tur man hittar vägen!

Måndag Nästa hemma igen såg jag två veliga rådjur en bit bort.

Måndag De stod där stilla, som att det var första gången de hamnat i ett radhuskvarter och inte visste vad de skulle ta sig till. Jag sprang närmare och sa hej.

Måndag Totalt 10 km. Det var dagens enda spring. Denna vecka ska jag göra mitt bästa för att dra ner lite på mängden. Eventuellt blir det nu några lugna dagar för att inte förvärra känningarna, det beror på hur det utvecklar sig. Men i övrigt kan jag berätta två saker:

1. Att jag idag gått under namnet Domaren. Ja, ni ser ju varför.

Måndag 2. Jag har köpt ett nytt sportlinne. Mycket nöjd med detta. Funderar på att köra det i Berlin för det var väldigt mjukt och skönt. Och jag hoppas såklart på bra väder så man kan köra minimalt med kläder för att få upp race-känslan.

Måndag Hon i kassan frågade om jag testat modellen innan och om jag i så fall tyckte det funkade bra med pulsbandet. Va? Jag som bara tyckte det var snyggt med de där knapparna! Det var visst för pulsbandet. Själv springer jag ju aldrig med sånt. Nix, nu blir det gymboll och styrketräning. Vi hörs!

 

Kommentarer

10 kommentarer

Post a comment
 1. Eva #
  september 9, 2013

  Mmm, underbar morgon! Fina bilder!
  Dumma knä – sluta upp med att jävlas med Tove! Hon som tränat på så bra förtjänar inte att du knorrar så lägg av!

  • september 9, 2013

   Eller hur! Så jävla kasst av knät. Och höften! Men de ska få vad de tål.

 2. Malin #
  september 9, 2013

  Finns det någon speciell anledning till att du skippat pulsbandet? 🙂

  • september 9, 2013

   Jag har aldrig kört med det och känner inget behov. Skönt att slippa fler tekniska prylar, det räcker med klockan (som jag tids nog vill lära mig springa utan). Hej!

 3. Alva #
  september 9, 2013

  Hej Tove! Ska du inte ta och gå till en naprapat för höften? Jag har fått ont i höften och det har gått så långt att jag inte kan springa mer (för ett tag, inte för alltid lyckligtvis).Men nu ska jag gå några gånger till en naprapat och få behandling och det hjälper! Har haft ont i höften förut och naprapatbehandlingen jag fick då hjälpte. Det vore jättesynd om din höft blev sämre innan maran.

  • september 10, 2013

   Hej Alva! Tack för tips! Jag har bra hjälp så det känns ok. Får se hur det utvecklar sig här innan Berlin men just nu vill jag inte testa något nytt överhuvudtaget, det får vänta till efter loppet, om det inte skulle bli mycket värre såklart!

 4. Alva #
  september 9, 2013

  PS Underbara bilder! Är lite estetiskt lagd och älskar att se såna här fina bilder.

  • september 10, 2013

   Härligt att höra!

 5. september 10, 2013

  hehe helt underbart! men jag håller med dig tove det var snyggt med knapparna 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS