Info

Idag ingen löpning direkt på morgonen. Däremot gröt.

Fredag Jag har blivit beroende av kokos och chiafrön, det är sån bra kombination. Spring blev det på lunchen. Ner i katakomberna för ombyte. Från min vita examenskavaj…

Fredag  … till gult.

Fredag Couleurs d´Afrique står det på linnet. Ja, har man det inte benen så får man köpa ett tufft linne. Sen drog jag iväg för ett tröskelpass. Lämnade kameran i skåpet, pallar oftast inte att ha med den när jag ska springa fort, den hoppar och tjongar så mycket när jag har den i min fula lilla midjeväska. Idag blev det blev inga spänsthopp, detta för att skona rumpan/höften men i övrigt fräste jag på som vanligt längs vattnet. Jag märker på mitt humör att jag är mitt i min sista hårda period innan Berlin. Det finns liksom bara tålamod för passen, inget tålamod alls för folk som går/springer i bredd och upptar hela vägen. Jag ropar inte längre Ursäkta! sådär lite milt, utan snarare vrålskriker jag Se upp!!! eller Håll till höger!! Jag ska nämligen förbi och fram och har faktiskt ett par sista viktiga veckor att ta mig igenom. Sen får jag väl springa av mig ordentligt i Berlin. Då kanske jag är snäll igen när jag kommer hem. I alla fall så gick det väldigt bra att springa idag! Höften/rumpmuskeln störde mig till en början men sen försvann det och det var inte alltför många jag behövde ryta åt. Bästa farten för i år! Totalt 10 km. Glad joggade jag tillbaka till jobbet och käkade lunch vid datorn. Och sen plötsligt var det dags att springa hemåt och hämta på dagis.

Fredag Jag hoppades nästan på regn och rusk när jag skulle kuta för jag var så sugen på att göra en brasa hemma. Men nej då, vädret var strålande!

Fredag Finns i för sig inte något som hindrar mig från att göra en brasa ändå, men hallå, det känns lite skumt att sitta och kura med te framför en eld när det är 20 grader utomhus. Men snart så. Uppe vid Odenplan kom plötsligt en kille ikapp mig – det var ju Enis! Enis och jag har en sjuklig förmåga att stöta ihop med varandra. På de mest märkliga ställen är vi samtidigt, han är typ den enda jag stöter ihop med när jag springer. Senast det hände var när jag låg och pressade på asfalten på Gotland i somras, en bil tutar och vem sitter i den om inte Enis! Idag var även han löparklädd så det blev en kort men väldans trevlig springtur tillsammans ner till Lill Jans-skogen där han skulle kuta intervaller i sina nya dojor inför Lidingöloppet. Jag glömde att ta kort på honom vilket var synd för han såg stark ut. Och jag förstår att det kan vara trevligt för er bloggläsare att se någon annan än mig för jämnan. Sen sa vi i alla fall hej då och jag kutade vidare på egen hand och bara därför får ni ytterligare en bild på mig. Precis här tänker jag på allt jag är sugen på: kaffe, juice, öl, godis, glass etc osv.

FredagFredag När ska det här vackra vädret ta slut?

Fredag Totalt 10 km i 4:42 min/km som kändes väldigt lätta. Bästa fredagskänslan med ett hårt lunchpass och skönt litet distanspass innanför västen. Drack detta när jag kom in genom dörren:

Fredag Och sen tog jag rosa balsam i håret. Det är också bra fredagskänsla.

Fredag Jaha ni, nu ska ni se vad jag har köpt. Denna!

Fredag Jag äter ostbågar väldigt sällan numera, man blir så beroende av dem så jag har försökt att helt undvika dem. Och de innehåller ju bara skit. Men nu var det en kompis på jobbet som tjatade och tjatade om just dessa Flaming Hot. Han var besatt och gjorde så bra reklam för dem så jag var bara tvungen att testa. Tyvärr får jag ge honom rätt. Oerhört små trevliga saker att stoppa i munnen medan man väntar på att klyftpotatisen i ugnen ska bli klar. Jag får hoppas att de är värsta bra laddningen inför morgondagens pass. Adieu.

Kommentarer

8 kommentarer

Post a comment
 1. september 6, 2013

  Fin dag du fick! Hinner inte med mycket läsning just nu, alldeles för mycket att höra på jobbet och hemma. Svårt med motivation, även om det går att springa. Så kul är det verkligen att följa din resa.
  Hinner du med nån träff efter maran i Berlin lan det bli kul!

  Trevlig helg och soliga kramar från Götet!

  • september 6, 2013

   Jag vet, det är mycket just nu. Alltid likadant i september med föräldramöten, aktiviteter som startar upp och full rulle på jobbet. Vi får kämpa på! Snart står vi där i Berlin!

  • september 6, 2013

   Och trevlig helg till dig glömde jag ju säga!

 2. september 6, 2013

  Vanliga Cheese Crunchers är en favvo, dessa ”hotta” har jag inte testat
  Tack för tipset!! Perfa lördagsmys! 🙂

  Kör Tjejmilen imorn. Drömmer lite ouppnåligt om dina tider…

  Kram o trevlig helg!!

  Jeanette

  • september 6, 2013

   Lycka till imorgon, spring som blixten!

 3. Anonym #
  september 6, 2013

  Springer du varje dag?

  • september 7, 2013

   Just nu gör jag det. Förut hade jag ofta en vilodag/vecka, det är lite olika.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS