Info

Fredag Uppe med tuppen – och tidningsutdelaren! Mötte honom när jag klev utanför dörren och fick tidningen rakt i näven. Sen i med hörlurarna och ut i fredagsmorgonen. På Lidingöbron hade 48 cyklister passerat in mot stan. Luften var kylig och lite klibbigt varm på samma gång.

Fredag Idag var ett lite längre distanspass planerat så jag sprang över Gärdet och ut mot Djurgården.

Fredag Oj så vackert det var. Tyvärr blev alla bilder i farten suddiga så de får inte vara med. Men en grej som jag såg och funderade över var tre svanungar, som i för sig inte var så små längre, men de simmade på led. Ett spikrakt led! Jag hade inte kunnat dra en rakare linje ens med linjal. Sånt där tycker jag är mäktigt. Efter min lilla Djurgårdstur sprang jag Valhallavägen fram, svängde ner på Odengatan och stannade utanför Kaffeverket. Totalt 20 km. Idag hade de hunnit öppna så jag handlade macka, juice, kokosyoghurt och kaffe. Det var ju ändå fredag.

Fredag Och sen promenixade jag med rubbet till jobbet.

Fredag Bra morgon! Och sen blev det även en bra lunch med massa roliga jobbkompisar. Jag åt lax.

Fredag Efter alla möten var klara så var det dags att springa hemåt. Ute hade det ösregnet men när jag väl klev ut genom dörren duggade det bara smått. Synd. Jag som älskar att kuta i regn.

FredagFredag Med fredagsmusik i öronen sprang jag på blöta gator hemåt. Fotbollsmålet i parken hemma såg lite övergivet ut och jag kände att nu, nu är hösten äntligen här!

FredagFredag Totalt 10 km. Nu måste jag springa, inte i löparkläder men bort på middag. Ajöss kära läsare.

Kommentarer

10 kommentarer

Post a comment
 1. augusti 30, 2013

  Hej – igen! Mötte vår gamla arbetskamrat Anders på min morgontur över samma gärde som sa att han sett dig kuta förbi… Jag ba: ”Oookej, jag springer ifatt ‘na!” Moahahaha, roligaste skämtet idag! Ha en ännu roligare helg nu!

  • augusti 30, 2013

   Haha! Du med Eva, ha så skönt i helgen! Vi kanske ses på Gärdet!

 2. Ida #
  augusti 30, 2013

  Du är en så stor inspiration för mig! Jag är 20 år och började löpa på riktigt förra hösten. Sprang min första halv mara i Maj och jag älskar det. Men nu har jag fått plantar faciit och är nere i en svacka. Läste att du också haft det vilket ger hopp om att det ska bli bra även för mig! Det jag ville säga var att din blogg ger en massa inspiration och motivation, grym är du! Tack!

  • augusti 30, 2013

   Hej Ida! Vad glad jag blir att mitt springande kan glädja någon! Men du, deppa inte ihop över foten. Det går över även om det kan ta sin lilla tid. Jag vet hur frustrerande det är men det kommer bli bättre. Se sen till att successivt komma tillbaka så du inte får dras med det igen. Du är så otroligt ung, du har en massa fina löparår framför dig så hetsa inte utan ta hand om kroppen. En massa halvmarathon och marathon ligger framför dig, Ida!

   • Ida #
    september 2, 2013

    Åh tack för dom orden! Det värmde gott. Ser att du vill hålla dig frisk till Berlin, jag kan tipsa om att dricka Vetegräs. Har testat och vill tro att det är bra, men bara ett tips! Annars, stort lycka till!

   • september 2, 2013

    Vetegräs! Köper det imorgon! Tack!

 3. Pernilla #
  augusti 30, 2013

  Bästa bloggen, den står du för!!

  • augusti 30, 2013

   Fasiken vad flott! TACK snälla du!

 4. Pernilla #
  augusti 30, 2013

  Håller med! Shiiiit vad bra du gör din blogg!😜hejja!!

  • september 1, 2013

   Oj så kul att höra!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS