Info

Tisdag Startade morgonen med backintervaller. Men först värmde jag upp ordentligt. Det måste vara något som kommit med åldern men jag har blivit så fascinerad av naturen. Och liksom tacksam över allt det fina. Som det här:

Tisdag Därefter var det dags att omfamna backen. Jag gillar verkligen att springa backintervaller och idag kom jag på varför. Grejen är att jag ju nästan alltid tränar ensam. Det betyder att jag får tävla med mig själv så gott som alltid. När jag ska springa fort så är liksom mitt eget huvud och min egen kropp det enda jag har att tävla mot. Men när jag springer backintervaller så har jag den perfekta motståndaren: backen! Tänker att jag ska knäcka backen, ge den vad den tål osv etc. Det är rätt kul. Om man har aggressioner inom sig så kan man även passa på att få utlopp för dem där i backen. De sista två intervallerna var jobbiga idag. Både backen och mina ben hade fått vad de förtjänade.

Tisdag Joggade ner. Totalt 13 km. Sen började min vanliga dag med barn till dagis och skola och jobb. På tal om jobbet så fick jag den här av gänget som jobbar i vår reception:

Tisdag En egen handpump med desinficerande medel att ha på mitt skrivbord. Bästa presenten nu inför Berlin. Tack. De enda är att jag typ missbrukar den nu när jag har så mycket och så nära, pumpar non stop. Efter jobbet bytte jag om igen.

Tisdag Och gav mig ut i den helt galna sensommarkvällen.

Tisdag Det var alldeles ljummet. Snart säger det PANG och så är det höst och slut på att springa i linne och t-shirt. Man får njuta så länge det varar. Så det gjorde jag. Tog därmed en lite längre tur hem för jag hade dessutom nya dojorna på fötterna, massa bra musik i öronen och i ryggsäcken nyinköpta kokosflingor. Allt var frid och fröjd med andra ord.

TisdagTisdag Totalt 16 km i 4:38 min/km. Hem till lax och quinoasallad och andra delen av Top of the lake. Bonne nuit.

Kommentarer

8 kommentarer

Post a comment
 1. Stefan #
  augusti 27, 2013

  Tufft att köra BI på morgonen men du är väl van, du förstår väl varför du får träna ensam:-) Själv körde jag supertusingar men det var först på eftermiddagen och med tre kompisar:-) Run happy

  • augusti 27, 2013

   Haha, jorå full förståelse! Och grejen är att jag älskar att springa själv men lite mysigt med backsällskap ibland!

 2. Malin #
  augusti 27, 2013

  Sjukt imponerad över din träning, grym du är! Är lite nyfiken på vilken tid du är ute o kutar på morgonen när du kör tex ett sånthär backpass? 🙂

  • augusti 27, 2013

   Tack Malin! Lite olika men är väl ute runt 05:30 för att hinna.

 3. Martin Andersson #
  augusti 27, 2013

  Hur känns skorna nu då?!?!? Känner mig smått besatt då mitt par är på väg över Nordsjön 😉

  • augusti 27, 2013

   Haha! Ok, efter endast två pass säger jag såhär: De är sköna. Men jag föredrar nog ändå mina gamla Adios. Kan bara omöjligt beskriva varför jag känner så men det kan vara som jag skrev förut, att de är mer ”inkörda”. Dessutom känns dessa aningen bredare eller så inbillar jag mig. Mina vanliga Adios känns som att de sitter tightare på foten liksom… Sorry för kasst svar! Du får berätta vad du tycker sen!

 4. Emma #
  augusti 27, 2013

  Jag stickar mina egna träningskläder. Kommer skicka ett plagg till dig. Vore kul om du vill testa! Kram!

  • augusti 27, 2013

   Detta låter ju helt fantastiskt! Stickade löparplagg!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS