Info

Fredag Tjong! Startade dagen med ett av mina favoritarmband på armen. Önskar jag kunde springa med det och tja, det kan jag väl men det känns som lite onödig tyngd att släpa runt på. Så när jag skulle köra tröskel på lunchen fick jag lov att ta av det.

Fredag Vanliga upplägget på passet med uppvärmning och hopp och sen iväg. På något vis kändes det rätt segt och jag befarade att det inte gick så fort. Idag var det dock till min stora glädje lite glesare med folk. Det bästa på passet var en tjej som jag såg. Hon hade en mops i koppel och på tjejens tröja stod det PUGS, NOT DRUGS. Bra att hon tog tydlig ställning i den svåra frågan om huruvida man ska skaffa en mops eller börja med droger. I alla fall. När jag flåsandes stannade klockan så visade den att jag sprungit lika fort som i måndags vilket kändes riktigt bra då jag ändå haft en del tuffa pass här i veckan. Totalt 10 km. Sen blev det datorlunch.

Fredag På eftermiddagen var det dags att hämta barn. Bytte om snabbt och drog ut.

FredagFredag Var så sugen på fredagskänsla och hög musik men typiskt nog så krånglade Spotify så det blev inget av den saken. Men hemåt sprang jag!

Fredag Totalt 10 km i 4:38 min/km. Och nu, nu är det bästa tiden på hela veckan. Fredagkväll. I frysen nygjord mintchokladglass samt hasselnötsglass (för den första laddningen är märkligt nog redan slut). I ugnen potatisgratäng. Men bäst av allt var ändå när det plötsligt ringde på dörren för en stund sen, och jag plötsligt stod med det här i famnen.

Fredag Vi öppnar!

FredagFredag Ah! Kan fredagen sluta bättre? Har bara struttat runt med dem hemma än så länge för ur familjesynpunkt så var det inte riktigt läge att dra ut på ett tredje pass. Men de känns oerhört lovande!

Fredag En tråkig grej däremot: Olle har blivit allergisk mot min Ormsalva med Arnica och chili som jag älskar och masserar vaderna med varje kväll. När vi satt och kollade på film häromkvällen och jag höll på att trycka och massera för fullt så fick Olle plötsligt värsta astmaandningen. Han bara ”ahhhh… ahhhh…” och såg oerhört ansträngd ut och viftade med händerna. Jag fattade ingenting. Han öppnade alla fönster på vid gavel men lät fortfarande sådär som Darth Wader. Så. Jag får nog byta salva här ett tag. Vi hörs!

Kommentarer

14 kommentarer

Post a comment
 1. augusti 23, 2013

  Jag skrattade högt åt din beskrivning av Olles allergiattack. Och sedan kände jag mig lite taskig. 🙂 Men typiskt hoppas du hittar någon annan salva som funkar lika bra då. Skorna ser snabba ut!

  • augusti 23, 2013

   Haha, det värsta var att jag själv skrattade först och tyckte han larvade sig. Men nu får jag vara snäll och ta en annan salva ikväll… det är ju ändå fredag!

   • MagnusN #
    augusti 23, 2013

    Fast det var skönt att det räckte med att öppna fönstret..skulle vara trist att behöva avbryta filmen med ett akutbesök. Jag kör numera mest med acos värmande massageolja..den är helt luktfri och borde passa Olle bra 😀

   • augusti 24, 2013

    Haha, ja jag undrade där ett tag när han väste som mest… Ok bra där med Aco, jag får köpa en sån för familjefriden.

 2. Linda #
  augusti 23, 2013

  Åh, jag har precis beställt samma dojjor och väntar nu på leverans. Men jag blev osäker på storleken och tog 38 2/3 istället för 38, är de små i storleken eller?

  • augusti 24, 2013

   Nä jag tycker de är exakt som mina vanliga Adios.

 3. "Farmor L" #
  augusti 23, 2013

  Inte ”Blombudet”????

  • augusti 24, 2013

   Haha, nä tyvärr inte… Fast i för sig, skobudet slår nog blombudet i min värld!

 4. Anna #
  augusti 23, 2013

  Kanske är en konstig fråga, men hur ofta duschar du ditt hår med tanke på din träningsmängd? Det ser liksom så fint och fräscht ut. Tycker ibland det är svårt att låta bli efter träning då hårfästet är dyblött, men det blir ju så slitet.

  • augusti 24, 2013

   Det är bara en synvilla! Mitt hår är verkligen inte fräscht jämt. Jag tvättar det två gånger i veckan men sköljer ur det med vatten efter nästan varje pass. Ibland sköljer jag liksom bara hårfästet och låter håret vara i övrigt.

 5. augusti 24, 2013

  Fantomen slår ner alla skurkarna med dödskalleringen och Tove nuddar alla marathonlöparna med kobraarmbandet.. Kör du Berlin i de brallorna?

  • augusti 24, 2013

   Ja vad praktiskt det hade varit om jag bara kunde peta med kobran på alla de som är snabbare än jag… Haha, näru, de här brallorna är såkallade mysbrallor. För sköna för att kuta i, liksom mer förknippade med soffan än 42 km svett!

 6. Saga #
  augusti 24, 2013

  Mmm, vilka härliga skor! Har du hört nåt om hur Boston 4 är jämfört med 3:an? Älskar 3:an men behöver snart köpa nya och funderar på om jag ska snabba mig och försöka få tag på ett par 3:or. Eller om jag ska chansa på de nya.

  • augusti 25, 2013

   Nix, har inte hört ngt om detta. De är säkert bra!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS