Info

Mycket lunchlöpning den här veckan. På ett vis är det bra för då är jag pigg. Men på ett vis är det tråkigt för själva lunchen, ja maten alltså, tenderar att bli lite torftig. Och den intas ju alltid vid datorn i ensamhet. Aningen kärvt i längden men vad gör man inte för att få känna lite fart under fötterna? Jag bytte om.

Onsdag Och sen drog jag ut i solen. Först uppjogg och sen spänsthopp, och därefter tröskel. Jösses, så mycket folk längs Kungsholms Strand! Måste varit något slags rekord. Jättebra att så många stockholmare rör på sig… men kan de inte följa högerregeln? Jag spruttade på hur som helst och zickzackade fram längs horderna av folk. Det är en skön känsla att känna att kroppen fått ny energi då jag lättat upp träningen en aning. Inte i intensitet men i mängd. Ja, jag springer ju fortfarande mycket men inte riktigt lika mycket som på Gotland. Passet gick hur som helst bra men jobbigt var det. Totalt 10 km. Sen tillbaka till dusch och civila kläder.

Onsdag Idag hann jag faktiskt gå och köpa en god lunch. Ja, som jag åt i ensamhet framför datorn. Lite senare var det dags för mer kutande. Idag inte hem från jobbet utan lyxigt nog innan middagen, på hemmaplan. Skönt att slippa ryggan.

Onsdag Men ändå. Jag föredrar nog ändå ryggan framför att kuta vid den här tiden då jag börjar bli så satans hungrig. Eftersom jag hade glömt bort att äta mellanmål. Ut mot Hustegaholm och sen tillbaka. En väldans massa löpare ute vid den här tiden! Ja, jämfört med de introverta tiderna jag annars ofta kutar på.

Onsdag Totalt 10 km. God natt (nja, inte riktigt än).

 

Kommentarer

4 kommentarer

Post a comment
 1. augusti 22, 2013

  Det där med två pass om dagen funderar jag på att prova så snart jag kommit upp lite mer i volym. Märker du tydliga fördelar med det förutom det uppenbara att det är effektivt för att få ihop mycket mängd? Känner du dig inte sliten på dagens andra pass?

  • augusti 22, 2013

   Testa på det försiktigt. Bäst tror jag är att köra löpning fler dagar i veckan innan man kör dubbelpass. Jag försöker så ofta det går att lägga mitt hårda pass först och därefter distans men det är inte alltid det funkar. Och jo, visst kan benen kännas lite slitna ibland men man vänjer sig!

 2. augusti 22, 2013

  De där två första bilderna gillar skarpt. Tydlig transformation från löpare till ”den vanliga världen”. Snyggt!

  • augusti 22, 2013

   Ibland känner jag knappt igen mig själv!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS