Info

Tisdag Börjar bli lite kyligt på morgonen. Jag märker det på mina händer som jag lyckats förfrysa. Inte pga löpning utan pga alla vintermorgnar då jag skrapat fram bilen ur snö och is och inte hunnit/orkat/brytt mig om att ta på mig vantar. Det är verkligen dumt att skrapa en bil i -15 grader utan vantar. Nu blir mina fingrar alldeles vita så fort jag står i kyldisken i mataffären och funderar på vilken fil jag ska köpa. Och imorse så kände jag ahh, snart dags för handvärmare. Men idag värmde jag bara upp mina ben. Det luktade sådär lite gott höstruttet ute, ja ni vet av löv som blivit blöta. Och det var dimma och vackert så man smällde av.

TisdagTisdag När jag sprang längs vattnet så var det sån fin spegelbild på vattenytan. Dubbelt av allt. Började tänka på hur det var förr i tiden då spegelytan var den enda spegel man hade. Då var det ju knappt så att folk visste hur de såg ut. Det kanske mer var så att man såg sig själv genom andras ögon? Alltså att hur andra tittade på en och förhöll sig till en var det som skapade ens självbild? Då måste det ju också varit flytande om det var ens utseende, “utstrålning” eller allmänna personlighet som avgjorde hur folk förhöll sig till en. Antagligen var det en blandning av alltihop. Om det var så låter det som ett bättre sätt att bygga sin egen självbild på än den rena utseendefixering vi har idag. Jaja, efter detta morgonfilosoferande så var det dags för backintervaller. Kände mig som alltid kass på de första men det var ju faktiskt morgonben jag sprang med. Efter ett par intervaller kom jag dock igång bättre. Mina favoriter är de två sista intervallerna – då behöver man inte tänka på att disponera krafterna för att orka hålla tempot passet igenom utan då är det bara fullt ös.

Tisdag En stunds pustande när jag var klar. Ahh, finns det något vackrare än att se morgonsolens strålar strila genom en anläggning som fördelar ut el till kommunens alla hushåll?

Tisdag Totalt 13 km. Sen på lunchen rev jag av lite distans. Ner i underjorden för att byta om och sen upp igen.

Tisdag Bort mot Pampas Marina och vidare längs vattnet.

TisdagTisdagTisdag Backmorgonen kändes lite i benen men efter ett par kilometer blev det lättare. Jag skulle ta det lugnt men ni vet hur det är: ”jag ska bara springa om han där framme”, ”jag spurtar förbi henne i backen, sista personen och sen tar jag det lite lugnare”, ”äsch, alltid kul att springa om en cyklist” osv osv. Men rätt lugnt gick det ändå. Sen tillbaka till lite stretch, dusch, lunch och jobb.

Tisdag Totalt 13 km. Dagens nyhet är ju annars att Adizero Adios Boost redan har anlänt! Finns i butik, själv beställde jag ett par på nätet. Såhär ser de ut:

Adizero Adios Boost Ska bli riktigt intressant att springa i dem. Ajöss.

Kommentarer

6 kommentarer

Post a comment
 1. augusti 20, 2013

  Tjena Tove!
  Blev sugen på att beställa ett likadant par. Hur är Adidas i storlek? Stora, små eller normala? Brukar själv använda Asics och de är ju rätt små i storlek. Tack på förhand! YOU ROCK! /Karin

  • augusti 20, 2013

   Hallå Karin! TACK! Jag är en 38:a (oftast) i vanliga skor och har 39 1/3 i mina Adios. Men om du inte haft Adidas tidigare så borde du kanske testa i butik. Många tycker de är smala vet jag. Ett tips kan då vara att beställa herrstorlek men som sagt, testa och köp första paret i butik kanske? HÖRS!

   • Karin #
    augusti 20, 2013

    Tack snälla för ditt svar! Nog en klok idé att prova ut i butik. Du vet inte när de kommer till svenska butiker? /Karin

   • augusti 20, 2013

    Finns på Adidas concept store!

 2. Eva #
  augusti 21, 2013

  Aha! Hör av dig om vad du tycker om dem!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS