Info

Torsdag Dagen började med gröt. Langade i chiafrön i hopp om att bli lika snabb som mexikanarna. Och så mango ovanpå.

Torsdag Efter frukosten släppte jag av Febe och Ruben i hamnen. De skulle ut och segla med mina föräldrar. Solen sken och bryggan var sådär sommarvarm. Och så alla ljud som hör en hamn till… Fick tvinga mig själv in i bilen och åka till jobbet. På lunchen fick jag i alla fall lite frisk luft. Uppjogg ner till Kungsholms Strand.

TorsdagTorsdag Där körde jag ett tempopass. Jösses vad mycket folk det var. För mycket människor för min smak men det är ju inte precis så att jag äger Kungsholms Strand. Tog en kort paus mellan två block.

Torsdag Jag tog inte ut mig fullständigt och blev därför glad över att jag ändå kunde hålla ett bra, kontrollerat tempo.

Torsdag Totalt 15 km. Därefter dusch och ett rejält lass chili con carne framför datorn. Inte en grönsak så långt ögat når så jag la dit en nektarin för syns skull.

Torsdag Dagens andra pass blev ett distanspass efter jobbet.

Torsdag Idag en lite annorlunda tur för Olle, Uma och jag skulle äta middag i stan. Därmed blev det en språngmarsch i jobbkrokarna istället för hem till Lidingö. Ah, det var varmt. Miss att jag packat ner t-shirt och inte linne!

Torsdag Återigen ner mot Karlberg men nu sprang jag inte över bron utan fortsatte i riktning mot Solna. Nästan framme vid Solna Centrum vände jag tillbaka.

Torsdag Totalt 14 km. Sen ännu en dusch i omklädningsrummet innan jag skyndade mig till Tranan.

Torsdag Vilken kväll! Vi fick sånt bra bord vid det öppna fönstret.

Torsdag Jag drack alkoholfri öl…

Torsdag … och åt råraka…

Torsdag … och ett lass sorbet till efterrätt.

Torsdag Sen åkte vi hem i den vackra sommarkvällen. Bara ett kvällsdopp som saknades. Hej. Eller vänta förresten, kolla den här chokladen jag köpte idag:

Torsdag Jag har aldrig varit med om att sån här ”nyttig” choklad är godare än tex Marabous Frukt och Mandel. Men jag är ständigt villig att ge dem en chans. De låter i alla fall goda. Återkommer i ärendet. Hej.

Kommentarer

6 kommentarer

Post a comment
 1. augusti 15, 2013

  KUL! Själv har jag varit på Galato i Råda och ätit samt tillverkat glass. Inget löppass idag..

  • augusti 16, 2013

   Jag vill också tillverka glass. Jag är extremt sugen på att köpa en glassmaskin.

 2. Fredrik #
  augusti 16, 2013

  Det är så härligt att läsa om dina dagar! Jag testade också den chokladsorten igår, blev blåbärsvarianten för mig vilken jag tyckte var riktigt bra. Sen ”råkade” jag hitta delikatessbutiken i Hötorgshallen där de hade hur många sjyssta chokladsorter som helst att välja på så nu har jag påbörjat en genomgång av deras sortiment också… (de säger ju att det där med antioxidanter är bra)

  • augusti 16, 2013

   Åh dit måste jag åka! Till delikatessbutiken alltså. Jag har också köpt in på det här med ”antioxidanter”, haha. Vi hörs och kul att du hänger med mig, Fredrik!

 3. augusti 16, 2013

  Nämen det slinker ner en och annan lite jamjam bit i Toves gap 😀 livsnjutare där …

  • augusti 16, 2013

   Det dyker sannerligen ner en och annan bit! Lika säkert som att det kommer en morgondag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS