Info

Då var jag tillbaka i stan igen! Eller ok, förorten. När jag skulle packa upp igår kväll och öppnade badrumsskåpet så blev jag chockad över alla prylar jag har där i skåpet. Massa krämer och jox och smink och jag vet inte allt. Jag har varit utan rubbet förutom hudkräm och parfym (som jag är beroende av) hela sommaren och jösses vad skönt det är allt slippa allt. Alltså, jag sminkar mig verkligen inte så mycket till vardags (för jag är typ värdelös på det) men bara att slippa se prylarna. Att ha noll och inget i sitt skåp på landet. En grej som jag dock blev glad av att se var mitt rosa balsam som jag genast körde i håret. Ordningen återställd.

Jag slogs också av hur lite springkläder jag använt på Gotland. Dagarna jag behövde ha långt linne och t-shirt går att räkna på ena handen och knappt ens det. Så det var en tjock bunt nytvättade, vikta linnen och tröjor som kunde åka tillbaka rakt in i skåpet här hemma.

Men att komma hem, det är ändå alltid skönt. Jag har för övrigt saknat vår Nespressomaskin, den har gått på högvarv här idag. Och nätet! Det är helt otroligt snabbt! Har aldrig varit med om maken till fart. Men nu till dagens löpning.

Fredag Det var rätt skruttigt väder när jag vaknade imorse. Och mörkt! Även när det regnar på Gotland så känns det liksom… ljusare. Jag käkade i alla fall frukost och efter ett par timmar var det dags för ett tempopass.

Fredag Jag hade hoppats på en klar och vindstilla dag men närå, det ska visst alltid blåsa så fort jag vill känna lite fart. Jag tog en uppvärmningssväng i hoodsen och sen satte jag av in mot stan. Oj så vanligt allt kändes. Allt här hemma har känts så avlägset men på en sekund var man tillbaka i vardagen. Som när man var liten och trodde allt skulle ha ändrats över sommaren fast allt var precis likadant när sommarlovet var över. Jag hade också inbillat mig att det skulle vara lättare att springa här hemma. Men nejdå, det var precis lika jobbigt som vanligt tyvärr. Dock blev jag chockad över alla bilar! Och nästan lite folkskygg. Tur det var regnigt och dant och få människor ute. Jag körde 10 km, kort paus vid Djurgårdskanalen och sen 10 km igen. Det gick helt ok men inga såna där succéraketer jag hade sett framför mig. Totalt 25 km. Iskaffe på det? Ja tack, det tar jag.

Fredag Efter en dusch drog vi in till stan. Jag vägrade släppa min sista gotlandshippiekänsla och drog på mig ett par Vamlingbolagetbraxor.

Fredag Vi gjorde inte så mycket i stan förutom att dricka kaffe, glo hämningslöst på folk och just känna att vi var i en stad. När vi kom hem gjorde jag mig redo igen. Nu var det dags för ett hederligt distanspass.

Fredag Nu sprang jag inte in mot stan utan ut mot Elfvik. Fint som vanligt.

Fredag Och så tillbaka.

Fredag Totalt 10 kmdagens total blev 35 km. Såna här är trevliga att proppa i sig när man kommer hem.

Fredag Men det bästa spar jag till ikväll. Mitt favoritgodis som jag hittade i stan: pistonger! Som jag nämnt förut så är de tyvärr utrotningshotade. Ah, som jag längtat efter dem. Och så såna där små färgglada lakritspinnar som jag skulle kunna äta ett ton av.

Fredag Slut för idag.

Kommentarer

9 kommentarer

Post a comment
 1. NIKE #
  augusti 9, 2013

  Välkommen hem!

  • augusti 9, 2013

   Tack! Vardagen är rätt skön den med som tur är.

 2. augusti 9, 2013

  Fantastiskt bra godissmak du har 🙂

  • augusti 9, 2013

   Haha, ja men visst har jag! Synd bara att inte hela Sveriges befolkning håller med så vi kunde kräva pistonger i VARJE affär.

 3. Anonym #
  augusti 9, 2013

  Välkommen hem. Hej från en i skåneland. Hopp hopp.

  • augusti 9, 2013

   Hopp hopp Skåne! Tack!

 4. Linda L #
  augusti 10, 2013

  Kul att du är tillbaks! 🙂

  • augusti 11, 2013

   Oh! Trevligt att höra!

 5. MarieV #
  augusti 11, 2013

  Det ÄR ljusare på (södra)Gotland, eftersom man har havet så nära på båda sidor! Fast sedan är det ju ganska mysigt att springa på sina vanliga vägar igen, man ser liksom nya saker.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS