Info

Lördag Den där lätt illamående känslan man brukar ha när man går upp i ottan för att ta ett tidigt flyg till Arlanda. Den hade jag idag när jag klev upp 04:30. Fast jag skulle ju inte till flyget utan färjan. Jag och katterna fick åka med mina föräldrar.

Lördag På färjan gick vi upp på däck, stod där i solen och nu kändes det i hela kroppen: Sommarlov! Och sen så åt jag lite mer frukost.

Lördag Slumrade i bilen från Visby. Nästan som när man var liten när jag satt där i baksätet. Vi kom fram till huset efter lunch. Min syrra och hennes familj var redan på plats.

Lördag Jag drog på mig springkläderna direkt. Tadaa!

Lördag Ner till havet. Mitt favoritlandskap.

Lördag 3 km uppvärmning och sen upp på vägen igen.

Lördag Nu var det dags för tempo! Tröttheten jag känt imorse var som tur var borta och benen taggade för lite fart. Men varmt var det! Sprang bort mot Hamra. Mentalt alltid lite av en utmaning att springa de här passen här. Hemma finns så mycket hållpunkter att ta fäste på och liksom mentalt dela upp passet genom. Men här är mest rak väg. Och motvind! Förbi Hamra och så vidare. Piip. Första 10 km! 2 min vila.

LördagLördag Sen dags igen! Nu kändes det i benen, fick kämpa för att hålla tempot. Pekka hade sagt att det kan ta ett par dagar innan jag känner flytet efter brakförkylningen, och nog stämde det. Räknade ner kilometrarna och så äntligen, tio km till!

Lördag Puuuuh. Första tio gick i 4:08 min/km och sista tio i 4:06 min/km. Totalt 24 km med upp- och nedjogg. Sprang ner och gluttade på havet. Tänkte faktiskt bada men fegade ur, bäst att vara lite försiktig nu när jag precis varit förkyld. Från grymt mycket svett till iskallt bad kanske inte är det bästa ändå.

Lördag Sen hem till sockerkaka som snälla syrran bakat. Sicken lyx.

Lördag Sen satt jag med mamma och syrran på trappan i eftermiddagssolen och just det är det bästa jag vet. Solen sådär lagom varm så man blir alldeles sömnig.

Lördag Innan middagen bytte jag om igen.

Lördag Fast nu var det bara ett kort och lugnt pass.

Lördag Sprang längs havet. Till en början stela ben efter tempopasset men efter någon km släppte det. Temperaturen helt perfekt. Alldeles tyst och så en lätt bris ovanpå det. Nästan så man blev grinfärdig.

Lördag 6 små km som gjorde att dagens total landade på 30 km. Jo, min mamma har tagit med sig en massa kort ner hit, från när vi var små. Just det här på mig och syrran älskar jag. Välkommen till 70-talet!

Lördag Åsa til vänster och jag till höger. Kolla min lugg. Jäkla bra min mamma var på att klippa rakt. Jag kör ju exakt samma style på Uma men lyckas aldrig sådär bra, hon blir alltid helt sne och dan. Jaja. Nu hem till  grönt te och massera benen och sen däcka i sängen. Jag är helt slut. Och imorgon är det långpass så det gäller att ladda om. Och sen kommer Olle och barnen! Som sagt, blir ett sista litet inlägg imorgon och sen kör jag söndagsrapporter. För jag kan inte sitta här vid pumphuset för jämnan bara för lite internet. Hej då!

Kommentarer

3 kommentarer

Post a comment
 1. juli 7, 2013

  Skönt att du mår bättre och härligt med Gotland! Jag drar till Toscana 🙂 En fråga: känner du dig ofta sliten pga hög mängd eller hinner du återhämta dig ordentligt? Tips? Jag tycker det är svårt att balansera hög mängd med tillräckligt fräscha ben för kvalitetspass…

  • juli 7, 2013

   Toscana! Jösses vad härligt! Ta det lugnt i värmen bara.
   Det är svårt med mängd och kvalitet. Jag tycker dock min kropp är ganska bra på att återhämta sig men det är ju väldigt viktigt att lyssna på kroppen och inte alltid kuta fort… Har tyvärr inget mirakeltips, viktigt är ju att INTE trappa upp för fort samt känna in vad sin egen kropp mäktar med. Annars är det lätt att bli övertränad och halka in i en nedåtgående spiral. Ha det så bra nu, Titti!

 2. juli 7, 2013

  Detsamma! Kör hårt på Gotland 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS