Info

Jo, det måste jag säga att jag är. Ingen feber men hostig och dan. Och varje gång jag hostar får jag jätteont i  huvudet. Men som sagt, på bättringsvägen är jag. Igår när jag tänkte på löpning så kändes det som ljusår bort. Nu hoppas jag på en lätt jogg imorgon eller allra senast fredag. Vi får se. Jag går inte runt och fryser längre vilket gör att jag kunnat lämna fleecetröjan bakom mig och numera istället hasar runt i denna av bomull.

Onsdag Bara en sån sak! Jag har även städat ur kylskåpet, men efter det vart jag helt slut. Kan i för sig bero på att jag hittade potatisar från 1800-talet längs ned i den där lådan som man egentligen ska ha prydliga flaskor i. Där har vi istället potatis, morötter och sånt. Och när man står i affären undrar man jämt Men har vi verkligen morötter och potatis hemma? Bäst jag köper! Och så köper man en till påse som läggs på de andra femton som redan fanns, och till slut så hittar man stackarna längst ner när man städar inför sommarlovet. Och då är de inte så roliga att ha att göra med. När jag hade samlat krafterna efter detta så lagade jag pannkakor till mig själv. Till detta blev det en deckare som jag inte hunnit läsa.

Onsdag Men nu ska ni få se en riktigt ful grej. Den är så ful att jag blir arg på den varje gång jag tar fram den.

Onsdag Har jag visat den tidigare? Jag kan ha gjort det. Vad det är? Jo, det ska jag berätta. Det är en grej man masserar sitt eget huvud med. Man håller den ovanför skallen och sen för man den bara upp och ner. Det är synd att den ska vara så ful för den är väldigt skön. Just när man är såhär lite krasslig och skruttig så är den perfekt. Jag älskar huvud- och hårmassage men det är inte alltid familjemedlemmarna vill ställa upp och då tar jag fram denna. På förpackningen står det att den härstammar från den australienska urbefolkningen ”som visste hur man kunde aktivera dolda energikällor genom huvudmassage”. Även perfekt om man har svårt att somna för den gör en alldeles trött. Det var det jag hade att rapportera. Vi får se hur det blir imorgon, jag håller tummarna för några löpsteg men vi får se vad kroppen säger.

Kommentarer

10 kommentarer

Post a comment
 1. juli 3, 2013

  hehe du är för jävla rolig!

 2. juli 3, 2013

  Krya på dig, Tove! Jag är precis i någon sjukdomshistoria jag med, men det ska nog lösa sig! (:

  • juli 3, 2013

   Nej du också… krya på dig!

 3. Linda L #
  juli 3, 2013

  Har också en sån där ”spindel”, den är jätteskön!

 4. Annette #
  juli 3, 2013

  Åh, hoppas att du snart blir kry!

  • juli 4, 2013

   Tack Anette, nu mår jag bra igen!

 5. juli 10, 2013

  jag köpte en sån där huvudmassör – Mysrysare heter den – på en Street-marknad för 7 år sen, för 200 kr, sen blev de kopierade och säljs för typ femton spänn på In&Finn.
  Hur som helst, vad jag skulle berätta var att en förskollärare min dotter haft ”lärde” barnen att använda den (på henne, fröken) och berömde dem för att de var DUKTIGA. Schysst jobb, att ha ett halvt dussin kids omkring sig som TÄVLAR om att få massera BÄST! (Sagt med glimten i ögat. Fattar att det inte bara är picnic att vara dagispersonal…)

  • juli 14, 2013

   Haha, smart förskollärare!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS