Info

Tisdag Idag vaknade jag till vågskvalp. Om man ännu inte har semester så får man göra vad man kan med det man har dvs väckaklockan. Det var redan varmt ute fast det var så tidigt. Hade en liten känning i min högra vadmuskel igår kväll men det kändes bättre när jag vaknade så jag tänkte att jag värmer upp och ser sen.

Tisdag När benen väl hade vaknat till liv så kändes det bra så jag begav mig till min backe för att köra intervaller. Som vanligt segt på första, segt på andra men sen igång på den tredje. Betade av dem en efter en och totalt blev det tio stycken. Men så varmt det var! Fick slita av mig tröjan på slutet.

Tisdag Totalt 12,5 km.

Dagens andra pass rev jag av på lunchen. Egentligen hade jag velat springa i bara sportlinnet men det är något med att göra det mitt i stan som jag inte riktigt gillar. Istället fick det bli såhär:

Tisdag Men fortsätter värmen till helgen så får jag ge upp och köra spännstyle. Hatar att vara för varmt klädd när jag springer! Ner längs vattnet och ut mot Solna. Förbi alla seglarskolor, sollunchätare och badare. Herregud så härligt det såg ut att bara få ligga sådär och slappa. På sin höjd klura på om man ska dricka lite mer kaffe, ta en cykeltur med barnen, köpa en glass eller liknande. Fick upprepa för mig själv: snart, snart. Jag vände borta vid Solna Strand och kutade tillbaka.

Tisdag Totalt 10 km. Idag kändes det riktigt härligt att springa ner i ett svalt garage. Det var så skönt att jag stod där och stretchade bland avgaserna.

Tisdag Efter jobbet var jag tvungen att göra en hemsk sak.

Tisdag Åka tunnelbana. Det är altå inget fel på tunnelbanan och egentligen gillar jag detta transportmedel. Men jag har ju så svårt för host och nys sen jag började springa mycket. Ja, oerhört hypokondrisk för att tala klarspråk. Och oavsett årstid så hostas det överallt och idag var det dessutom supertrångt så jag hade främmande människor rakt i ansiktet. Och de stackarna hade mig i sitt. Men det gick bra. Jag hade hur som helst tänkt att det var färdigsprunget där efter lunchen men när vi kom hem från jobbet så skulle Olle ut och springa. Vad han ligger i! När han gav sig av kände jag mig så ensam i det tomma huset att jag tänkte att jag lika gärna kan springa lite (till). Hade nämligen några backövningar jag ville köra. På med springkläder igen.

Tisdag Just det är ju rätt tjatigt alltså. Att byta om hela tiden. Efter uppvärmningen så sprang jag till min andra backe dvs inte samma som imorse. Lite variation måste man ju ha i tillvaron.

Tisdag Och så körde jag mina grejer. Känslan i kvällen var fantastisk. Äntligen lite svalare och doften av skog och nyklippt gräs. Om man ändå kunde spara det på burk… Så värsta långt blev det inte. Totalt 7 km. Dagens totala dos landade således på 29,5 km. Sen hem till middag. Jag var helt galet hungrig! GALET!

Tisdag Och jo, varför jag utsatte mig för tunnelbanan där efter jobbet, det var för att jag åkte och köpte denna på rea. 100 spänn!

Tisdag Bra för magen. Men det blir inget med den saken ikväll för nu ska det drickas te och rullas golfbollar under fötterna och masseras vader. Särskilt den där högra rackaren. Vi hörs!

Kommentarer

8 kommentarer

Post a comment
 1. juni 25, 2013

  Tre pass om dan och så jobbar du dessutom! Snälla Tove, du ger en sommarlovsledig lärare mindrevärdeskomplex! 🙂

  • juni 26, 2013

   Haha, nejdå! Njut av ledigheten!

 2. Linda #
  juni 26, 2013

  Så jäkla kul att du skriver att Olle ligger i! Fick mig ett gott skratt så här på morgonsidan:)
  Må så gott!

  • juni 26, 2013

   Haha, men helt ärligt så har han fått en jäkla eld i baken. Plötsligt!

 3. juni 26, 2013

  En rulle för magen! den är livsfarlig Tove!

  • juni 26, 2013

   Jag märkte det! Gaaaaah!

 4. juni 26, 2013

  Jag blir så nyfiken …vad har du för mål med ditt springande? Hur kommer det sig att du springer flera mil om dagen? Vad är planen?:)

  • juni 26, 2013

   En högst relevant fråga! Att springa mycket har blivit vardagsmat för mig men fattar att det inte är helt ”vanligt”. Mitt nästa mål är Berlin Marathon, så jag tränar på inför det. Jag tränar nog på ungefär såhär, ja mer eller mindre, så länge det känns kul och kroppen mår bra. Men för att köra alla hårda passen krävs det typ ett lopp eller något för att motivera sig. Jag har ingen stor plan sådär, tycker det är kul att se vad jag klarar av.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS