Info

Torsdag Regnig asfalt imorse. Jag var uppe och ute på gatan tidigt, för jag behövde vara på jobbet en timme tidigare än vanligt. Lyxen att det ändå är ljust ute, så självklart nu att man knappt tänker på det. Men hur är det, det är imorgon det sakta vänder eller hur? Men äsch, låt oss inte förstöra stämningen med det ämnet nu.  In mot stan i lugn fart.

Torsdag På väg mot jobbet körde jag lite backövningar för att sedan fortsätta mot Torsgatan. Väl framme så drog jag in på ett café och köpte kaffe och yoghurt.

TorsdagTorsdag Totalt 14,5 km. Efter duschen och stretchen så satt jag i en tre timmar lång workshop med smarta människor. Det var kul. På lunchen hade jag lite ärenden så jag promenixade bort mot Fridhemsplan och på vägen upptäckte jag det här stället:

TorsdagTorsdag Juicefabriken! Det är inte splitternytt men nytt för mig. Jag köpte en hälsosam juice och en mexiwrap. Den där wrappen fick jag äta gåendes för att hinna med mina ärenden, vilket ledde till att jag likt ett barn slabbade ner hela min vita skjorta. Men riktigt god var den, jag måste testa de andra grejerna också. Sen jobbades det vidare i den nedsölade skjortan tills jag skulle hämta på dagis. Så då fick jag byta om.

Torsdag På fötterna mina nya Adizero Boston, som jag denna gång köpte i herrmodell.

Torsdag Jag har alltid varit en person med smala fötter, men sen jag började springa mer har de faktiskt blivit bredare. Hur ska detta sluta? Dessutom så gillar jag att ha skorna löst knutna, hatar känslan av att skorna sitter spända. Så jag tänkte att jag testar herr nu. Plötsligt öppnas helt nya färgmöjligheter! Jag sprang hemåt i värmen. Folk som haft halvdag låg och slappade i parkerna, riktigt bra sommarkänsla!

Torsdag Asfalten som var blöt imorse var nu snustorr. Fötterna trampade på i värmen, och skorna kändes väldigt bra. Jag sprang raka vägen till dagis där jag och Uma tömde hennes fack och kånkade hem huvudkudde, solkrämer, vintervantar, galonbyxor, ombyteskläder och tusen teckningar. För efter sommaren byter hon avdelning till en annan byggnad som ligger i skolan. Känns lite sorgligt, vi har liksom haft tre barn på det här lilla dagiset… och nu är den epoken slut.

Torsdag Totalt 10 km. Nu: öl!

Kommentarer

8 kommentarer

Post a comment
 1. Anonym #
  juni 20, 2013

  Hej!

  Får man fråga vart du köper dina löparskor:)? Tänkte främst på de nya Boston skorna, riktigt snygga! Har jag förstått det rätt, men visst är Boston en mer ”mängd sko”? Tycker du adizero adios och Boston är lika i passform och storlek? Har själv adiosen men är sugen på ett par Boston skor. Ps gillar din blogg starkt! //Signe

  • juni 21, 2013

   Hallå Signe och tack! Jag köper ofta från wiggle.co.uk men även från Startfitness, Milletsports och Prodirect running. Men när jag vill testa en ny modell drar jag till Löplabbet eller Runner´s Store, testar och köper. Jag tycker inte man bara får testa i butiker för att sedan beställa på nätet. Hmm, jag kör ju Boston för all distans och Adios till fartpassen. Boston är ju mer dämpad men har ändå den där sköna hårdheten som Adiosen. I storlek är de samma!

 2. juni 20, 2013

  Härligt jobbat! Kul att du fortsätter att springa i vanlig takt, bara att tuta och kör. Då får jag själv inte slå av på takten! (:

  • juni 21, 2013

   Haha, nä vi får kämpa vidare!

 3. Eva #
  juni 21, 2013

  Vad bra att herr funkade för dig med!
  Glad midsommar på dig Tove!

  • juni 21, 2013

   Ja det funkade ju hur bra som helst! Bra tips, Eva, och glad midsommar på dig!

 4. juni 21, 2013

  Trevlig midsommar Tove!
  Det är länge sedan jag hunnit kolla in din, och andras bloggar… Det är sommar nu. 🙂

  Jag läste snabbt och trodde att du skrivit: ”Efter duschen stretchade jag i tre timmar lång workshop med smarta människor.” Stretchade i tre timmar!? Jag insåg genast att jag antagligen läst för snabbt. 🙂

  Har aldrig tänkt på saken förut, men vad är det egentligen för skillnad på herr och dam löparskor?

  Ha det bra!

  • juni 21, 2013

   Hej! Kul att du är här igen! Haha, nä du, stretch gör jag typ max tre minuter…
   Enda skillnaden, i alla fall på Adidas, verkar vara just bredden. Men det är inte mycket som skiljer. Jag tycker ofta killskor har finare färger så nu känns det ju trevligt att man kan köpa både herr- och damdojor! Trevlig midsommar till dig och hoppas löpningen går bra!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS