Info

Åh sån trevlig dag! Kändes faktiskt smått fantastisk att träffa massa vänner igen, efter att ha haft en relativt asocial period sista tiden innan Stockholm Marathon. Roligt att träffa alla igen och uppdateras på det ena och det andra. Och så fick vi en massa fina presenter, ja förutom själva gästerna alltså. Champagne och kolor och fina blommor som gör mig alldeles lycklig, och som jag sitter och luktar på likt tjuren Ferdinand i detta nu.

LördagLördag Och barnen fick de finaste chokladkakorna jag någonsin sett.

Lördag Hade jag fått bestämma hade de aldrig fått äta upp dem. Men nu var det ju inte jag som bestämde och de var således uppätna efter 15 minuter. Men det här med att ses över en lunch. Det är verkligen det bästa, särskilt nu när alla ens vänner har fått barn. Då är lunch lite enklare än middag, och om det dessutom är fint väder som idag så kan alla barnen vara ute i trädgården på grönbete. Kort och gott så blev jag uppåt av det hela. När lunchen var slut framåt kvällen så var det väldans fint ute. Jag hade inte tänkte springa mer idag men blev sugen på en tur med Febe.

Lördag Vi sprang tre kilometer tillsammans i den fina kvällen.

Lördag Sen hem tillsammans och därefter sprang jag lite till. Bort till en backe där jag körde lite övningar. På nedjoggen förbi kyrkogården.

Lördag Totalt 12,5 km. Såna här dagar, då kan man inte annat än vara glad och tacksam. Merci.

Kommentarer

12 kommentarer

Post a comment
 1. juni 16, 2013

  Otroligt fina chokladkakor! Var finns såna att införskaffa?
  Och vad trevligt det låter med lunch i trädgården. Bästa årstiden! (fast det tycker jag om de flesta årstider)

  • juni 16, 2013

   De där chokladkakorna kom hela vägen från Paris! Otroligt flott. Haha, håller med dig om årstiderna, jag tenderar att säga att det är så bra JUST NU. Jämt.

   • juni 16, 2013

    Aha, min dotter bor ju i Paris! Perfekt, hon ska få sitt livs uppdrag: hitta dessa finfina chokladkakor 🙂

   • juni 17, 2013

    Excellent!

 2. juni 16, 2013

  Aha lite livskvalitet med Dottern? Aldrig fel och hon såg nöjd ut

  • juni 16, 2013

   Hej Alexandra! Läste precis om ditt lopp, bra kämpat!

   • juni 16, 2013

    Tja skitlopp men det kommer mera…Fick mig en liten tankeställare när jag läst din blogg…ang pekka som verkar var din Coach att ibland behöver man nog allt någon. Även din lust till att springa så mycket och fort..

 3. juni 17, 2013

  Så fina bilder! Vart hittar man dem där chokladen? 🙂

 4. Jenni #
  juni 17, 2013

  Gud vad du springer, både långt och mycket!!! Ser att du ofta springer dubbelpass, vad är anledningen till det? Tänkte först om det var pga tidsbrist men när jag läst igenom dina inlägg så ser jag att du nästa alltid gör det, och inga vilodagar alls! Det är både fascinerande och inspirerande att läsa om din löpning, även om jag får lite lätt ångest när jag jämför min egen löpning med din 🙂 Born to run stämmer bra på dig då du också verkar klara dig utan skador trots den höga träningsmängden!

  • juni 18, 2013

   Hej Jenni! Jag springer först och främst mycket distans för att jag gillar det. Men sen också för att jag vill bli bättre. Svårare är det inte. Jag tror dock inte man ska jämföra sin löpning för mycket med andra, jag gör det i alla fall inte. Det finns så många olika skolor/teorier om hur man bör träna så man får hitta en väg som man själv gillar och sporras av – om man nu vill sporras!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS