Info

Lördag Klev upp redan halv sex imorse. Trots lördag och allt. Egentligen var det inte meningen, hade egentligen satt klockan på halv sju men vaknade till och i någon slags sömnkoma fick jag för mig att det var dags att gå upp. Så det gjorde jag. Käkade gröt, åt mackor och drack kaffe och läste om Spotify i DN. Sen insåg jag att klockan var jättelite så jag gick och la mig igen och smälte maten. Sov någon timme till innan jag gick upp på riktigt. Och ooh, så nöjd jag var med vädret! Vi ska ha kompisar på lunch och enligt tradition ska vi sitta ute. Förra året regnade det så vi fick sitta inne. Nu är det ju inte värmebölja idag men med lite tröjor och jackor ska det nog funka. Men innan dess var det dags att ge sig ut och kuta.

Lördag 3 km uppjogg och sedan tempopass bestående av 5+5+5 km. Uppjoggen som vanligt lite stel på morgonen men efter att jag nollställt klockan fick jag lite bättre fart på benen. Rejäl blåst på Lidingöbron och över Gärdet. Såg en gul helikopter som lyfte från Gärdet och en stackars död fågelunge på trottoaren. Första fem gick i 4:13 min/km, andra femman på 4:08 min/km och sista fem på 3:57 min/km. Därefter 2 km nedjogg så totalt 20 morgonkilometer. Sen iskaffe!

Lördag Nä, nu måste jag duka och tvätta toaletter. Hej så länge!

Kommentarer

4 kommentarer

Post a comment
 1. juni 15, 2013

  Du e ju grym Tove!!
  Själv körde jag 10 km o hjälp vad tungt det va…!! Inte ditt tempo kan jag lova…
  En förkylningsvecka o benen blir tunga som stockar… *tummen ner*

  En fråga… Dina vattenflaskor/ handgranater… 😉 Var hittar man såna?
  Hittar bara vätskebälten i butikerna…

  Ttevlig helg!!

  Kram J

  • juni 16, 2013

   Hallå Jeanette! Alltid lite tungt att sätta igång efter förkylning, men man får tänka att man ska vara glad att man ens får springa! Jo, mina handflaskor kommer från Nathan, t ex köp härifrån i fin röd: http://www.wiggle.co.uk/nathan-quickshot-running-bottle/
   (Löplabbet i Sthlm brukar annars ha dem!)

 2. Maria #
  juni 15, 2013

  Jag har precis hittat hit men jag är redan hooked!
  Vilken människa. Vilken vilja. Vilken inspiration!
  Tack för en underbar blogg!!
  / (hon som, i hemlighet, önskat sig en syster som du)

  • juni 16, 2013

   Hej Maria! Välkommen, kul du är här! Oj åh, det var fint sagt med syster och allt! Tack.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS