Info

Torsdag Upp tidigt. Hade satt klockan på regn-väckning, men det smattrande regnet var så härligt att jag inte vaknade. Tur att Olle gjorde det och kunde peta liv i mig. Rakt ner i de framlagda kläderna och ut i den fuktiga halvmulna morgonen. Men ahh, så trötta mina ben var. Känns att jag stoppat in en del mil i dem senaste veckan och gårdagens pass gjorde nog sitt till.

Torsdag Ut mot Hustegaholm. Det luktade så fruktansvärt mycket sommar. Hade jag inte varit rädd för fästingar så hade jag lagt mig raklång i det höga gräset och bara glott rakt upp i himlen. Benen mjukades så sakta upp och farten stegrades mot slutet, ja jämfört med farten där i början vill säga. Rent allmänt tycker jag det är svårare nuförtiden att få bra fart i benen så tidigt på morgonen, vet inte riktigt vad det beror på. Kanske pga generellt högre mängd. Nu försöker jag dock planera min löpning så att fartpassen inte hamnar på morgonen, så gott det går.

Torsdag Totalt 11,5 km inklusive några löpövningar på slutet. Efter duschen hade jag bråttom iväg och tog bussen in till stan utan frukost i magen, höll på att bli galen av hunger! Framme vid S:t Eriksplan sprang jag upp från tunnelbanan och rakt in på Kaffeverket. Tur hade jag för idag fanns min älskade kokosyoghurt inne.

Torsdag Ikväll väntar middag i stan men känner jag mig själv rätt så blir det inte taxi hem utan löpdojorna genom stan. Vi får se. Hörs imorgon! Nu måste jag köpa en till macka.

Kommentarer

4 kommentarer

Post a comment
 1. Lina #
  juni 14, 2013

  Du är så jäkla skön! Gillar din blogg skarpt. Perfekt blandning av allt. Inspirerar mig till mer löpning, fina bilder plus att det är så härligt att läsa om din glada inställning till att träna hårt och mycket

  • juni 14, 2013

   Vilken lyx att få kallas cool! Och glad jag blir att du blir inspirerad! Tack!

 2. juni 14, 2013

  Håller med Lina!

  Men du, kör du inte så mycket armträning nuförtiden? Eller bli det inte dokumenterat på bloggen helt enkelt?

  Kram /Caroline

  • juni 14, 2013

   JHej Caroline! Jorå, jag kör armar regelbundet men allt åker inte upp på bloggen. Då hinner jag inte springa!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS