Info

Ok, det här var min måndag:

Måndag Jag startade morgonen med uppvärmning. Benen kändes lätta vilket var trevligt, och faktiskt lite oväntat.

Måndag Därefter var det dags för backintervaller. Jag har längtat lite efter dem men visste inte riktigt vad benen skulle tycka om saken, osäker på om de längtat. Men de var faktiskt med på noterna. Fast. De hade gärna lagt av där i halvlek, de tyckte att det räckte då. Fast det tyckte inte jag. Så jag kämpade vidare tills jag var klar. Gaah, den sista var kärv.

Måndag Sen hem till vår vissna syrénbuske.

Måndag Och vi som ska ha kompisar på lunch i helgen. Syrénbusken är liksom den ena, av totalt två fina grejer som vi har i trädgårdsväg och kan malla oss med, så jag tycker faktiskt att buskarna kunde hållit ställningarna fram till dess. De passar liksom till öl och vin och somriga festligheter. Tur då att den andra grejen, vår klätterväxt på baksidan, ännu är i form.

Annat som hände på morgonen var att jag hittade ett gammalt armband som jag älskar. Har letat efter det överallt. För som vanligt när man varit ordentlig och lagt ner saker i askar, så hittar men dem inte sen. Det här armbandet låg alltså prydligt nedlagt i en fin ask. Men är nu äntligen tillbaka på min arm!

Måndag Sen var det jobb för mig och ormen. Precis innan lunch, när jag jobbade som allra mest, så ringde de från skolan och meddelande att sonen kände sig skruttig och behövde gå hem. Så det var bara att dra på sig löparkläderna och springa hemåt.

Måndag Jag som hade tänkt låta benen vila lite längre efter backintervallerna. Nu fick de istället spurta hem redan efter några timmar. Jag hade dessutom flyt med rödljusen, överallt var det grönt! Och det var ju bra för det är något med sjuka barn som väntar på en, jag fylls av sånt otroligt omhändertagandebehov, som att det gällde liv och död kutade jag hem genom stan! Observera min Finisher-tröja från Stockholm Marathon. Jag gillar färgen och så jag tackar jag för att de gjorde hålet större det här året. Förra årets gula t-shirt fick jag knappt över huvudet och då kan jag informera om att jag har helt normal huvudstorlek.

Måndag Sladdade in med andan i halsen utanför dörren.

Måndag In till sonen som redan traskat hem själv från skolan. Han såg lite hängig ut men vettsijutton vad det var. Ingen feber och inget kräk och… ingenting faktiskt.  Efter en glass och vila så är han nu ute och spelar fotboll för fulla muggar. Så kan det gå. Totalt 23 km idag. Tack ben.

Kommentarer

6 kommentarer

Post a comment
 1. juni 10, 2013

  Känner igen mamma-instinkten när man med andan i halsen hämtar små sjuklingar! ❤
  O sen undrar vad sjukan var för nåt…

  Sen när de börjar i femman-sexan kommer de små liven på att om man säger till fröken att man har ont i magen o mår illa… DÅ… Ja DÅ blir man hemskickad på fem sekunder…
  Som ett knep, när man e lite trött nån em…!
  O man vågar ju inte chansa… O få en nerspydd korridor…
  Vilket också hänt…
  När mamman inte ville känna sig lurad en morgon, eller två…
  Inte lätt alla gånger!

  Kraam J

 2. MarieV #
  juni 10, 2013

  Jag fattar verkligen inte varför damernas och herrarnas finisher-tröjor har olika färg i år….vår är ju fin och så, men jag hade hellre tagit herr-tröjan! Dumheter!

  • juni 11, 2013

   Jaså, fick de en annan färg – det hade jag missat! Bara en sån sak, varför inte samma färg till alla?!

 3. juni 11, 2013

  Haha, det stämmer faktiskt att den gula Finisher-tröjan från 2012 är trång i halsen (jag har stort huvud), har inte tänkt på det förrän nu 🙂

  Transportlöpning under stress/tid att passa är ingen favorit hos mig, har varit med om det några gånger när jag planerat hemlöpning men av olika anledningar inte kommit iväg i tid och sedan fått bråttom och varit tvungen att förvandla ett lugnt pass med ryggsäck till någon slags tempolöpning med ryggsäck, inte det roligaste om det inte är självvalt.

  • juni 11, 2013

   Helt enig med dig Staffan. Tempo+rygga är ofta en sak för mycket!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS