Info

Idag satte jag klockan på väckning för att hinna med allt innan vi skulle åka. Först åt jag frukost. I soffan. Vi är ju sammanlagt 13 personer här i huset så det var så otroligt lugnt och skönt att vara uppe alldeles ensam. Snudd på att jag somnade om där med smörgåsen i munnen. Sen var det dags att laga pannkakor till barnen till båtfärden. Jag är så trött på att köpa den där kladdiga maten ombord, hemlagade pannkakor känns tusen gånger bättre. Jahapp, sen var det allmänt packande, bäddande av sängar och städning. Och sen, dags för långpass!

Söndag Fast ett kort långpass. Även om huvudet tycker att det var evigheter sen jag sprang Stockholm Marathon, så märker jag på benen att det faktiskt bara är åtta dagar sen. Så det gäller att inte förivra sig. Jag tyckte det var lite kyligare i luften när jag gav mig av men fick ta av mig linnet redan efter någon kilometer.

Söndag Jag sprang först längs vattnet, över ängarna och sen upp på asfalten och bort till Augstens. Ner till havet igen. Glodde så mycket man nu kan glo, för att spara allt fint i minnet till regniga dagar där hemma. Hade skippat att ta vatten med mig eftersom jag sprang iväg så tidigt som halv nio, men nu började jag så smått ångra mig. Det var rätt varmt även om det blåste mer idag.

Söndag Vände tillbaka och tog samma väg hem. Glo, glo.

SöndagLördagSöndag Totalt 26,5 km. Hem till dusch och lunch och göra mackor till båten och fånga in katter och påminna alla barn att gå på toa och säga hejdå och tjong in i bilen och iväg. Och jo, jag måste berätta vad Olle och Nils sysslat en massa med de här dagarna. Kolla här:

Söndag Skrapa av gammal färg på huset. Det är ett evighetsjobb så de förtjänar applåder. Sen någon gång i sommar kanske all färg är borta och då ska det målas och då blir huset lika fint på framsidan som det är på baksidan. Nu: färja!

 

Kommentarer

2 kommentarer

Post a comment
 1. Linda #
  juni 9, 2013

  Har inte hunnit läsa på ett tag, men nu när jag fått min Tove-dos så kan jag konstatera att du har hunnit tänka många kloka och självklara saker under dina Gotlandspass. Speciellt kring det här med att vara kvinna och satsa på löpning. Det slitna uttrycket ”om föräldrarna mår bra så mår barnen bra” passar väl rätt bra in här tycker jag. Sen tycker jag att det känns unket att ”pappan är SÅÅ duktig som tar hand om barnen medans du springer…” 2013.
  Och att du inte hoppar upp och ner på vågen inför dina barn är också helt klockrent, jag har samma uppfattning själv. Vill inte lägga några nojjor på mina barn i onödan – dom lär säkert ha det tufft ändå när det är dags för tonåren;) Tycker inte att din blogg överhuvudtaget andas kroppsnoja vilket är väldigt skönt!
  Slutligen; det är inte ett alternativ att ta semester från bloggen under sommaren. Det är bara att åka till pumphuset eller vart ditt tillhåll nu är någonstans på Gotlandskvällarna. Du har liksom ett åtagande här som måste fullföljas:)
  Japp. Det var det. Långt blev det.
  Må så gott!

  • juni 10, 2013

   Långt men väldans trevlig kommentar. Tack Linda! Och vad gäller det där sommarlovet, jag får se lite hur det blir. Jag gillar att skriva lite varje dag men just att dra iväg från familjen, inte för att springa men för att blogga… ja där finns inte riktigt samma förståelse, haha. Vi hörs!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS