Info

Onsdag En vacker båtfärd till Gotland sent igår kväll. Framme vid huset halv två på natten, pang i säng. Ville sova med öppet fönster men det var helt omöjligt pga allt fågelkvitter. Tänk att man kan bli lika störd av fåglar som av hög musik på barer. Stängde fönstret och kunde äntligen somna. Vaknade tidigt till en en somrig nationaldag. Borde vara trött men hade väl fått lite Gotlandskraft.

Torsdag Gav mig iväg medan resten av huset sov.

Torsdag Åh. Äntligen tillbaka. Sprang längs vattnet en bra bit. Det var redan varmt så jag drog av mig linnet och kutade bara i sportlinnet.

TorsdagTorsdag Och sen en bit på asfalten med solen i ansiktet.

Torsdag Såg en massa kaninungar hoppa omkring. Och en stackare som aldrig någonsin kommer hoppa mer.

Torsdag Efter morgonens löpning blev det frukost och sen cykel ner till stranden med barnen och min mamma. När vi cyklar den här biten ner till havet, då känns livet sådär perfekt. Så jäkla enkelt och perfekt.

TorsdagTorsdag Alltså, jag har aldrig ansett mig vara en badkruka men sen jag träffade Olle har jag fått inse att… jag definitivt är det. Han badar exakt alltid, spelar ingen roll hur kallt det är. Som tur är har barnen ärvt sitt badsinne från honom. Det blev väldigt tydligt idag.

TorsdagTorsdag På eftermiddagen drog vi till Hamra där det var bakluckeloppis.

Torsdag Vi köpte böcker och Uma gjorde två rejäla kap: en gitarr för 30 kr och ett pussel för en tia. Såna priser borde det alltid vara på leksaker!

Torsdag Sen blev det café.

Torsdag Såklart en trött maratonlöpare var tvungen att pröva syrénsaften.

Torsdag Den var väldans söt, men god! Därefter spelades det gitarr och lades pussel för fulla muggar så jag smet ut på mitt andra pass.

Torsdag Det var en galet fin eftermiddag. Lämnade kameran hemma men det var soligt och precis lagom varmt, så gott som ensam på vägarna. Återigen längs vattnet men nu en längre tur bort till Augstens och tillbaka. Det känns som att benen helt återhämtat sig nu men jag tar det fortsatt lite lugnt. Eftermiddagens tur landade på totalt 18,5 km i 4:32 min/km. Med morgonens pass kunde jag lägga totalt 30,5 km till handlingarna denna nationaldag.

Torsdag Nej. Nu måste jag hem till gänget och spela på gitarren. Det är lite bedrövligt att jag behöver åka runt i bilen för att hitta internet och det tar tusen år att ladda upp bilder för mig så snart kommer jag bli komplett galen av detta kassa internetliv. Men ändå, det är något visst med att ha det spartanskt på landet. Vi har diskuterat att skaffa internet till huset men än så länge har majoriteten röstat nej. Kan bero på att de inte har en blogg. God afton.

Kommentarer

2 kommentarer

Post a comment
 1. Eva #
  juni 7, 2013

  Åh så vackert!
  Livskvalitet ❤

  • juni 7, 2013

   Ja jag nästan smäller av för det är så fint!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS