Info

Onsdag När jag gick genom syrénbuskarna imorse såg jag att blommorna börjat vissna på dem. Buhu. Allt har sin tid, och nu var visst syréntiden slut, och fastän sommaren knappt ens börjat så fick jag lite av det där vemodet som brukar dyka upp först i augusti.

Onsdag Mot Ropsten. Blev ompsrungen av en kille, vilket var irriterande, men inte så konstigt i och med att jag sprang lugnt och fint. Fick hålla emot reflexen att öka tempot.

OnsdagOnsdag Var egentligen sugen på att lyssna på musik på vägen men högtalaren på min telefon pajade igår av någon outgrundlig anledning. Kunde därmed varken höra när någon ringde eller lyssna på braiga låtar. Så det blev bara ljudet av mina fötter och staden.

Onsdag Totalt 10 km. Sen frukost och jobb!

Onsdag Ikväll är det sommarfest på jobbet men vi har sen länge färja bokad till Gotland, så tyvärr missar vi festligheterna. Eller tyvärr och tyvärr, såklart tråkigt att missa festen för det brukar vara väldigt kul men ahh, som jag ändå längtar till Gotland! Så när de andra bytte om till partaj så drog jag som vanligt på mig löparkläderna och begav mig mot Lidingö. Nu med hörlurar i öronen för min telefon blev lagad i värsta raketfarten under dagen.

Onsdag På Odengatan var det fullt av studentflak med vrålande stundenter och gatorna var blöta av öl. Jag som brukar springa på cykelbanan vågade inte riktigt idag då risken för att få en öl uthälld över mig kändes överhängande, så det blev zickzackande på trottoaren mellan vanliga människor och studenter i bara kalsongerna. Ojoj, så ont i skallen de kommer ha imorgon.

Onsdag Skönt att vara tillbaka på Lidingöbron och tystnaden.

OnsdagOnsdag Totalt 10 km i hederlig distansfart. Nu blir det avfärd till färjan och efterlängtade dagar på Gotland. Sist var jag där precis efter Kungsholmen Runt och jag minns hur jag då tänkte, att nästa gång jag kommer så har jag kutat Stockholm Marathon och vet hur det går. Ja, nu vet jag det. Nu är det dags att titta framåt! Vi hörs från Gotland.

Kommentarer

4 kommentarer

Post a comment
 1. juni 6, 2013

  10 km distans! Har nu anmält mig till den historiska premiären av Stockholm ULTRA Marathon 100K. Vi ses väl på startlinjen?

  • juni 6, 2013

   Spännande! Vet i sjutton, jag måste lägga upp träningen inför Berlin – men det är lockande! Då blir det hårdträning för dig nu?

   • juni 6, 2013

    Du kan alltid vara med på 50 km som ett lite längre och fartigare träningspass. Det är ju ett historiskt lopp a la Stockholm Marathon 1979. 100 km är helt klart mer riskabelt (skador och/eller överansträngning) och man får räkna med en längre återhämtningsperiod efter ett sådant lopp, jag skulle säga 1-2 månader. Jag har några års solid träning i ryggen så den centrala kapaciteten ska inte vara något problem. Den lokala delen måste jag dock jobba upp lite under juni och juli. Sedan blir det smartrunning för att bara ”klara loppet”. Det blir inga klubbkläder och ingen tävling för min del (tävlar ogärna om jag inte kan vara bland de främsta). Deltar som motionär, ett rent upplevelse- och nöjeslopp!

   • juni 7, 2013

    Det låter absolut som ett lopp att fundera på! Kul!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS