Info

Klev ut genom dörren imorse, och klev genast in igen. Det såg varmt ut genom fönstret men nej. Och joggar man så får man ju inte upp värmen heller. Så det vara bara att dra på sig armvärmare och korta tights istället för shortsen. Och sen ge sig av.

Tisdag Idag tog jag vägen via Värtan. Var sugen på en lite längre tur och lite allmänt stök för ögonen och det får man alltid om man springer genom Värtan med alla byggarbeten, lastbilar och taxiköer vid Talinn-färjorna. Skön känsla i benen, idag kändes de nästan precis som vanligt men jag tog det såklart lugnt ändå. Bara lite fortare än igår. Framme vid jobbet stretchade jag en stund bredvid Rob Lowe och drömde mig tillbaka till 80-talet.

Tisdag När jag kom hem från jobbet idag så hade jag fått en present. Av mig själv! Men så trevligt. Det var en grej som jag beställde för ett tag sen, som en postmarathonpresent, och nu hade den anlänt, precis i tid. Vad var det då? Kläder? Smycken? Nej nej. Denna:

Tisdag The stick! Jag valde modellen som heter Marathon Stick och för alla er som undrar vad sjutton detta är för något så är det alltså ett massageverktyg, för ben och annat.

TisdagTisdag Den får mig att tänka på såna där säten som somliga taxichaufförer har, ni vet med träkulor som liksom masserar ryggen? Jag kommer absolut inte hålla på att massera armar och rygg som han på bilden joxar med, men däremot mina vader som jag egenhändigt masserar varje kväll. Nu får jag lite extra hjälp av detta fula, men förhoppningsvis effektiva, redskap. Ska inviga den redan ikväll framför Breaking Bad. I övrigt så blev jag idag glad av två grejer:

Tisdag 1. Den här fina kakan från det braiga bageriet.

Tisdag 2. De här bigaråerna. Eller körsbären som jag kallar alla såna här slags bär.

Det var min dag. Lite sugen på mer spring men får nog hålla mig till imorgon. Tror jag. Hej.

 

 

Kommentarer

14 kommentarer

Post a comment
 1. MarieV #
  juni 4, 2013

  Jag fick slita hårt på Maran på grund av trasslande vader, så rapport om massagepinnen emotses med stort intresse!

  • juni 4, 2013

   Jag återkommer men efter en första test skulle jag säga mycket bra!

 2. juni 4, 2013

  Ja burr vad kallt det var imorse!!
  Tog långtightsen o vindjacka – som jag visserligen slängde av i diket efter några km…

  Mmm… presenter till sig själv är väl en alldeles perfekt uppmuntran o belöning!!
  Förekommer ofta här hemma… 🙂

  Keep on rocki’n !!!

  Kram J

  • juni 4, 2013

   Ps. Alltså jackan åkte av inte tightsen… 😛

   • juni 4, 2013

    Tur!

 3. smillasmatte #
  juni 4, 2013

  Spännande pinne! Har du provat? Och finfina körsbär! Mums!

  • juni 4, 2013

   Ja jag har precis testat, kändes faktiskt väldigt bra som komplement till mina egna nypor. Körsbären var dock bäst!

 4. Eva #
  juni 4, 2013

  Jag har en The Stick! Bra grej! Funkar fin-fint på vaderna! Inte för djupmassage men tillräckligt för att det ska hjälpa mina hårda vader. För ömmande punkter trycker jag med tummen eller en tjock tuschpenna, hehe.

  • juni 4, 2013

   Jag tycker såhär efter en första test att den var väldigt bra! Jag körde även med egna nypor men det var en bra kombo. Tuschpenna… du ligger steget före, haha.

 5. marie svensson #
  juni 4, 2013

  Spännande med The stick.Jag har kört med tåhävningar länge bra för vaderna.
  Brukar göra ca 10 st flera ggr om dagen kan ju göras när som helst.
  Man får köra länge innan man märker skillnad.
  Tack ännu en gång Tove för din fina blogg är så roligt att läsa ,o alla fina bilder!
  Kram kram!

 6. juni 4, 2013

  Asch, ingen maratonstick, en maratonbatong 😉

 7. juni 5, 2013

  Härligt med presenter till sig själv och lite Rob Lowe att stretcha till. Men du bigaråer är inte det fint i smoothie?

  • juni 6, 2013

   Åh! Det måste jag testa! Bara jobbigt att pilla ut kärnorna.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS