Info

Nä, nu vill man ju springa det här loppet och inte snacka mer om det. Dessutom så längtar jag efter att få springa som vanligt, springa mer! Veckan innan ett marathon är ju speciellt med uppladdningen och den minskade mängden. Det är inte min favoritvecka. Men snart så. Just att inte kunna springa till och från jobbet krånglar till livet för mig, och ännu värre blir det ju när jag är prerace-hypokondrisk och inte vill åka kollektivt. Hur som, imorgon smäller det! Idag har jag jobbat utanför kontoret för att få lite lugn. Först satt jag och Olle på café. Det är fördelen med att jobba med idéer, det är inte säkert att de dyker upp vid skrivbordet på kontoret, och ibland kan det till och med underlätta att byta bord. Till exempelvis till ett cafébord. Då kan man se ut såhär:

Fredag Dessutom var det bra att de hade goda juicer som jag kunde dricka. Till lunchen åkte jag hem för en sista jogg. Jag har nu fått igång båda mina klockor så jag testkörde bägge för att vara på säkra sidan – men jag ska bara kuta med en av dem, någon måtta får det vara.

FredagFredag När jag sprang där lugnt och fint längs vattnet, så kom jag att tänka på att det var precis såhär jag sprang i höstas när jag var på väg tillbaka från plantar fasciit-skadan. Lika försiktigt och lika långt (läs: kort). Och när jag insåg det, då blev jag plötsligt så jäklans glad över att jag faktiskt mår bra och att kroppen är i form (ok, några små skavanker har man alltid men ändå) – och att jag KAN springa imorgon! Det är stort. Det räcker. Sen om jag har flyt med allt och lyckas med det där med att springa under tre timmar, ja det vore ju fantastiskt. Men ändå, att kunna springa långt, och ganska fort, det är större.

Fredag Totalt 4 km. Sen hem till lunch.

Fredag Och mer jobb. Men nu, nu stänger jag ner jobb och dator och hela rasket. För nu ska jag bädda om sängen. Det gör jag alltid innan jag ska springa ett lopp. Att sova i prassliga lakan, det ska man inte underskatta.

Fredag Och resten av kvällen väntar viktiga saker som att måla naglarna, äta god middag och smågodis. Och imorgon, ja då kommer jag se ut ungefär såhär med Spårvägen-linne på mig:

Fredag Fast det där smilet, det kan jag inte lova att ni kommer se skymten av, trots att jag är glad inuti. Sist men inte minst, till alla ni som ska kuta imorgon: LYCKA TILL! Vad kul vi ska ha. Och alla ni som ska heja på oss: TACK! Ni ska bara veta vad de där hejjaropen gör. Vi ska springa så fort vi kan för er!

Kommentarer

44 kommentarer

Post a comment
 1. Mikaela #
  maj 31, 2013

  Heja Tove! Lycka till i morgon!

 2. Rolf #
  maj 31, 2013

  Staan är din imorrn Rocknrollrunningdreammachineextreme.
  Lycka till !

 3. maj 31, 2013

  Spring ditt livs lopp nu, det kan räcka till top 3!

 4. Li #
  maj 31, 2013

  Lycka till Tove! Du är grym. Står själv på startlinjen, nu kör vi!
  /Li

 5. Gun Eriksson #
  maj 31, 2013

  Håller tummar och tår! Lycka till från en Langseth-farmor

 6. Anonym #
  maj 31, 2013

  Det är ditt lopp i morgon, jag hejar från Malmö!!

 7. Linda L #
  maj 31, 2013

  Lycka till imorrn!!!

 8. MarieV #
  maj 31, 2013

  Just det, i kväll målar vi naglarna! Heja dig, heja mig, heja alla som ska springa!

 9. Pernilla #
  maj 31, 2013

  Lycka till Tove! Kör så det ryyyyyyyyyyyker!! Kram från Pernilla😄😄😄

 10. Malena #
  maj 31, 2013

  Jag ska skrika så högt jag kan…. Kommer att stå på Odengatan i höjd med Wasaparken. You rock!!!!!

 11. marie svensson #
  maj 31, 2013

  Stort Lycka till i morgon Tove! Du är såååå duktig!
  Kram Marie!

 12. Magnus #
  maj 31, 2013

  May the force be with you
  Häls
  MagnusW

 13. maj 31, 2013

  Lycka till Tove! Nr 151 kommer att regera på Stockholms gator. Såheså!

 14. NIKE #
  maj 31, 2013

  Nr 151 BÄSTA TOVE! Kommer följa dig hela loppet imorgon online! HEJAR O HEJAR bara så du vet – det hörs lite dåligt genom luften bor på en ö ute i havet!
  Kommer gå sååååååå fint – don´t worry be happy!!!
  Kramar
  Karin

 15. Anonym #
  maj 31, 2013

  Lycka till Tove!!! Kör hårt, you rock!
  Kram
  Philippa

 16. Elin #
  maj 31, 2013

  Du kommer att flyga fram! Heja heja

 17. maj 31, 2013

  Härligt att se det där smajlet – ta fram det igen när du korsar mållinjen imorgon! Heja och kram!

 18. maj 31, 2013

  Heja heja! Du får ta med dig alla heja ropen härifrån å tänka på dem så går det som en dans!

 19. Anette #
  maj 31, 2013

  Lycka till!!! Det här blir toppen!! Kram till dig!!

 20. Matilda #
  maj 31, 2013

  Heja heja! Du kommer springa så bra! Jag springer också, men kommer i mål långt senare än dig… 😉 Men kul ska det bli! 🙂 Lycka till!!

 21. Anonym #
  maj 31, 2013

  Kör hårt och njut imorgon!

 22. maj 31, 2013

  Lycka till!!

 23. Annette #
  maj 31, 2013

  Lycka till imorgon! Håller tummarna för dig och Mustafa Mohammed ( han är från min lilla stad) – heja heja!

 24. Marie Skartröm #
  maj 31, 2013

  Lycka till i morgon, heja, heja på dig från kålltorp i Gbg!!

 25. maj 31, 2013

  luta dig tillbaks mot alla sköna mil du har bakom dig.. och KÖR!

 26. Matilda #
  maj 31, 2013

  Skickar mentala hejjarop från Schweiz!

 27. maj 31, 2013

  Slappna av och le bara Tove, det här kommer gå bra, tänk på alla vintriga mil, på långpass i minusgrader. Du kommer så otroligt väl förberedd. Ta in publiken och njut av publiken, loppet, vackra Stockholm. Spring de två första milen med huvudet, hitta flytet som på Kungsholmen, kontrollerat och fint, tredje milen med hjärtat och fjärde med pannbenet så är du hemma sedan. Du kommer att vara så långt fram bland damerna att du kommer få massor av pepp, ta in den, jag tror bara jag hade tio eller elva damer före mig i mål 2012 när jag gjorde sub3. Speakern kommer säkert topa upp ditt namn inne på ett fullsatt, soligt stadion, sträck armarna i skyn och ta in allt på din mentala hårddisk. Det är löparminnen för livet att ha senare. Lycka till!!

 28. ida #
  maj 31, 2013

  Lykke til!!

 29. Sickan #
  maj 31, 2013

  Lycka till!

 30. Ann #
  maj 31, 2013

  Lycka till!

 31. Karin #
  maj 31, 2013

  Lycka till imorgon.
  Spring snabbt, snyggt och lätt.

 32. Anonym #
  juni 1, 2013

  Du är min förebild. Lycka till idag.

 33. juni 1, 2013

  Lycka till Tove! Jag hejar på dig!!

 34. Kicki #
  juni 1, 2013

  Stort Lycka till, under 3 timmar är tufft men är dina ben pigga så är jag övertygad om att du krossar 3 timmarsgränsen. Jag kan tyvärr inte stå och skrika/heja för jag ska springa själv, ska bli skoj, känner mig nervös och lite press nu men hoppas det går över. Kör hårt nu!

 35. Ida #
  juni 1, 2013

  Stort lycka till Tove! Du vet att jag tror på dig och skickar massa energi via tanken 🙂

 36. Elisabeth johansson #
  juni 1, 2013

  Wow, du är så inspirerande och delar med dig av både din träning och hur du kombinerar den med familjen! Jag hejar på, jag ska hålla utkick efter dig i tv-rutan, Stort Lycka Till!

 37. Elina #
  juni 1, 2013

  Kör så det ryker!! Rock’n’roll liksom!! Jag kommer stå och hejja!

 38. juni 1, 2013

  Lycka till! Jag höll koll i tv-sändningen och såg dig i tv-rutan inför start. Du såg laddad och peppas ut!
  /Ann-Sofie

 39. juni 1, 2013

  Du gjorde det!!!! Härligt!!!! :))

 40. ida #
  juni 1, 2013

  Hurra!! Du er fantastisk!

 41. A-M #
  juni 1, 2013

  GRATTIS!!! Magiskt bra!!

 42. Gabbi #
  juni 1, 2013

  Grattis! 14e plats och under 3 timmar! Fantastiskt!!!

 43. camilla Malm #
  juni 1, 2013

  Grattis, du gjorde det….., under 3 timmar!!!! Du är så fantastiskt duktig!! Har tänkt på dig hela dagen, kram från Camilla

 44. Anders Looft #
  juni 1, 2013

  Du såg ju grymt stark ut. Grattis Tove. Hatten av.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS