Info

Onsdag Ser lite trött ut? Men faktum är att Linas sovtips gjort susen och två nätter i rad har jag somnat riktigt bra. Det ena tipset var den här appen. Varning för alla som inte gillar mindfulness och sånt jox. Jag vet inte riktigt själv vad jag tycker om hela den grejen men jag blev lugn av hennes röst. Olle påstår sig däremot fyllas av en fruktansvärd stress av den sinnliga rösten och tvingas läsa historiska biografier i timtal för att komma till ro igen. Men så få det vara nu dessa skälvande sista dagar.

OnsdagOnsdag Tanken med morgonens pass var lätt distans för att tömma ”kolhydratdepåerna”. Sprang i godan ro och tänkte på att nu är allt gjort, nu är det bara att springa på lördag. Hoppas på bra väder och en bra och pigg kropp. Och en bra publik! Kände hur pirret började komma och den känslan älskar jag, när man verkligen längtar efter att få springa!

Onsdag Totalt 10 km. Sen blev det kolhydratpåfyllning i form av gröt med indisk mango som var så god att jag nu tvingas åka till Indien för att äta mer. Och apelsinjuice med ett ton ingefära i.

Onsdag På vägen till jobbet stannade vi till här.

Onsdag Jag köpte mer kaffe och detta te.

Onsdag Jag dricker egentligen alltid samma te som är en grön varaint, men detta te får hänga med nu när jag ändå hoppat på mindfulnesståget. Jag ska dock inte bjuda Olle på det. Hej.

P.S. Senaste nytt om min Garmin: Jag uppdaterade mjukvaran på den igår kväll och nu verkar den må bättre igen. Hurra!

Kommentarer

17 kommentarer

Post a comment
 1. MagnusN #
  maj 29, 2013

  Hehe, jag är nog som Olle där..skulle bli galen på en sån där mjuk röst. Lyssnar hellre på skön musik.

  • maj 29, 2013

   Haha! Efter maran får jag lägga ner mindfulnessen ett tag…

 2. maj 29, 2013

  Bra känsla borde väl räcka! Garmin klocka är väl bara för att det ser fint ut på armen eller hur ? 😉
  Började kolhydratladdning vid frukosten också. Vad kul jag har nu att ha bananer och äpple på mitt arbetsbord utan att det känns som ”nej, det skall du tyvärr inte röra på mig idag, det är ku tömningsdag :P”

  Nä, morgon löptur blev supertidigt men nu är det bra. Bara vi skulle kunna vara fredag… Då är det mindre än en dag kvar då!

  Håll värme i din fin stad 🙂
  Ha det gött, Tove! Du kommer att regera på lördag!

  • maj 29, 2013

   Haha! Värme verkar vi få… inte för mycket hoppas jag bara. Ha det så bra nu sista dagarna!

 3. Linda L #
  maj 29, 2013

  Nu har du ju en ny fin väckarklocka men jag måste ändå tipsa om Philips Wake Up light som vi införskaffade i vintras. Den har revolutionerat vårt sovande! Dess insomningsfunktion är kanonbra, som en solnedgång så avtar ljuset på en tid man ställer in. Ligger och läser en halvtimme och plötsligt har man typ somnat i takt med att ljuset dimmas. Kräver dock ett mörklagt rum så att både insomningen och väckningen funkar bra.
  För övrigt så ska det ju bli tokspännande att se hur det går för dig på lördag!!! Om jag har möjlighet ska jag kolla på loppet och peppa tusan om jag ser dig!
  I måndags sprang jag Vårruset och oj vad härligt det var att springa ett lopp! Och nöjd med tiden blev jag också.
  Tack för all inspiration man får av dig Tove!

  • maj 29, 2013

   Bra tips! har hört andra prata om den där klockan också. Ojoj, håll tummarna för mig på lördag. Jag ska springa så bar jag kan och så får vi se vad det räcker till för tid. Stockholm är lite tufft… Vad kul att Vårruset gick bra, grattis!!

 4. maj 29, 2013

  Hallå, bra val av te – det är godare än det doftar och jag tycker nog att man blir lite lugnare av det om man tar det en stund innan nattning. Tar man det för sent får man bara springa på toaletten:/
  Kul att ta del av dina Indien-planer, jag ska också dit. Visionen som fick mig att yoga ännu mera var att jag ville – vill: åka till Indien, yoga på en strand i soluppgången och äta mango – precis så. Den bilden finns därinne… Du kan ju springa och så ses vi efteråt och softar.
  Jag fundar lite på lördag, vädret ser ju ut att bli fint, när planerar du att gå på andra varvet på Valhallavägen? Där ska jag stå och heja på dig!
  Hej och pepp!

  • maj 29, 2013

   Hej yogi! Det där med Indien låter härligt! Hmm, ska fundera på tid på Valhallvägen, vi snackar imorgon? Nu ska jag testa mitt nya te.

 5. maj 29, 2013

  Mango och tea. Vilken härlig kombo, du kommer vara snabb som ett skott på lördag. Våga äta lite oftare nu;)

  • maj 29, 2013

   Japp, jag käkar på för fulla muggar!

 6. Em #
  maj 29, 2013

  Hej Tove!! Det ska bli så kul att se hur det går för dig på lördag, jag har följt din blogg länge, och du är en stor inspirationskälla! När det känns motigt på ett pass brukar jag tänka på att du minsann inte skulle ge upp! 🙂 Jag vet inte om du skrivit om det tidigare, men jag tycker det skulle vara intressant att läsa hur du tänker kring mat i samband med träning, i och med att du tränar så pass mycket. Jag antar att du inte räknar kalorier, men har du någon hyfsad koll på vad/hur mycket du får i dig? Själv tycker jag det är svårt att veta om man äter tillräckligt när man springer mycket.
  STORT lycka till med alla förberedelser.

 7. maj 29, 2013

  Hej Em! Åh så glad jag blir, tack snälla! Jag kanske får återkomma till detta om mat efter Stockholm Marathon? Dock tänker jag inte så mycket på det utan käkar på när jag är hungrig och försöker äta lite varierat. Men jag kanske kan skriva om det längre fram! Hej så länge, snart smäller det!

 8. Eva #
  maj 29, 2013

  Inte långt kvar nu! You will do great! Nuff said.

  • maj 30, 2013

   Ja nu smäller det snart för oss! Hoppas du känner dig laddad och redo för första maran, det kommer gå hur bra som helst för dig! Vi ses på lördag!

 9. anette #
  maj 30, 2013

  Lycka till på lördag!! Jag håller tummarna för dig att det går jättebra! jag ska också springa, hu va nervöst!! Men det ska bli så kul!

  • maj 30, 2013

   Ja nu börjar det bli lite pirrigt men då är det ju som det ska. Vi kommer ha hur kul som helst!

 10. maj 31, 2013

  En hel del grönare på dina bilder utanför dig, kommer ihåg bland dom första jag såg helt tomt och nu har du en ram av grönt runt dig. Vackert!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS