Info

Sicken dag. När jag imorse packade väskan för dagens löppass så skulle jag lägga ner min Garmin. Den hade varit på laddning under natten. Nu är det ju så att det är något med mig och mina klockor inför lopp. Inför förra årets Stockholm Marathon så började min klocka konstra – jag fick panik och köpte en ny. Inför årets Premiärmil ballade klockan ur – jag fick panik och tvingades köpa en ny då jag inte kunde leva utan en klocka i 3-4 veckor. Så det som hände imorse var ju egentligen rätt väntat: klockan freakade ur. Orkar inte gå in på allt tokeri som den höll på med, det var som ett skämt! Det svors en hel del i radhuset kan jag säga. Jag testade allt som stod i min makt innan jag var tvungen att dra. Just sån skit man inte orkar joxa med dagarna innan man ska kuta. Och eftersom min gamla klocka ännu inte är fixad och levererad så fick jag smärre panik. Så. Jag fick panikringa samtal och därefter låna en klocka på Runner´s Store. Det var ju snällt. En sån där Garmin 310XT. Så när jag gav mig av på lunchpasset så var det med den på armen.

Tisdag Jag kutade ner mot Karlberg. Gillar inte alls känslan av att ha en annan klocka – trots att killen på Runner´s var snäll och hjälpte mig att ställa in allt. Ändå var det en del finesser som vi inte fick till så den pep när den inte skulle pipa och annat irriterande. Skit i det. Huvudsaken var ju att jag sprang där och då. Först uppjogg och sen 2×4 km tempo. Oväntat varmt ute. Och rätt blåsigt! Efter första fyran stannade jag i höjd med Stadshuset och pustade ut lite, mentaliserade mig fram till lördag då vi passerar här. Fast allra mest i skallen var det här irriterande grejset med klockan.

Tisdag Sen nästa fyra och nu kom jag in i ett skönt flow som jag hoppas att jag hittar på lördag. Jag har en vag känsla i min vänsterfot men den kan glömma att jag kommer bry mig om den innan lördag. Jag har nog med klockan!

Tisdag När jag pustade ut lite innan nedjoggen så tänkte jag att det är ju rätt bra det här med klockan. Det får mig liksom att ha något annat än loppet att älta – det kanske helt enkelt är en välmenande gest från klockorna att hålla på att strula dagarna innan jag ska springa? Jag joggade tillbaka mot jobbet och sprang som vanligt förbi den här dörren.

Tisdag Det är något med den. Den får mig alltid att känna att tja, saker behöver inte vara så svåra. Behöver du en tapestserare? Bra, här är numret, bara att ringa. Denna enkla mentalitet kan man applicera på en hel del i livet när det känns krångligt och motigt. Gör något, bara gör´t! Jag hade kanske kunnat bli en sån där livscoach med detta som min metodik? Totalt 10 km. Sen lunch. Jag har käkat en del kolhydrater på förmiddagen idag men helt naturligt kör jag en lightvariant av kolhydrattömning som sträcker sig fram till imorgon fm. Inte alltför hard core med risk för att bli förkyld.

Nu två trevliga tisdagsting:

TisdagTisdag  1. Mango från Indien. Våra snälla grannar hade fått färsk mango från Indien. En hel låda! Så vi fick smaka. Ja, inte jag kolhydrattömmande människa.  Men jag spar min bit till imorgon.

Tisdag  2. Umas nya mustaschpyamas. Man blir glad av den. Jag vill också ha en sån. Morgondagens problem kommer dock bli att få henne att köpa att man inte ska ha den hela dagen utan vika ihop den fint i sängen på morgonen och ta på sig vanliga kläder.

Nu ska jag fixa med min klocka så att den tar sig samman. Och jag har även låneklockan i reserv. Och har även säkrat upp på andra vis. Så. Lugn lugn.

 

Kommentarer

7 kommentarer

Post a comment
 1. maj 28, 2013

  Enkelhetens styrka, less is more!

 2. Mahatma #
  maj 29, 2013

  ”Frigör dig från klockberoendet så blir du en friare och bättre människa”, Mahatma Kurriguttan

  • maj 29, 2013

   Jaa… det är bra. Snart så!

 3. Rolf #
  maj 29, 2013

  Du har säkert koll på detta.
  Klockan kanske är full med gamla pass så ta bort de. Brukar göra det då och då.
  (Inte nollställa hela klockan)

  • maj 29, 2013

   Tack för tips men jo, detta testade jag. Uppdaterade mjukvaran och nu verkar den må bättre!

 4. maj 29, 2013

  Mango, mmmm! Och jättefin pyjamas. Minns när min son var sådär 4-5 år och fick en Batmanpyjamas. Han tog bara inte av den på morgonen, tyckte det var det snyggaste plagget nånsin. Så det var bara att låta honom ha den på dagis också 🙂 Han var nöjd iallafall!
  Håller tummarna för lördag, det kommer gå jättebra! Jag står och hejar nånstans på Odengatan-Karlavägen. Sov gott tills dess, eller inte bara, men du fattar 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS