Info

Efter middagen drog jag fram gymbollen. Körde magstyrka: sit-ups (sneda och raka), ball bridge, danish specials, rumplyft och en del annat jox som känns som att magen kan behöva få smaka på. Sen gjorde jag chins.

Måndag 20 stycken totalt. För inte längesen körde jag ofta 60-100 stycken men som sagt, har dragit ner på det hela lite inför maran. Dock tycker jag det är en grym övning för oss löpare för man får både stark mage och rygg av att hänga i stången. Och! Inte minst: man känner sig tuff. Särskilt om man lyssnar till denna medan. Förutom att hänga och slänga så har jag bakat en tigerkaka. Det drar nämligen ihop sig för klassresa för äldsta dottern. De ska sluta trean och börja fyran. Det är stort! Och bra för på det viset fick jag även användning för vår fina 4-form.

Måndag Adjö.

Kommentarer

2 kommentarer

Post a comment
  1. maj 20, 2013

    Hej Tovan, fin form på dig och kakan! Jag har varit på Sanna Ehdins föreläsning om den självläkande människan. Tänkte att jag skulle sammanfatta budskapet till dig: För att hela kroppen ska må bra ska man jobba med sin styrka, smidighet och att höja sin energinivå OCH lägg fokus på det du vill ha i livet! Så det verkar som du är rätt ute, utan att ha läst boken;)

    • maj 21, 2013

      Ja just det! Föreläsningen! Otroligt bra med en kort sammanfattning till mig som inte ens hinner läsa nuförtiden. Det är dock ett stort problem med dessa fakta som du lägger fram: SMIDIGHETEN. Den är obefintlig om man säger så.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS