Info

Måndag Gatan låg i dimma när jag klev ut genom dörren imorse. Satte på den här i öronen och drog iväg. Men åh. Hur vackert var det inte?

MåndagMåndag Ni vet känslan. Man springer och springer men når liksom aldrig dimman. Fast när jag var där mitt på bron så var jag nog i den.

Måndag Sen blev det väldigt grönt.

Måndag Tänk om det kan få vara fint väder den 1/6, då kommer Stockholm verkligen visa sig från sin bästa sida med alla gröna träd och buskar. Obs! För fin sida får dock stan inte visa upp dvs ingen klarblå himmel, 30 grader eller liknande dumheter.

Måndag Totalt 10 km. Förra veckan landade på totalt 179,5 km. Denna kommer bli lättare i jämförelse, framförallt för att jag kommer ta bort en del dubbelpass. Gaah, jag gillar det inte riktigt, mår som bäst när jag maler på. Ajöss.

Kommentarer

16 kommentarer

Post a comment
 1. Anonym #
  maj 20, 2013

  Hej Tove! En sån härligt morgon runda. En lite återkoppling ang Köpenhman marathon, hurdan tur hade inte jag! Solen gick i moln och temperaturen sjönk 10 grader, någon måste ha hört mig! Det var riktigt roligt, kände mig stark hela vägen och väntade bara på att det där riktigt jobbiga skulle komma men nix, spurtade i mål 🙂 4:02 blev det, långt ifrån dina tre timmar men då har man ju något att jobba på till nästa gång. (har redan insett att det var sista gången jag sprang en mara och bara njöt, sen vill man ju bara bli bättre) Så tack än en gång för motivation och inspiration!
  Kram Philippa W

  • maj 20, 2013

   Det låter ju som ett helt optimalt lopp! Grymt jobbat! Och tack för snälla ord.

 2. Linda #
  maj 20, 2013

  Tove, hur ofta kör du intervaller? När jag läser verkar du nöta mycket långpass och tempopass, men jag hittar inga intervaller? Och hur ofta kör du dina styrkepass? Hur mycket tid lägger du per gång? Ja, det var 10 000-kronorsfrågorna för denna gång:)
  Ha det bäst!

  • maj 20, 2013

   Hej Linda,

   Bra frågor! Dock vill jag genast säga ett par saker. Jag är inte på något vis en löparcoach och min träning är helt och hållet anpassad för mig dvs där jag står just nu. Jag har fått hjälp av Pekka Kanerva med detta och jag tror det handlar mycket om att hitta någon/något (kan vara ett träningsprogram à la Szalkais) som man tror på och sedan kontinuerligt köra på det. Det finns ju en massa olika teorier om hur man bäst bör träna (både för att utvecklas OCH hålla sig skadefri). Jag tror på att välja ngt som man tror är rätt för en själv och, inte minst, som man tycker känns kul. Men kort och gott: nej, just nu där jag befinner mig kör jag sällan intervaller men de kommer ev bli lite ändring på det framåt, vi får se. Att bli en bra löpare är ju inget som händer över en natt och jag ser min utveckling som ett stort pussel där man lägger en bit i taget. Vissa saker måste man liksom göra först, innan man sen tar sig vidare. Med allt detta vill jag egentligen få sagt att jag ogärna i detalj pratar om min träning för jag tror inte att det bara går att översätta till andra. Din kropp kanske svarar på annat, inte alls kan springa lika mycket eller kan springa ännu mer osv osv. Men visst , som lite inspiration kan det funka! Jag är säkert lite överdrivet noga med att påpeka detta när jag pratar med folk men hoppas du förstår hur jag menar.
   Styrkan. Den blir lite vad den blir. De veckor jag kutar mindre är jag bättre på den, när löpningen tar mycket tid för den tyvärr stryka på foten ibland. Men jag försöker köra magstyrka åtminstone tre gånger i veckan och så lite chins ovan på det. Chinsen är bra både för mage och rygg! Ha det så bra du med! Vi hörs!

 3. ida #
  maj 20, 2013

  Imponerande veckomängd!! Längtar till jag kan nöta mil efter mi igen 🙂 Bra sprunget!

  • maj 20, 2013

   Snart är du där Ida!

 4. Daniel Charoen #
  maj 20, 2013

  Hej ! Vilka hörlurar använder du?

  • maj 20, 2013

   De jag hade idag är ett par små Sony. Men de är faktiskt inte så bra. Jag brukade kuta med Urban Ears Plattan som jag älskade. Men jag var lite oförsiktig om själva kontakten som man stoppar in i mobilen så de gick sönder. Nu suktar jag efter ett par nya såna, de är grymma…

 5. maj 20, 2013

  Ah, ser härligt ut! Här var det +21° å strålande sol runt 9.30 när jag drog ut imorse! Å jag bor i höjd med Umeå men i grannlandet på andra sidan ”potten”. Skönt med värme efter den kalla vintern!

  • maj 20, 2013

   Åh det måste ju vara underbart för er där uppe! Ni har ju fått vänta lite längre än vi på värmen.

 6. Linda L #
  maj 20, 2013

  Verkligen fina bilder! Och nästan 18 mil, det är ju galet mycket!

 7. maj 20, 2013

  Tänk dig för 1juni att få fint väder ”á la Göteborg(svarvet)” ;D
  Fint det såg ut på din löptur idag. Här var det regnigt i morse och soligt nu. Dags att knyta skorna och njuta av det sista från solen.

  • maj 20, 2013

   Nej då, till den 1/6 har jag beställt excellent väder!

 8. maj 20, 2013

  männscha! ARTON MIL!!! 🙂 du är verkligen i en klass för dig!

  verkligen en speciell morgon, vi hörde båtarna tuta ända till Hammarbyhöjden. trolskt!

  • maj 20, 2013

   Haha, jag har pinnat på. Verkligen, en galet fin morgon!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS