Info

Har ni spelat Minecraft? Inte jag men barnen. Och imorse när vi åkte in till stan så var det enligt dem Minecraftkänsla för alla skorstenar försvann upp i dimma, så som det visst ser ut i spelet.

Lördag Vi åt frukost inne i stan. Hängde på låset på Nero som förr i tiden när barnen vaknade så fruktansvärt tidigt. Då var man duschad och klar och redo för en utflykt kl 08:00 på morgonen. Men vi satt där och åt och läste tidningen, kändes nästan som vi var utomlands. Därefter åkte vi hem mot radhuset igen. När vi åkte över bron var det så fint; Lidingö Runt hade gått av stapeln och det var fullt av båtar där i dimman.

Lördag Fast lite väl vindstilla för dem va? Trist i en båttävling men en dröm för oss löpare. Hemma igen kröp jag och Febe ner i sängen igen med kläderna på. Låg och läste och slumrade en stund. Ahh, just detta kan vara en av de mysigaste sakerna som finns. När jag hade smält brakfrukosten var det slutmyst och dags för löpning! Bytte om.

Lördag Jag började med 2,5 km uppjogg. Fortfarande lite träningsvärk i benen. Därefter var det dags för tempopass 10 km+10 km. Jag sprang in mot stan, genom Värtan, över Gärdet och ut mot Djurgården. Piip! 10 km när jag nått andra sidan av Djurgårdskanalen. 1 minuts vila och sen tillbaka samma väg. Nu hade det börjat blåsa mer. Bra där för båtarna men lite segare för mig. När jag passerade Filmhuset insåg jag att starten för Göteborgsvarvet precis gick. Jag sprang på och piip, ytterligare 10 km. Stannade och kollade tiderna. Första 10 km gick på 4:04 min/km och sista 10 km4:07 min/km. 1,5 km nedjogg. Totalt 24 km. Hem till detta:

LördagLördag Det går ju knappt att fatta att det är Stockholm Marathon om bara två veckor. Känns som det var nyss jag sprang mitt allra första marathon i juni förra året. Och samtidigt väldigt väldigt längesen… Tänk så många mil jag sprungit sen dess. Hur som, om allt går som jag hoppas så har jag om exakt två veckor kommit i mål och är glad och hel. Kom på att vädret som var idag är helt ultimat den 1/6. Lagom varmt, ganska vindstilla och molnigt. Vi slog förresten vad om vädret på Stockholm Marathon på väg hem i bilen. Olle och barnen tror på ca 16 grader, vindstilla och halvsoligt. Jag tror mer på mulet, regn, lite mer vind och runt 14 grader. Vi får se!

Kommentarer

4 kommentarer

Post a comment
 1. maj 19, 2013

  Ja, eller kan det bli 26 grader sol, åska, störtregn och hagel som under Göteborgsvarvet igår 🙂 Det var annorlunda!

  • maj 19, 2013

   Ja det var inte illa – alla olika slags väder i ett! Bra kutat!

 2. marie svensson #
  maj 19, 2013

  Hoppas det blir ca 15 grader o ej för soligt 1 juni! Igår sprang jag mitt första Göteborgsvarv.
  Det var roligt oväldigt varmt 28 grader det dallrade iluften.Sen kom det uppfriskande regnet
  hur härligt som helst!

  • maj 19, 2013

   Ja sicket väder! Regnet måste varit efterlängtat. Kul att du hade kul!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS