Info

Klev upp, hoppade i löparkläderna och satte fripassageraren i bilstolen.

Fredag Min väska med dator och eventuella ytterligare springkläder får alltid åka bil med Olle till jobbet. Det är väldigt lyxigt att slippa släpa på det lasset när jag kutar till jobbet. Men denna morgon alltså. Varmt ute redan klockan 06:00! Det var nästan för fint, var tvungen att bryta av det hela med White Stripes för att få lite balans i tillvaron.

Fredag Sen var jag redo att ge mig av.

Fredag In mot stan.

Fredag Som en magisk stillhet över morgonen – ja förutom i öronen då. Kanske alla Stockholms löpare rest ner till Göteborg för att kuta Göteborgsvarvet. Och jag har hela Stockholm för mig själv!

Fredag En sväng ut på Djurgården. Var nästan för varmt klädd i mina knätights och t-shirt. Fast grejen är att jag inte kan springa i linne med ryggsäcken för då får jag skavsår av banden. I alla fall, längs Djurgårdskanalen och sen vidare ut en liten bit innan jag vände tillbaka och sprang mot jobbet.

Fredag Totalt 19 km i 4:53 min/km.

Kommentarer

6 kommentarer

Post a comment
 1. maj 17, 2013

  Vilket njutarpass! Läste först hos dig att häggen blommar nu, har inte upptäckt det men igår på min löptur ganska sent upptäckte jag det, under nerjoggen, under själva passet som var två långa terrängintervaller var jag för trött för att märka sådant 🙂 Trevlig helg!

  • maj 17, 2013

   Ja det gäller att inte springa på för fort, då missar man alla lukter. Igår körde jag ca 5 km i full speed, då kände jag inte heller ett jota! TREVLIG HELG!

 2. Anonym #
  maj 17, 2013

  Hej Tove, vet inte riktigt var jag ska skriva så det hamnar här under kommentarer.
  Började läsa din blogg efter att du varit i RW, anmälde mig bara några dagar efter till min första mara, enbart inspirerad av din träning och dina prestationer. Har varje dag sedan dess inlett jobbdagen med morgonkaffe och koll på bloggen, underbart! Har ivrigt längtat ut till lunch eller kvällspasset. Och nu på Söndag gäller det, Köpenhamn marathon. (Ironsikt nog kom 25 gradig sommar lagom till helgen efter tio månaders vinter, något jag verkligen inte gillar) Så tack för all inspiration tips och kloka ord, jag kommer bära många av dom med mig under mina timmar på Söndag.
  Kram
  Philippa W

  • maj 17, 2013

   Hej Philippa! Vad otroligt fint och kul att höra! Du ska veta hur glad jag blir! Och jäklar vad kul för dig att springa Köpenhamn Marathon. Det är nog ett grymt lopp och relativt flackt vilket kan vara skönt första maran. Håller tummarna stenhårt för dig! Se till att inte kuta för fort första 30 km och drick lite då och då så klarar du nog värmen! Heja!

 3. Malin #
  maj 17, 2013

  Hej! Har hittat hit till din blogg väldigt nyligt, är imponerad över din löpmängd och din snabbhet 🙂 Skulle gärna läsa ett inlägg om din bakgrund, hur du började springa osv.. Tycker du skriver underhållande och lättsamt, blir glad o inspirerad av att läsa här 🙂
  Lycka till 1a juni!
  Malin

  • maj 17, 2013

   Tack Malin! Och så roligt att du är här nu! Jag har skrivit lite kring detta tidigare men vettisjutton hur jag ska hitta inlägget så det kanske får bli en repris av det någon gång här längre fram. Håll tummarna den 1:a, jag behöver dem!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS