Info

Vaknade till väckarklockans fågelkvitter. Rätt seg. Kan bero på att vi tittade på ett avsnitt för mycket av Breaking Bad igår kväll. Men herregud så bra den serien är, man blir lika beroende av den som av löpning. I alla fall, fågelsången. Den satte stämningen för hela passet, skulle det visa sig. Idag var det backintervaller som skulle kutas.

Tisdag Började med 4,5 km uppvärmning. Det behövde de här stela benen. När jag kör mina hårdare pass om morgnarna är jag oerhört noga med att värma upp ordentligt, känns som benen skulle kunna gå av annars. Och det vill vi ju inte. I alla fall så såg jag efter ett par kilometer en liten rävunge. Så synd att jag inte hade kameran med mig för den stannade och tittade på mig, liksom helt orädd. Åh så mjuk den såg ut! En stund senare såg jag en hare och precis när jag var framme vid min backe såg jag ett rådjur. Nu var det dags att köra igång med backintervallerna. Pang! Ojoj, den första, den gick inte fort. Det var inget pang där inte. Snudd på att jag tänkte avbryta och stöka om lite i veckoschemat. Men sen på andra började det kännas bättre och på den tredje intervallen kändes plötsligt benen lättare och mer kraftfulla. Och sen körde jag bara på. Upp och ner, upp och ner. Tio stycken. Avslutade med 1 ,5 km nedjogg och då såg jag ytterligare en hare. Totalt 13 km. Hemma blev det gröt även om det nästan ser ut som en jordgubbstårta.

Tisdag Tittade till min gymboll. Den mådde inte alls bra.

Tisdag Det blir till att fixa en ny antar jag.

En annan grej hörrni. Sparris.Hur gott är det inte? Jag är också så himla nöjd över min anpassade sparriskastrull som jag investerade i för ett par år sedan.

Tisdag Man stoppar ner sparrisen i gallret som man sedan sänker ned i kastrullen. Otroligt proffsigt och man slipper böja de stackars sparrisarna. Och sen äter men det kanske såhär. Det gjorde i alla fall vi igår.

Tisdag Ahh! Så jädrans gott!

Kommentarer

12 kommentarer

Post a comment
 1. maj 14, 2013

  Good job!!

  Har också kört backintervaller nu på morgonen. Sitter svettig i hallen m skorna på fortf… :p
  Har inte kört backint. förut.
  Tyckte det var kul o framförallt kändes det bra att benen fick sig en omgång!!
  Kändes också lite nördigt när jag sprang om grannen med barnvagn i backen andra gången… Hehe!!

  Ha en toppendag!!

  Kram Jeanette

 2. Daniel Charoen #
  maj 14, 2013

  Hej!
  Har precis hittat din blogg, tycker den är väldigt bra och rolig att läsa , och så längtar man till sitt nästa löppass när man läser 🙂
  Ha en god dag!

  • maj 14, 2013

   Hej Daniel! Vad roligt att du kommit hit – och bra att du blir sugen på att kuta!

 3. maj 14, 2013

  Åh sparris är så bäst just nu!

 4. Eva #
  maj 14, 2013

  Smart med det där nätet! Älskar sparris! Fast just nu föredrar jag vitingarna från Tyskland med lite kallrökt skinka och hollandaise – mums!

  • maj 14, 2013

   Ah det där lät ju gott också. Jag har aldrig gjort egen hollandaise. Får testa!

 5. Nathalie Nilsson #
  maj 14, 2013

  Hej Tove!

  Alltid lika roligt att läsa sin inlägg, väldigt inspirerande! Jag undrar var du köper dina elastiska hårband. Typ det gula och blåa som du har i inlägget den 12/5. Jag har ett sådant själv som jag fick med när jag köpte ett par skor och tycker att hårbandet fyller sitt syfte mycket väl. Tyvärr hittar jag inga nya i butiker… Tips mottages tacksamt 🙂

  • maj 14, 2013

   Hej Nathalie! Du kanske såg sista inlägget? De kommer hur som helst från American Apparel och finns i en massa fina färger!

 6. Linda L #
  maj 14, 2013

  Åh, nu blev jag både hungrig och springsugen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS