Info

Idag sprang jag på lunchen. Fast inte i löparspåret, utan på stan. Jag står inte ut med att inte ha en gymboll hemma så det blev en rusch ner på stan för att köpa en ny. Denna ska jag sköta om likt en nyfödd bebis, inte låta den rulla iväg i vinden vind för våg på taggiga grenar. Jag köpte också några fler pannband.

Tisdag Det är många som frågat mig om dessa, var de kommer ifrån och så. Jag köper dem på American Apparel. Tanken är väl egentligen att man ska gå runt typ i glansiga tights, knallrött läppstift, kort kjol och en bylsig kort t-shirts när man har dessa på sig. Eller ligga och åma sig på ett golv i LA – ja i alla fall om man tittar på American Apparels reklam. Men jag kan informera om att de även funkar ypperligt i löparspåret.

I alla fall, efter jobbet sprang jag på riktigt. Bytte om från den här paljettskapelsen…

Tisdag … till det här mer löparmässiga.

Tisdag Jag hoppades nästan på regn ute, sådär som det var imorse. Jag älskar sommarregn, varmt och små lätta droppar som bara känns härliga. Men det var inte en droppe i sikte.

Tisdag Men desto mer sommar i Vasaparken med fotboll, minigolf och hela rasket.

Tisdag Nästlade mig fram genom stan så att jag inte behövde stanna en endaste gång och kunde hålla ganska bra tempo. Benen verkade ha glömt morgonens backar.

Tisdag Totalt 10 km i 4:24 min/km. Hem till två av tre barn. Vår minsta tjej är kvar på Gotland med min mamma, syrra och två små kusiner. Märklig hur tomt det blir när inte hela gänget är komplett. Men det är inget i jämförelse med tomheten när alla är borta. Den klarar jag nästan inte av längre. Hej då.

Eller förresten, en sak till. Grannens körsbärsträd tvärs över gatan. Så fint. Jag tycker det är perfekt när grannar har det fint för då har man bästa utsikten.

Tisdag Hej.

Kommentarer

4 kommentarer

Post a comment
 1. Linda #
  maj 14, 2013

  Så kul att titta in här, jag sitteroch fnissar åt dina fyndigheter titt som tätt:) Men; hur mycket jag än gillar dina inlägg så undrar jag ändå om det inte är dags för ett gästinlägg av Olle? Det var hiskeligt kul förra gången han (be)skrev om livet med en elitmotionär kunde te sig!
  Må så gott!

  • maj 15, 2013

   Haha, jag får se till att han skriver snart igen!

 2. maj 15, 2013

  Även B Borg, alla motståndares maradröm, mardröm menar jag, körde ju med pannband, nästan lika snygga som dina 😉

  • maj 15, 2013

   Ahh! Bra, jag kanske sno lite av hans karma genom pannbanden??

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS