Info

Avslutade lördagkvällen med ett tempopass.

Söndag Först 2 km uppjogg följt av 15 km i 4:17 min/km. Hade gärna sprungit på lite fortare men med tanke på att jag hade ont i halsen dagen innan så kändes det som ett lagom tempo, sådär känslan av att man ligger i men ändå inte blir flåsig. Det var en fin kväll. Solen sken men det blåste en del, typisk Gotlandsblåst. Avslutade med 0,5 km nedjogg så dagens totala summa landade på 24,5 km inkl morgonens lätta distans. Hemma spelade några fotboll.

Söndag Och andra latade sig.

Söndag För att fira tillfrisknandet bäddade jag om i sängen.

Söndag Men jag sov inte så många timmar, ja i alla fall inte jämfört med bebissömnen de övriga nätterna. För idag är det dags att åka hem så jag behövde kliva upp tidigt för att hinna äta frukost och springa ett bra långpass innan det var dags att dra till färjan.

SöndagSöndag Jag läser såklart en gotländsk deckare för att få in stämningen när vi är här. Jaha, sen vilade jag lite och planerade den kommande veckan. Sen var det dags att börja göra sig i ordning. Ett jädra velande med kläderna, man blir ju lite så velig när man varit sjuk. Men till slut bestämde jag mig för korta tights och t-shirt – och armvärmare!

Söndag Syrrans katt Selma ville vara med på kort. Här kommer hon:

Söndag Idag blev det rejält med vatten och två energidrycker med mig.

Söndag Sen var klockan åtta och jag drog iväg. Jag gillar min långrunda jag hittat här, det är så blandat underlag. Grus, gräs, asfalt och en del sand. Lite såhär:

SöndagSöndagSöndagSöndagSöndagSöndagSöndagSöndag Tog första energigdrickan efter 15 km. Sliskig som vanligt och jag blev helt kladdig om händerna. Men idag hade jag i alla fall vatten med mig och kunde skölja av dem.

Söndag Efter 16 km la jag in en fartökning i 3 km. Det kändes bra. Nötte vidare. Stundtals var det rejält blåsigt. Det är lustigt med vädret på Gotland. Det skiftar så fort så ofta hinner man under långpassen uppleva både det ena och det andra. Andra energidrickan efter 30 km. Totalt 40 km i 4:35 min/km.

När jag kom hem blev det snabb dusch och snabb lunch.

Söndag Får äta mer på båten. Sen var alla redo att ge sig av, även katterna. Och jo, kolla alla skor. Så blir det när man är många i ett hus. Kan informera om att alla mina löpardojor brukar uppta mest plats men här på bilden var de prydligt nedpackade i väskan.

Söndag Så otroligt glad jag är att jag hann blir frisk och hann springa i alla fall några pass här på Gotland. Men vi kommer snart tillbaka – fast inte förrän efter Stockholm Marathon! Aaaaaah, spännande!

Söndag Nu: färjan!

Kommentarer

4 kommentarer

Post a comment
 1. Tyra von Zweigbergk #
  maj 12, 2013

  Vad är Selma för sort? Jag vill ha precis en sån liten rackare. Tyra

  • maj 13, 2013

   Hej Tyra! Det är en Devon Rex precis som våra katter!

 2. maj 12, 2013

  Väldigt inspirerande miljöer att springa får jag nog säg!

  • maj 13, 2013

   Jaa det är väldans fint. Och skönt för ögonen att se något nytt ibland…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS