Info

Onsdag Efter bollhav och hamburgare körde vi ombord på Gotlandsfärjan igår kväll. På ett vis var det lika bra att jag redan var krasslig, för så mycket hostningar och nysningar som där på båten, det har jag aldrig varit med om. Och det var inte bara paranoida jag som hörde det, Olle hade också tänkt på det. Så nu kunde jag sitta där mitt bland alla förkylningsbakterier utan att bry mig.

Onsdag Sent sent kom vi fram till Visby. Vi bar ner våra groggy ungar till bilen. Regnet vräkte ner och det blixtrade från himlen medan vi körde söderut. Ganska mysigt att sitta i en bil då. Vi kom fram till huset mitt i natten. Det här med landställe, det är fina grejer. Att ha sina sängar bäddade och klara, bara att krypa ner och känna sig hemma. Sen att jag var uppe i varv och inte kunde somna är en annan historia.

Torsdag Vaknade upp till sol. Men halsen var inte bättre, snarare mådde jag sämre. Jävla helvetes skit. Faaaaan. Men just det, man ska inte gnälla för mycket ja. Det är ju inte något världsunikt jag råkat ut för, även om det känns så, utan en helt vanlig brakförkylning. Men ändå. Det är inte mindre synd om mig för det!  Det är en lite jobbig sak med löpningen faktiskt. Förr var man ju sjuk och så var det med det. Nu är man, förutom att vara sjuk, väldigt stressad över att tiden går och springskorna bara står där. Det gäller att inte tänka för mycket på det. Jag hinner.

Så idag har jag legat i soffan medan alla andra har tjoat runt utomhus, gått ner till stranden och såna där trevliga grejer. Jag gick ut en kortis för att titta på alla fina blommor i trädgården.

Torsdag Men sen gick jag tillbaka in till soffan och tittade på blommor inomhus istället.

Torsdag Finns det något deppigare än att ligga inne när det är sol och fågelkvitter ute? Men en riktigt bra sak har jag gjort och det var att montera ett Ikea-skåp till barnens rum.

Torsdag Man får försöka samla ihop lite pluspoäng hemma nu när man ändå inte får kuta. Jaja, det var min uppiggande rapport från sjukstugan. Så länge kan jag titta på när jag springer, Henrik tipsade mig nämligen om Nadja Odenhages bilder från Kungsholmen runt. Jag dyker upp där en bit ner. Se upp, ni kanske dyker upp själva! Hej så länge.

Kommentarer

11 kommentarer

Post a comment
 1. Linda #
  maj 9, 2013

  Skickar många krya-på-dig-hälsningar. Du ska se att du snart är på (spring)benen igen.
  Förresten, du är superfin i ditt nya Spårvägen-linne, bara det gör att du kan kapa tid på maran:)
  Ha en fin helg!

  • maj 9, 2013

   Fasiken vilken bra pepp! Vi säger så, en minut kanske det ger?! Trevlig helg till dig!

 2. A #
  maj 9, 2013

  Jag vet precis hur det känns, det där suget när man är sjuk och inte får springa. Min erfarenhet är dock att 1. Det lönar sig att låta bli, och 2. Man hämtar sig snabbt. Två tre rundor efter tillfrisknandet så är man tillbaka på samma nivå igen. Njut av Gotland nu! Se det som en spring-fasta, och se fram emot att börja frossa igen.

  • maj 10, 2013

   Ja så får jag tänka! Bra. Sen blir det frossa! Tack A.

 3. maj 9, 2013

  usch då inge kul att vara sjuk…känner också igen mig, man är liksom van att kroppen ska orka, vara stark och att man ska kunna träna och det blir så tydligt när man är sjuk hur mycket det betyder att kunna löpträna. Hoppas du kryar på dig snart 🙂 (och vad fint skåpet blev)

  • maj 10, 2013

   Snyter mig med lambi och ser löpare efter löpare njuta av långhelg. Men det lönar sig att vila ut ordentligt. Inget bakslag önskas. Hoppas gotland får dig att inspireras. Krya på dig. Atschiiiiii

  • maj 10, 2013

   Tack!

 4. maj 10, 2013

  Var till Gotland med familjen i somras! 🙂 Krya på dej!

 5. maj 12, 2013

  He he! Snygg och avslappnad du ser ut på bilden 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS