Info

Onsdag Jag kände det när jag gick och la mig igår kväll. En liten känsla i halsen. Måste varit hon som hostade mig rätt i ansiktet på Moderna Muséet! Jädrans. Så idag blev det varken löpning på morgonen, lunchen eller nu på kvällen. Däremot juice med massa ingefära. Jag blir såklart frustrerad på en gång. Dock känner alla i familjen av halsen och är småskruttiga så jag får hålla inne så gott jag kan med min löparångest och självömkan. Det är svårt! Det är ju så synd om mig, mitt i min mängdvecka. Fast jag försöker övertyga mig själv om att det faktiskt är bättre att lite skit kommer nu och inte om 24 dagar. Och så tänker jag tillbaka till när jag hade problem med foten. Då lovade jag att jag aldrig mer skulle gnälla över några vanliga sjukdagar.

Istället för att springa har jag hämtat klubbkläder. För jag är ju numera med i Spårvägen, tamdada! Det är ju fantastiskt att vara med i en så fin klubb med en massa duktiga löpare. Träningsmässigt så kör jag på med mitt och Pekkas upplägg men jag hoppas kunna vara med på någon träning någon gång här och där. Dock lär 99% av mina pass ske i ensamhet. Det är liksom så jag får ihop tillvaron. Saken är dock att man måste vara med i en förening för att tävla i SM. Och så måste man ha klubbkläder när man springer. De här har jag hämtat:

Onsdag När jag kom hem var jag tvungen att dra på linnet. Jag hoppas på en perfekt temperatur så att jag kan köra det här korta. Jag tror dock jag hoppar jeansen även om det vore en hård stil.

Onsdag Jag har även inhandlat detta:

Onsdag Jag kör allt som finns att få tag på för att snabbt som ögat tillfriskna. Jag vågar inte hoppas att jag är i form imorgon men jag håller tummarna. Extra hårt håller jag dem för att vi ikväll drar till Gotland. Och om jag vill kunna kuta här hemma så kan jag säga att jag vill kuta ännu mer när jag är där. Jag kan även informera om att jag från och med nu kommer undvika alla typer av folksamlingar (bortsett från Gotlandsfärjan och jobbet) och sociala sammanhang där det är mer än sex personer. Hör jag ryktas att någon är sjuk kommer  jag inte dyka upp alls, bara så ni vet. Och så tvättar och spritar jag händerna som en galning.

Onsdag Det var det hela. Jag hör av mig från Gotland. Men då vi inte har internet där vi bor, och jag tvingas åka till ett pumphus för att få fatt på täckningen, så får vi se när nästa livstecken från mig dyker upp. Hej så länge.

Kommentarer

20 kommentarer

Post a comment
 1. maj 8, 2013

  Du vet väl att bästa botemedlet mot förkylning är att äta, dricka vatten och sova mkt.
  Vilket fint lopp du gjorde på Kungsholmen Halmara!!! Grattis!!!

  • maj 9, 2013

   Tack Johan! Jajamen, jag satsar järnet på mat, vatten och sömn! OCH allt annat lur som säkert inte funkar.

 2. maj 8, 2013

  Trist med förkylning! Hoppas du kryar på dig snart! Inte kul vara snuvig när det är fint väder ute! Jag kör på massor med rå vitlök på knäckemackan. Däremellan tar jag Carmolis droppar!

 3. MagnusN #
  maj 8, 2013

  Trist som f-n, men var glad över att den kom denna vecka och inte marathon-veckan. Krya på!

  • maj 9, 2013

   Ja verkligen. Det hade varit tusen gånger värre. Men så frustrerande det är att inte få springa. GAAAAAAAH!

 4. Linda L #
  maj 8, 2013

  Oh no! Krya på dig och ha en skön långhelg på Gotland!

 5. Eva #
  maj 8, 2013

  Hahaha. Jag förstår precis!
  Snygga klubbkläder! Tur att jag inte deltar i SM så att jag kan springa i kjol!
  Krya på dig tjejen – Gotland will do you good!

  • maj 9, 2013

   Haha, du och din kjol! Jag försöker krya på mig men det går sådär. Det är väldans synd om mig. Kanske tvingas jag köpa ett par nya löparskor för att det är så synd om mig…

   • Eva #
    maj 9, 2013

    Köp nya skor! Funkar! Lovar! 😉

   • maj 10, 2013

    Ja du har ju en del erfarenhet kan jag tänka mig, haha!

 6. maj 8, 2013

  Samma här, host host. Tack för tipsen. Krya krya.

  • maj 9, 2013

   Nej men vad trist! Stackars oss! Krya på dig!

   • maj 10, 2013

    Klart bättre nu, hoppas på löp i helgen. Hur går det för dig. Biter ingerfäran?

   • maj 10, 2013

    Skönt! Nja, den biter sådär. Håller tummarna för helgen.

 7. Ida #
  maj 9, 2013

  Krya på dig! 🙂 Fina tävlingskläder, önskar jag var lika bekväm och fit så jag vågade tävla p sådana kläder!

  • maj 9, 2013

   Tack Ida! Det känns väldigt ovant, men bra, att ha klubbkläder. Får se om det korta funkar, beror på om det blir samma väder som förra året eller ej, haha. Äsch du, snart förstår du att du är världens coolaste och finaste och kutar också i kort linne!

 8. maj 12, 2013

  Kryyyyyyyaaaaaa på dig!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS