Info

Ibland är det svårt att veta om man är krasslig eller om det bara är tävlingsnerver. För igår kväll kände jag mig plötsligt lite… förkyld? Jag nös några gånger och gick runt och kände mig sådär lite stel och ynklig. Så kunde vi inte ha det. Därför rotade jag fram en gammal citron utan skal, ingefära och massa apelsiner.

Fredag Och så gjorde jag juice. Drack tre glas. Hade riktigt mycket ingefära i. Men man kan inte lita enbart på frukt och grönt så jag tog även fram den här sprayen som en bloggläsare tipsat mig om.

Fredag Spray spray. Inte nog med detta. Jag drog också fram denna burk. Kanske är den det starkaste kortet av dem alla mot krassel.

Fredag Åt två Nutellamackor – tjong! Och sen gick jag och la mig. Och mådde som vanligt när jag vaknade! Sen jobbades det på och framåt lunch bytte jag om för en sista liten tur innan loppet.

Fredag Det var inte många kilometer som skulle avverkas i det fina vädret.

Fredag Jag körde 2km+2km+2 km med några fartstegringar.

Fredag Det var det hela. Nu kan man inte mer än hålla tummarna, sluta nysa och ge järnet.

Eller nä förresten. En del högst ytliga, men nog så viktiga, prylar återstår. Såhär har jag tänkt.

Fredag Rosa hår i kombination med…

Fredag … rött linne och dessa dojor. Vita ben till det. Så att min hejarklack med barnen och Olle ser mig. Blir det kallt får jag ta armvärmare men än så länge utlovas ju 14 grader och lite sol. Och det är bäst att klä sig lite kallt för då måste man helt enkelt springa fort. Ok, lycka till alla som ska kuta imorgon! Vi ses på startlinjen.

Kommentarer

52 kommentarer

Post a comment
 1. Pernilla #
  maj 3, 2013

  Lycka till Tove! Kram Pernilla!

 2. Eva #
  maj 3, 2013

  Snygg matchning! Man springer alltid bäst när man känner sig snygg! Stort lycka till tjejen!

 3. Linda #
  maj 3, 2013

  Tove, all världens lycka till imorgon. Jag anar ny rekordtid; vita ben har en förmåga att bli ystra när de får komma ur vinterns långkalsonger:) Ser fram emot din race report!

  • maj 3, 2013

   Haha, får hoppas det där med benen stämmer! Återkommer med rapport!

 4. Ida #
  maj 3, 2013

  Stort lycka till imorgon Tove! Du vet att jag tror på dig och jag känner på mig att det kommer bli en ruskigt bra tid! 🙂

  • maj 3, 2013

   Tack Ida! Härligt med pepp! Hoppas på en bra dag.

 5. maj 3, 2013

  Lycka till imorgon Tove! Hoppas vi ses någonstans längs banan eller före/efter! Outfit är viktigt! Jag vågar mig inte på mina Adizero Hagio nu heller på halvmaran efter mina slitna ben i april så jag kör på ett säkrare kort, gröna Asics Tarther, grönt linne, svarta shorts med gröna ränder 😉

  • maj 3, 2013

   Bra, då vet jag vad jag ska hålla utkik efter, en grön kille helt enkelt! Grymt, ska bli kul att springa! Ses snart!

 6. maj 3, 2013

  Jag känner igen det där med nysningar och ingefära… men jag tror det hör till liksom! Lycka till i morgon!

  • maj 3, 2013

   Tack! Och detsamma, såg nu att du också ska springa imorgon fast 10 km? Ja det kanske är kroppens sätt att säga att det är loppdags helt enkelt. Men denna noja är ju bara ultra light jämfört med den man känner inför ett marathon… lika bra att vänja sig!

   • maj 3, 2013

    Ja, jag bytte från halvmaran till 10 km för jag har tyvärr ont i knät. Men då får jag ju nöjet att stå och heja när du och Staffan kommer susande i mål! 🙂

   • maj 3, 2013

    Det låter klokt. Oh, jag hoppas jag kommer susande i mål!

 7. rebeccagadler #
  maj 3, 2013

  Oh stort lycka till imorgon, håller tummarna för dig :)!

 8. marie svensson #
  maj 3, 2013

  Lycka till imorgon Tove! Det kommer att gå jätte bra! Kram Marie

 9. Anette #
  maj 3, 2013

  Lycka till!!!! Hoppas det går jättebra!!!

 10. ida #
  maj 3, 2013

  Lykke til! Takk for all fantastisk inspirasjon!

  • maj 3, 2013

   Tack själv! Glad jag blir!

 11. Saga #
  maj 3, 2013

  Jättestort lycka till! Du kommer att sopa banan!

  • maj 4, 2013

   Saga, tack såhär i efterhand!

 12. maj 4, 2013

  Lycka till idag! Du är grym!

  • maj 4, 2013

   Heidi, tack i efterskott!

 13. Kicki #
  maj 4, 2013

  Jag ska heja och tjoa på dig! Skulle springa själv men törs inte då jag efter långpasset förra helgen fick känning i hälsenan. Det ska ändå bli kul att stå i solen vid sidan om och SKRIKA, jag lovar att du kommer höra mig:-) Kör hårt!

  • maj 4, 2013

   Jag hörde dig! Tusen tack för pepp och krya på hälsenan!

 14. MarieV #
  maj 4, 2013

  Vad har du matchat med för nagellack då? Det brukar vara bra kvällen-innan uppladdning.
  Heja dig! Hoppas du får en skön känsla inför 1a juni!

  • maj 4, 2013

   Bra fråga där! Jag hade såklart nagellack idag. Svart!

 15. Anette #
  maj 4, 2013

  Grattis!!! Vilken grym tid! Och 2:a!! Så roligt!!!

  • maj 4, 2013

   Tack Anette! Jag är glad!

 16. MagnusN #
  maj 4, 2013

  Haha, och snabbt blev det! Grattis till nytt PB med…typ 7 min eller? Du är grym.

  • maj 4, 2013

   Tack Magnus! Drygt sex minuter! Så jag är väldans nöjd. Var riktigt kul att springa idag. Blev det något lopp för dig?

 17. G #
  maj 4, 2013

  wow!! Stort grattis TOVE.

 18. Kim #
  maj 4, 2013

  Grattis till pers och andraplats! Jag ropade ”heja Tove!” vid vattenstationen på Lindhagensgatan och fick ett stort leende tillbaks. Min sambo som stod bredvid kommenterade kontrasten mot den lätta nickning jag själv bjöd på när hon hejat på samma plats under milloppet.. Så till nästa lopp ska jag försöka ta efter ditt exempel.

  • maj 4, 2013

   Haha! Jag blir så jäkla glad över pepp längs vägen så tusen tack för det och bra kutat själv!

 19. Saga #
  maj 4, 2013

  GRATTIS!! Vilken tid! Och vilken placering!

 20. Sara #
  maj 4, 2013

  Grattis! Vilket jämnt och snyggt lopp!

  • maj 4, 2013

   Tack Sara! Ja det gick rätt jämnt insåg jag i efterhand. Det var kul idag!

 21. MarieV #
  maj 4, 2013

  Har som vanligt varit tvungen att kolla resultatlistan! Grattis till kalas tid och placering.

  • maj 4, 2013

   Haha, underbart att du tjuvkikar! Tack Marie!!

 22. Eva #
  maj 4, 2013

  Du är grym tjejen! Vilken tid!

  • maj 4, 2013

   Ah tack kära Eva, det var roligt idag! Så fint väder och pigga ben (trots att de alltid känns helt usla på uppvärmningen).

 23. Kungsholmens snabbaste man #
  maj 4, 2013

  Hatten av och stort hurra för dig! Sååå imponerad, jag såg dig i starten och du såg ruskigt snabb ut.

  • maj 4, 2013

   Åh, tack snälla du! Och grattis till dig, du sprang ju själv på en fin tid!

   • Kungsholmens snabbaste man #
    maj 6, 2013

    Haha, tack, det var vänligt sagt men det gick långsammare än i fjol. Jag slet av en vad i slutet av juli förra året och först nu har jag börjat träna hårt igen (sedan 2 veckor). Du har ju själv skrivit en del om hur glad man ska vara att vara frisk för det är fruktansvärt att inte kunna springa och jag skriver under på det. Nu har jag mycket träning att ta igen. Din utveckling sedan förra sommaren har ju varit helt fantastisk. Du är en av Sveriges snabbaste nu. Det kommer inte jag bli men till i höst kommer jag vara i form igen.

   • maj 6, 2013

    Nej men usch, slita av en vad! Stackare. Men snyggt av dig att vara tillbaka i så pass bra form. Nu kommer det bara gå uppåt för dig! Ojoj, en av Sveriges snabbaste är jag inte riktigt… men jag kämpar på!

 24. Kungsholmens snabbaste man #
  maj 7, 2013

  Du är visst en av de snabbaste! Kolla tiderna för svenska tjejer på Sthlm marathon förra året, du kommer komma top 5 i år tror jag. Ja, nu är jag frisk och toktränar. Det skulle vara intressant om du skrev ett inlägg om dina pass. Dvs har du hittat på dem själv eller följer du ett uppgjort schema? (Jag följer ett schema frå en amerikansk tränare.) Förslag på andra inlägg är varför du gick med i en klubb (för att kunna tävla i sm?) och vad du gett upp respektive vunnit på löpningen. Kör så det ryker, du är en underbar inspiration!

  • maj 7, 2013

   Tack snälla du. Om jag kan inspirera någon är det ju helt fantastiskt!
   Topp fem av de svenska löparna, ajaj kan bli svårt. Jag struntar egentligen i placeringen men hoppas jag får en bra dag med bra känsla i benen. Och så får vi se hur långt det räcker. Dessutom är jag inte färdig efter detta marathon, jag ser det som att jag precis har börjat.
   Bra tips om ämnen att skriva om. Ska försöka besvara dem framåt på ngt vis!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS