Info

Tisdag Här står jag med morgonsvullet ansikte. Imorse var det nämligen dags för ett distanspass, varken mer eller mindre. På lunchen ska jag till Pekka och testa och bör ha utvilade ben. Därför lugn och skön distans som för övrigt blir dagens enda löppass. Jag var förresten så proffsig igår och tog med mig ombyteskläder som jag la in i mitt skåp i omklädningsrummet, så jag skulle slippa kuta med ryggsäck här på morgonen. Således sprang jag tomhänt in mot stan.

Tisdag På bron var det blåsigt. Vidare längs Husarviken och mot norra Djurgården. Fick lite Premiärmilenvibbar.

TisdagTisdag Man blir ju lite uppåt av alla knoppar som börjar dyka upp på träden. Tänk så fint det kommer vara överallt snart. Just nu är kameran lite trött på att ta bilder där allt är grått och brunt, men snart så!

Tisdag Totalt 15 km. Sen drack jag kaffe och gjorde lite armhävningar i omklädningsrummet. Klar!

Tisdag Men hörrni, har jag pratat om min väckarklocka? Tidigare hade jag alltid vår iPad som väckarklocka, och fastän jag hade hittat en app med massa härliga väckningsljud så blev jag alltid lite stressad av vetskapen om att jag hade mail och internet precis bredvid huvudkudden. Det var då min drömmaskin kom in i bilden!

Tisdag Ja den heter så: Dream machine. Ni hör ju själva, en sån vill man ju sova bredvid. Drömmaskinen har dels olika bra väckningsljud som ni ser på den här lite morgonsuddiga bilden. Naturljud, fåglar, regn och annat trevligt.

Tisdag Men den har också denna finess, att den kan projicera tiden på väggen!

Tisdag Tada! Så det är liksom både mjukt och hi-tech på samma gång. Nog om denna. Imorgon springer vi vidare.

Kommentarer

20 kommentarer

Post a comment
 1. april 30, 2013

  Vilken smidig och fin väckarklocka, var har du köpt den? Jag har en riktigt dålig väckarklocka, har den inställd på någon ”pratkanal” men väcks varje morgon av en hiskelig blandning av högt brus och klockans alarmljud, hemskt!

  • april 30, 2013

   Haha, känner igen det där med att vakna till en dålig mix! Jag köpte klockan via amazon.co.uk. Inte superbillig men jag kände till sist att jag var tvungen att investera i en klocka som jag kan sova bra med, och vakna skönt till… Särskilt när jag kör så mycket morgonpass (eller så är det bara en dålig ursäkt för att rättfärdiga köpet…).

 2. Eva #
  april 30, 2013

  Snygg och funktionell klocka – en sån vill jag oxå ha! Går den att ställa in att den bara projicerar tiden när man trycker och att det sen försvinner? Sover bättre när jag inte ser vad klockan är men ibland vill man ju veta…

  • april 30, 2013

   Hmm, har inte lärt känna den helt ännu men jag vet att du kan stänga av projiceringen helt. Och själva klockan kan också vara helt nedsläckt och så visas tiden när du trycker på den. Själv har jag den på medium-ljusstyrka. Ljuden gillar jag! Imorgon ska jag vakna till regn.

 3. april 30, 2013

  Åh, jag har alltid drömt om att uppdatera vår klockradio med nya finesser. Sovrum utan mobiler är bara bäst. Lycka till hos Pekka. Är det Vo2 max koll?

  • april 30, 2013

   Hallå! Det var lite allmän test gjord på cykel. Mest för att kolla status litegrann. Allt var i sin ordning så det är bara att köra på! Och japp, klockan är jag mycket nöjd med hittills!

   • maj 1, 2013

    Gillar du testcykel? Löpband borde väl vara din hemmaplan? Springer du efter puls något?

  • maj 1, 2013

   Det är ok och mest för att jämföra med tidigare resultat. Nix springer aldrig efter puls – går på känslan!

   • maj 2, 2013

    Känslan är alltd viktigare än puls, det gillar jag oxå. Var bara lite nyfiken. Snart halvmara för dig, spännande. Jag springer Aros helmara i helgen, det blir tredje gången gillt;)

   • maj 2, 2013

    Åh! LYCKA TILL!

   • maj 6, 2013

    Härlig fart i dina ben i helgen. Pers med så mkt. Galet styrkebesked. Blev 11 min pb på Aros för mig;)

   • maj 6, 2013

    Fasiken! Grymt jobbat. GRATTIS!

 4. Love #
  april 30, 2013

  Hehe utvilade ben efter 15km. Jo tjena. 😉 Dream machine låter ju inte dumt alls.

  • april 30, 2013

   Haha, men jag sprang faktiskt lugnt! Drömmaskinen är som en dröm.

 5. april 30, 2013

  Jag är förresten lite nyfiken på hur dina tankar går inför Kungsholmen Runt ang tider och öppningsfart? Jag såg att du startar längst fram ”vid snöret” bland de seedade löparna. Jag startar samtidigt kl. 12:00 i grupp 1, alltså precis bakom det seedade fältet. Efter de senaste tio dagarna med ganska fokuserad träning har jag lite bättre självförtroende igen. Jag kommer starta i en fart strax under 4 min/km, riktmärke 3:57-3:58 min/km från start och försöka hålla mig där sedan och hoppas att det håller, det borde, om jag orkar hela vägen ta mig ner mot 1:23 någonstans, drömmålet är ju 1:22:xx i och med att jag då skulle vara kvalificerad för NYC marathon men märker jag att det inte håller så kommer jag inte totaldeppa om jag jag kommer in någonstans på 1:25 eller något liknande. Jag är fokuserar inte stenhårt på tid den här gången då det gick så urdåligt på Premiärmilen, mest ute efter en positiv tävlingsupplevelse igen.

  Jag har en känsla av att du kommer att springa i ungefär samma fart som jag, har jag rätt? Då kanske vi ses längs banan?! Trevlig Valborg!

  • april 30, 2013

   Kul att du känner dig i form, Staffan! Och bra fråga! Jag klurar lite på detta men kan nog säga att jag tar det säkra före det osäkra och lägger mig troligen i lite lägre hastighet till en början. Egentligen så ser jag detta som att bra pass och är livrädd för att på något vis skada mig inför Stockholm Marathon. Men såklart ska jag ge vad jag har nu när jag ska springa. Vore grymt att mötas längs banan! 1:23 är ju som en dröm men är inte där ännu tror jag. Vi får se… Shit nu blev jag lite nervös. Blir kul att ses på lördag! Då ger vi järnet!

 6. april 30, 2013

  snygg t-shirt!

 7. maj 5, 2013

  Å en sån vill jag också ha! Gillar inte heller att sova med telefonen vid huvudet – alla dessa signaler så nära inpå kan inte vara bra!

  • maj 5, 2013

   Nej precis! Och så är det faktiskt rätt härligt att vakna till spöregn, fastän det är sol ute.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS