Info

Eftersom barnen inte hängde med till Köpenhamn så firade vi min födelsedag ikväll. Bra med såna där efterskottsgrejer, det gör att man kan dra ut på sin födelsedag ytterligare. Vi gick till Nero och åt.

LördagLördagLördag Olle och jag kan knappt fatta att barnen blivit så stora att man faktiskt kan sitta och äta i lugn och ro, ja lugn och ro om man jämför med hur det var för ett par år sen. Det är en rätt lyxig känsla. Dock hänger man ju inte kvar så länge när man är ute och käkar. Man beställer, äter och går. Så ungefär prick en timme efter att jag ätit den där spaghettin så var det dags att åka hemåt. Otroligt effektivt. Men först smög jag in på toaletten och bytte om. Till springkläder! Kvällen var ju så fin.

Lördag De andra hoppade in i bilen.

Lördag Och jag sprang. Lustigt det där med mat i magen. Nu var jag ju helt full av spaghetti, sallad, öl (alkoholfri) och glass – men ändå fick jag inte håll. Imorse däremot när jag fick håll, hade jag ju smält maten i ett par timmar, men då höll jag i för sig högre fart. Nu brydde jag mig inte om farten utan sprang nästan som meditation genom den ljusa staden. Tyvärr hade jag glömt min fula midjeväska så jag kunde inte ha med mig kameran. Och det var synd för det var så fint. Östermalmsgatan. Kaknästornet när jag kom fram till Gärdet. Värtan som var alldeles silvrig i kvällssolen. Sist men inte minst: solnedgången vid Lidingöbron. Jag önskar jag kunde kopiera den till era ögon.

Lördag Totalt 10 km i 4:53 min/km. God natt.

Kommentarer

4 kommentarer

Post a comment
 1. april 28, 2013

  Det där big city- och restaurangbesöket är lite som ”i bland går Fantomen på stadens gator som en vanlig man”. Och sedan bara av med kläderna, på med dräkten och action igen 😉

  • april 28, 2013

   Haha! När jag kom ut från toaletten iklädd löparkläder så märkte jag att personalen inte kände igen mig och trodde jag var en löpare som sneakat in och lånat deras toa. Men hur som helst så gillar jag väldigt mycket att just springa hem från saker!

 2. april 29, 2013

  Vad är det där för tights? Ser väldigt fina ut!

  • april 29, 2013

   Hej Maria! De kommer från Nike. Jag älskar dem faktiskt men har en för stor storlek så de hasar och håller på lite. Men det gör de nog inte om man köper rätt storlek! Såg dem i rosa på NK (ej köpt mina i Sverige). Vi hörs!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS