Info

Fredag Nej precis. Imorse hade jag inga löparkläder på mig. Jag vaknade av regnet. Hade inte riktigt bestämt mig för om jag skulle springa på morgonen eller lunchen, och regnet avgjorde saken. Så jäkla mysigt. Låg kvar och lyssnade på smattret.

På förmiddagen var jag duktig och kom ihåg att äta lite mellanmål. Körsbärsyoghurt!

Fredag Sen blev det lunch och dags för spring! Ganska grått när jag gav mig av ner mot Karlberg.

Fredag Härligt med ny klocka på armen. Knapparna och touch screen-skärmen oskuldsfullt omedvetna om vad som komma skall. Haha, om de bara visste hur många tryck och pet den kommer vara med om, och allt regn, skitväder och snö! Men nu var det bara några små droppar i luften som uppvärmning för den. Ner till vattnet. Hejade på doppingen och gjorde mina hopp för att trötta ut benen.

Fredag Sen över till andra sidan för att köra tröskel. Nu springer vi! Precis här. Tjong!

Fredag Trodde benen skulle vara trötta efter gårdagen men det kanske var den där extra halvtimmen i sängen imorse som gjorde att de ändå kändes helt ok. Det halvrisiga vädret var bra för det betydde inte lika många löpare och promenixare ute dvs mindre trångt. Samtidigt måste det finnas lite ryggar att ta fäste på för att hålla farten.

Fredag Drygt fem km i 3:50 min/km. Klockan funkade perfekt, inget tjafs och bråk. Lite skönt att springa med en ny klocka för den verkar stämma väldigt bra med min gamla.

Fredag Ser ju inte så glad ut här men känslan efteråt! Den är så bra. Jogg tillbaka till kontoret. Totalt 9 km. Lunch. Lite för lite som ni ser men jag öser på senare. Observera den lilla munken bredvid mackan. Det var Nutella i den. Jösses så god den var!

Fredag Och vet ni vad som hände sen då? Jo taxen Harry kom på besök.

Fredag Jag hade turen att sitta i en fåtölj på en filmgodkänning och då somnade han i mitt knä! Ja ni fattar ju hur trevligt det var.

Hem blev det inget spring för idag var det bara ett pass på schemat. Efter jobbet stannade jag däremot till här:

Fredag De har så himla bra smågodis här. Som ni vet försöker jag sluta med den skiten men ibland måste man ju äta snask. Annars är man ju en fullkomlig galning och jag tror inte på totala förbud. Man blir ju aldrig så sugen som på sånt man absolut inte ska äta. Och när man dessutom får godiset i såna här fina påsar, ja då slungas jag tillbaka till barndomen.

Fredag De där bubblorna alltså. Många härliga barndomsgodisminnen dyker upp i skallen. Nu fredagkväll och hem till syrran för att fira min mammas födelsedag! Löparskorna får pusta ut lite till imorgon. Hej.

Kommentarer

18 kommentarer

Post a comment
 1. april 26, 2013

  Åååå, påsen….nu blev jag jättenostalgisk. Så fin. Och liten. Och snygg. Precis som taxen! Ha en skön vår-helg!

  • april 26, 2013

   Detsamma! Åh jag vet, påsen… så bra. Så lagom. Jämför med dagens gigantiska påsar…

 2. april 26, 2013

  Men ååhhh.. Harry e ju hur söt som helst!

  • april 26, 2013

   Jaaa, han var galet söt!

 3. Elina #
  april 26, 2013

  Åh, de gamla påsarna! Lördagsgodiset i barndomen! Låg högst upp på bokhyllan till barnprogrammet på kvällen efter middagen. Det var tider de! Trevlig helg Tove!

  • april 26, 2013

   Haha, fint! Trevlig helg, Elina!

 4. april 26, 2013

  De där påsarna…minns hur man gick till ”tanten” (som väl va’ sådär 40 år ungefär…) och fick en hel påse full för en femma och hur hon tog varje bit med en tång ur lådorna och räknade upp till 5kr…herregud, är jag flera hundra år gammal…trevlig helg!

  • april 26, 2013

   Haha, väldigt roligt! Just den där tången. När ”tanten” mödosamt fått upp biten man pekat på, lagt ner den i påsen – och sen ändrade man sig! Det var tider det… Trevlig helg, Staffan!

 5. sonja #
  april 26, 2013

  hej . jag har nyligen hittat till din blogg. oj vad du springer mycket. Nu undrar jag vem som fotar dig? alltid trevligt med bild till texten MVH.Sonja

  • april 26, 2013

   Hej Sonja! Vad trevligt att du hittat hit. Joru, det är 99,9% av fallen jag som fotar mig själv med hjälp av selftimern på kameran. Hade ju varit flott att ha någon med mig för jämnan i löparspåret, men det är inte riktigt någon som är sugen… Hej!

 6. Annette #
  april 26, 2013

  Påsnostalgi! Vad är det för hopp du gör?

  • april 26, 2013

   Lite olika spänsthopp! Trevlig helg!

   • Anneca #
    april 29, 2013

    Hoppas att din helg var fin, det ser den ut att ha varit iaf. Kan du inte skriva, eller ännu bättre, visa vad det är för spänsthopp du gör? Kanske är något jag kan ta efter, du springer ju så bra!

   • april 29, 2013

    Hej Anneca! Jag gör en del olika. Sök på spänsthopp så får du upp rätt många att kika på. Man får testa sig fram vad som funkar för en själv, men var lite försiktig i början. Lätt att skada sig!

 7. Ann #
  april 27, 2013

  Doppingen är en sothöna! Fulica atra. Ca 20 000-30 000 par i Sverige. Den mest lättobserverade av sumphönsen. I övrigt ett toppeninlägg, som vanligt. Ha en trevlig lördagkväll!

  • april 28, 2013

   Åh tack Ann! Kände när jag skrev ”dopping” att det mycket väl kunde vara något helt annat. Jag är faktiskt helt kass på fåglar. Så tack för detta!

 8. Kungsholmens snabbaste man #
  april 28, 2013

  Jag använde den fina godispåsen som brief för omslaget till en årsredovisning jag ansvarade för – byrån fattade inte och resultatet blev ganska dåligt. Skulle ha kommit till dig i stället. Stigen för ditt tröskelpass är kanon när det inte är några flanörer där vilket det ofta är förutom mitt på dagen. Därför springer jag oftast på vägen innanför. Inte lika vackert men på helger finns det helt enkelt inte plats på stigen om man vill hålla ett någorlunda tempo.

  • april 28, 2013

   Ah, se där. Det lät ju fint till en årsredovisning.
   Ja den där stigen är bra, men till och med på lunchen tycker jag ofta det är för trångt så man blir galen. Jag brukar också kuta upp på vägen ibland för att få lite lugn och ro.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS