Info

På lunchen var det dags för tempo. För är det såhär fint väder så gäller det att passa på.

Torsdag Började med 1 km uppjogg och sedan dags för lite faaaaart! Längs Kungsholms Strand. Flera stora löpargrupper som sprang och stretchade och stod i. Framme vid Stadshuset vände jag tillbaka, sprang en extra bit längs Hornsbergs Strand och tillbaka, över bron till Karlberg – och piip!

Torsdag 10 km på… och här kommer det enormt irriterande: Jag tror att klockan visade 40:30 eller typ 40:37. När jag skulle granska tiden så var nämligen passet helt borta. Som att det inte hänt. Men jag vet att jag sprang, det gjorde jag för jag var svettig. Gaaah! Garmin behöver uppenbarligen läkarvård. Hur som helst så var det ett bra pass och benen kändes i form. Joggade tillbaka och blev på vägen sugen på att åka till Rio.

Torsdag Totalt 12,5 km. Sen blev det en dålig lunch, hann bara med lite fattig fil. Det jobbades på och framåt seneftermiddagen började alla jobbkompisar fixa och sminka sig inför kvällens Guldäggsgala. För egen del så fick vi inte ihop tillvaron så när andra tog på sig högklackat drog jag på mig löpardojorna för att bege mig hem till barnen. Precis, ett tredje löppass blev det. Kunde omöjligt gå ner i tunnelbanan en sån här fin dag.

Torsdag Tog vägen genom stan och förbi Runner´s Store där de tog emot min svettiga Garmin för lagning. Det tar tre-fyra veckor innan man får tillbaka den vilket inte alls funkar just nu. Det går bara inte. Och att springa i flera veckor med typ Runkeeper… nej, det funkar icke. Det är galet men jag blev alltså tvungen att fixa en ny, en exakt likadan Garmin 610. Jag måste ha en klocka, det bara är så. Som tur var fick jag lite rabatt för de var snälla, och jag har en plan för den andra när den är i form igen.

Torsdag Vidare hemåt.

Torsdag Hallå små blommor.

Torsdag Men nu längtade jag efter att komma hem! Var så vansinnigt hungrig. Insåg dock där på gångvägen att det inte fanns någon mat hemma och jag fick därmed springa upp till Näset och handla. Det var riktigt trist, varje extra steg gjorde mig ännu hungrigare.

Torsdag Det enda som var bra med handlingen var att jag sen kunde laga…

Torsdag .… TACOS! Det behövdes efter de där sista 10 kilometrarna.

Torsdag Herrejisses vad jag åt. Och till efterrätt blev det rea-jordgubbar.

Torsdag Jaha. Det var det hela. Det blev några kilometer idag med. I övrigt hurrar jag på mina duktiga jobbkompisar som är uppe på scenen och hämtar diverse fina ägg.

P.S. Alltid lika joxigt med ny klocka och ställa in allt igen. Hur är det nu igen, är det medelfart eller medeltempo man ska ha den på nu igen? Tack och hej.

Kommentarer

8 kommentarer

Post a comment
 1. april 25, 2013

  Tempo! Fart är alltid km/h i Garmins värld. Och på engelska är det en fis.

  • april 25, 2013

   Grymt, trodde nog det. Medeltempo alltså eller hur? Det finns ju bara tempo också men då håller den på och försöker säga exakt hur fort man springer i stunden och det funkar ju sådär. Och sen finns det ju tempo/ varv. Kör du medeltempo?

   • april 26, 2013

    Jag kör faktiskt bara tempo, har aldrig testat medeltempo. Under hur lång sträcka räknar den ut medeltempo, egentligen?

   • april 27, 2013

    Tror faktiskt det är från början av passet, annars finns ju tempo/varv (som man på då rimligtvis har inställt på en km). Men det är just allt detta som man börjar klura på när man skaffar ny klocka och inte minns hur man hade inställt förut. Äsch, jag kör nog bara på tempo idag. När jag sprang med medeltempo igår kändes det inte helt som vanligt. Och så kan vi ju inte ha det.

 2. april 26, 2013

  Jag har lagt in att den både visar tempo men också varvtempo. Har inte kommit på vilket jag egentligen föredrar. Tempo är bra vid intervaller tror jag, om man vill ha koll på hur fort det går exakt för stunden.

  Bra jobbat idag!

  • april 26, 2013

   Ah du kör båda. Håller med dig där med intervallerna!

 3. Gabriel #
  april 26, 2013

  Klockjävlar asså… Det är mycket hatkärlek till Garmin. Som tur är struntar hjärtat och benen i vad det står på displayen, det är bara att ösa på ändå. 🙂

  • april 26, 2013

   Verkligen, hatkärlek är rätta ordet! Jag försöker faktiskt att inte kika alltför mycket på klockan när jag springer men ibland är det svårt när man verkligen vill hålla farten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS