Info

Sprang hem från jobbet. Hade en liten träff vid Lidingöbron så det gällde att hålla tiden. Det här med att springa till saker, jag önskar att jag alltid kunde göra det. Hade ett ärende på lunchen idag och allra helst hade jag velat dra på mig löparskorna, springa och fixa det sådär i raketfart. Men man blir ju svettig. I för sig bara lite så ingen skulle troligen ens märka om jag bara hoppade i mina vanliga kläder utan dusch. Men ändå. Lite ofräscht skulle det kännas. Så istället fick jag ta t-banan och känna mig instängd. Det som tog 40 minuter hade lätt gått på halva tiden om jag kutat.

Onsdag Men hem sprang jag alltså.

Onsdag Såklart var jag inte sen, mitt signum är att alltid vara för tidig. Så även idag. Jag fick snurra runt där en stund och insåg då vilken rusningstrafik det är på bron nuförtiden med alla som går och cyklar. Det gillar jag, tänker att naturen blir så glad. Sen hade jag mitt lilla möte, det tog inte lång tid och jag får berätta mer om det sen. Därefter kutade jag vidare hemåt. På fötterna hade jag de där specialdesignade Adiosen som är lagom i storlek. Jag ger dem stort A i betyg!

Onsdag Kände några små regndroppar i luften sista kilometern och då var det bara att öka. Inget regn på findojorna!

Onsdag Totalt 11 km att lägga till handlingarna. Hej.

Kommentarer

2 kommentarer

Post a comment
  1. april 24, 2013

    Blev tvungen att fingra lite på ett par Adios när jag passerade dem på löplabbet igår för att se vad det är du springer i. 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS