Info

Om jag nu sov bra i Köpenhamn så kan jag meddela att jag sover rätt risigt här hemma. Den lilla mänskliga propellern, som tenderar att snurra in till oss varje natt, är igång igen. Jag har börjat lägga mig skavfötters men det hjälper inte riktigt mot snurrandet. Men men. Man är ju rätt härdad vad gäller sömn vid det här laget och tur är det när man ska upp tidigt för att kuta upp och ner i en backe.

Onsdag Började med 4,5 fina kilometers uppjogg.

OnsdagOnsdag Och sen var jag framme vid backen. Kände genast att jag hade mer kraft än förra veckans backpass. Lustigt hur känslan i kroppen kan gå så mycket upp och ner beroende på tidigare pass och dagsform. I alla fall så var det riktigt kul att springa upp och ner idag och tiden gick fort.

Onsdag Plötsligt var 10 backintervaller avklarade och jag avslutade med 1,5 km nedjogg. Totalt 13 km. Däremot så krånglade min Garmin när jag kom hem. Jag skulle kolla lite tider men klockan sa den att det inte fanns någon historik lagrad. Ehh, hallåååå? Det finns tusentals pass lagrade men nähä. Allt borta. Tur att jag skriver upp exakt allt efter varje pass på old school- vis i en hederlig anteckningsbok. Men ändå. Inget klockkrångel vill vi ha nu. Det har jag inte råd med! I övrigt så tar jag mig dagen an i dessa skor. Nästan lika sköna som Nike Free och det är inte illa för ett par rockersdojor. (Herregud, för ett par år sen skulle jag inte ens komma på tanken att väga in bekvämlighet i skofrågor! Vart är världen på väg?!)

Onsdag Slut.

Kommentarer

10 kommentarer

Post a comment
 1. april 24, 2013

  Problemet kan just vara historiken i klockan, ”etappminnet” blir förr eller senare fullt och då säger klockan till men min erfarenhet med min äldre Garmin är att den kan strula lite innan det händer, min fungerade rätt skumt för ett par veckor sedan men sedan jag rensade historiken så beter den sig normalt igen (tyvärr kanske, skulle gärna byta ut den mot den modell du har, 610).

  • april 24, 2013

   Hallå Staffan! Jo jag har också märkt tidigare att historiken kan vara problemet, men min var inte så full denna gång… Men nu verkar den ha skärpt till sig så jag hoppas det bara var något tillfälligt. Annars är jag grymt nöjd med 610:an, en sån borde du unna dig i födelsedagspresent. Jag hade 410:an förut men denna är mycket bättre tycker jag. Du kanske får ”råka” tappa/hoppa/köra över din gamla…

 2. april 24, 2013

  Bra inspiration, måste också ta tag i backträningen! 🙂 Nu har även jag en blogg.. stalkat dig anonymt här ett tag.

  • april 24, 2013

   Haha! Men vad kul, jag ska spana in!

 3. Magnus #
  april 24, 2013

  Hej Tove! Du är ju lite av en karlbergslöpare vad jag förstått. Som tillfälligt besökande skåning undrar jag efter nyss genomförda intervaller, om du vet hur långt varvet runt fotbollsplanen är. Mer eller mindre än 400m?

  • april 24, 2013

   Hallå Magnus! Jag kör på den där banan med jobbkompisar ibland, även om det var ett tag sen nu, och jag har hört att den är 400 meter. Tror det stämmer ganska bra! Hoppas besöket är till belåtenhet!

 4. april 24, 2013

  Intervaller och att springa fort är det roligaste. 200-hundringar, 400-hundringar, 600-hundringar, 800-hundringar, 1000-meters, 1200-meters… Och snabbdistans… Och helt underbara backar. Korta backar, långa backar… Att avnjutas i fint väder såklart 😉

  • april 24, 2013

   Jag gillar i för sig att nöta längre tempopass också… Men backen idag, den var bra!

 5. m #
  april 24, 2013

  var är snyggskorna från??

  • april 24, 2013

   Snyggsköna dojorna är från Whyred!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS